-
rozważny i romantyczny
Moje to chyba Shut up z najnowszej plyty i I do antything..ale tak naprawde to sporą wiekszosc lubie.. -
Effka
Simple Plan sa super!!! To jeden z najlepszych zespolow jakie znam! Poznalam ich dopiero pare miesiecy temu jak ogladalam "New York Minute" (film z Olsenkami gdzie SP tez wystepowali). Najfajniejsze piosenki to:
*Shut up
*Perfect
*I'm just a kid
*Welcome to my life
*Vocation
*I'd anything
*Addicted
*One
Wogole wszystkie piosenki maja swietne i sa genialni!!! SIMPLE PLAN RULEZZZ!!!!!!!! -
Effka
Zapomnialam o "Untitled"--> naprawde genialny kawalek (wolna)!!! Ostatnio sluchalam go na okraglo przez okolo 2 tygodnie...(tak wiem troche mnie zrabalo) SUPER SONG!!! =] -
olgu
-
-
Anonim
-
LilliX
moich 5 najlepszych songow :
1)shut up
2)untitled
3)Addicted
4)grow up
5)jump
choc praktycznie wszystkie ich piosenki sa the best !! -
Effka
-
LilliX
-
Anna.
-
Effka
Na samym poczatku tez najbardzije podobalo mi sie 'Welcome to my life' i 'Perfect'. No i jeszcze Vocation... =) -
Anna.
-
Effka
On ma zajefajny glos!!! =) Tylko wkurza mnie moj brat, który jak tylko slyszy "Perfect" w wykonaniu Pierre'a to sie nabija z rzekomego "Pueflekt"- ale moj brat jest powalony wiec spoko... SP rlz! =) -
LilliX
-
Anna.
:) nom.. jedna z moich ulubionych to "dont wanna thing about you" a wolakista ogolnie ma cacy głosik.. taki charakterystyczny.. -
Anonim
hej wszystkim :)
ja tą kapelę znam od niedawna, aczkolwiek uwiebiam "untitled" (być może zrobiłam błąd, sorka :)), "shut up", a także "welcome to my life"...
wokalista ... super :) -
nietoperzyca
-
olgu
-
olgu
-
nietoperzyca
-
olgu