-
Jogurtt..
temat idola pozostawie bez komentarza, powiem tylko tyle: ten program sie skundlił moim zdaniem....
nawiązując do tematu chciałabym sie dowiedziec jakie utwory sa najczęściej przez Was śpiewane
mysle, ze nie wszystkie utwory sa stworzone do samodzielnego śpiewania
ja naprzykład ostatnio wraz z moja kolezanka spiewam piosenki z filmu "Sister Act"
po prostu to jest niezła zabawa
zaraz nam sie humorek zapodaje nio i o to raczej w tym wszystkim chodzi
najchetniej spiewamy sobie I WILL FOLLOW HIM albo OH MARIA
mówię Wam, jaka beka!!!
pozdro -
just
I WILL FOLLOW HIM znam,dobre,dobre :D
ja spiewam co mi wpadnie w ucho lub co mi sie przypomni z glowy i zostanier i nuce ,spiewam i sie usmiecham; )) -
::>ronieczka<::
ja jak spiewam to blues lub poezje spiewana lub pop ale tak to podspiewuje wszystko co mi wpadnie w ucho :) -
olaszka
-
-
dlaczego
eh... ja najczęściej śpiewam piosenki;)
dziecięce, zuchowe, rock też, poezja śpiewana i to, co mi się podoba... długo by wymieniać, bo jak mi coś w ucho wpadnie, to nie ma siły, siadam z gitarką i kombinuję, aż mi coś ciekawego wyjdzie... -
Jogurtt..
ja nie mam gitarki i pewnie nie potrafiłabym na niej zagrać, ale moja kumpelka ma i jak do niej przychodze to ona przygrywa i obie sobie spiewamy, także freestyle...heh.... -
Nathalie
ja, jak jush wczesniej niekotrzy wspominali spiewam najczesciej to, co wpadnie mi w ucho :) ...w ogole to pochodze z muzykalnej rodzinki... sama gram na fortepianie, gitarce i chodze do 2-go stopnia szkoly muzycznej na spiew solowy! :) niektorzy jush dostaja swira, bo ja spiewam non stop :P hehe... : ) -
Panna EM
spiewac kazdy moze choc nie kazdy powinien - jestem tego najlepszym przykladem :P jak mialam lat 11 a moze nawet mniej to sobie spiewalam w chorku szkolnym, po tym zostala mi mala milosc do "pogody ducha" pani Banaszak... choc moze nie powinnam - uwielbiam spiewac i to wszystko co mi wpadnie w uszko :) -
Agrafka
-
Anonim
Ja śpiewam dosłownie wszystko, bardzo często wymyślam też na poczekaniu wymyślam jakieś melodie i pioseneczki o niczym :P I śpewam wszędzie gdzie się da, ale najlepiej żeby nikt mnie nie słyszał :D Najlepiej wychodzą mi piosenki trochę starsze typu "Kormorany" "Na sen" "Pocałuj noc"... :) -
Karina
jak to mowią moje koleżanki to moj repertuar nadaje sie tylko na występy w domach spokajnej starości....Aretha Franklin,Andrzej Zaucha, trochę Alicii Keys,Ania Dąbrowska, Frank Sinatra,HANNa BANASZAK,Grażyna Łobaszewska,Martyna Jakubowicz,Norah Jones, Ray Charles,Tracy Chapman
ostatnio bardzo spodobala mi sie płyta "ona i on"
-
msx
Utwory Antonio Carlos Jobim, np. bardzo ladna piosenka Dindi, czy The Girl From Ipanema.
Dobrze sie przy tych melodiach goli :)
To, że na zdjęciu jestem nieogolony wcale nie znaczy, że zaniedbuje śpiewanie; ) -
Anonim
-
Shluxilla
ja zdecydowanie najlepiej odnajduje sie w spiewaniu klasyki i gotyku. jazz jest dla mnie teraz wyzwaniem.
witam i pozdrawiam wszystkich w tym gronie!
-
Grono.Net
a ja śpiewać nie potrafie ale często wyje sobie wszystkie piosenki wpadajace w ucho .Lubie piosenki które maja tekst sensowny .Klasyka :) -
Honeysuckle Rose
Ja uwielbiam spiewac piosenki z musicali: Metro, francuskie - Romeo i Julia... Grosiki :) Cudownie tez spiewa sie Ewe Demarczyk. -
Oll
SDM, Hey, PP/SnL, Grosiki (pzdr :)), harcersko-wędrowne, STabat Mater (Palestrina); ), piosenki Piwnicy... Uogólnijmy, poezja śpiewana; )... Anita Lipnicka, Alanis Morisette, Nirvana (jak się da; ))... Ojej, powtórzę za kilkoma osobami - co wpadnie w ucho :) Najgorsze jest to, że czasami przyczepi się do człowieka jakaś Awryj i nie sposób się od takiej piosenki uwolnić :/ Co tam - grunt to śpiewać :D -
-
Honeysuckle Rose
prawda....najgorzej jak sie cos glupiego do czlowieka przyczepi... ja mam tak ze slysze jakas piosenke dwa razy i po prostu zapamietuje wszystkie slowa... a to moze byc minus!; ] -
MartynaK
hmm....you'd better stop before you tear me all apart....:)....albo "a mnie oszukuj mile uśmiechem słowem gestem..dopóki jestem..":)