-
The Truth Is Hiding Where
otrzebuje faceta do pogadania mailowania smiania sie krecenia i do wszystkiego:) dziewczyna tez moze byc;) -
-
┼ ... silent assassin
ja się nadam .. jak tylko forme psychiczna odzyskam;>
bo teraz to jakas w ogole nietowarzyska jestem -
Anonim
-
-
-
wiem.... eh ale niestety kazdy ma swoje potrzeby. Agatko miło ze masz ochote:) jak bedziesz chciala to pisz na maile bedzie mi bardzo miło:) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Agatko jesli chodzi o dziewczyne z ktora chcesz pogadac na kazdy temat to pisz smialo do mnie:) zapraszam:) -
dzieki elis napisze na pewno ale dopiero w weekend bo teraz jestem poza domkiem:( a co chcecie o mnie wiedziec? jakies szczegolne pytania?? -
Anonim
-
ale wszystko to barzo ogolne pojecie;) hm... no np. sttracilam dziewictwo w wieku 18 lat z moim byłum juz facetem po 2 latach zwiazku. :) -
Anonim
no z grubej rury od razu :)
ale nie to chcialem wiedziec... moze na początek pokażesz nam jak wyglądasz?
ja to bym chciał wiedzieć np: jakiej muzyki słuchasz, czym sie interesujesz, co robisz w wolnym czasie w Puławach itd; ) -
Anonim
ehmmm.....!Czym sie przedewszystkim na codzien zajmujesz:)?Co lubisz robic?A przedewszystkim twe zainteresowania:)?
Pozdrawiam wesolych Singli!
Nie mam jak byc wesolym Singlem:)! -
yiang
-
Anonim
no wlasnie odp mi na pyt co zadali chlopacy i mysle ze na poczatek wystarczy
moze byc i w weekend ale ja bede wtedy w szkole wiec odpisze dopiero w tygodniu
pzdr -
witam ponownie:) no to od poczatku:
*moja pasja sa konie uwielbiam spedzac z nimi czas jezdzic razem z moja kolezanka i opiekowac sie nimi
*kocham czytac ksiaki to moja druga pasja przede wszystkim psychologiczne ale tez romanse. Ksiazka ktora pokochalam i znienawidzilam to "Samotnosc w sieci".
*w pulawach ucze sie (liceum) chodze do kina pije piffko spotykam sie ze znajomymi swiruje doluje sie kocham i nienawidze;)
*moj cel w zyciu: zdac na studia do krakowa na Akademie Ekonomiczna, znalezc stadnine i poswiecic sie mojej pasji: koniom.
mysle ze na poczatek wystarczy a jesli chodzi o zdjecia to rebecik.prv.pl to stronka moja ze zdjeciami -
:: mikel ::
agatka: poza tym jak tu z toba pisac jak nie wiem jaka masz twarz ?? nie lubie pisac z kims kto nie ma twarzy a zamiast niej ma konia :PPPP