Samotni, Single, Wolni [SSW] [2342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • The Truth Is Hiding Where

otrzebuje faceta do pogadania mailowania smiania sie krecenia i do wszystkiego:) dziewczyna tez moze byc;)

naprawde jestem taka niechciana?...:(
  • ┼ ... silent assassin

ja się nadam .. jak tylko forme psychiczna odzyskam;>
    bo teraz to jakas w ogole nietowarzyska jestem
  • Anonim

Agato, za duże zapotrzebowanie a za mała podaż... ech...
  • Kot

przedmówczyni ma rację.

najlepsi są single z wyboru. :D

wiem.... eh ale niestety kazdy ma swoje potrzeby. Agatko miło ze masz ochote:) jak bedziesz chciala to pisz na maile bedzie mi bardzo miło:)
  • Anonim

a ja sie nadam?

jestem singlem z wyboru :)
  • Anonim

a ja tam mogę pogadać i pomailować.... lubię to

kazdy sie nada bardzo sie ciesze ze sa chetni:):):)
  • Anonim

no to co nam opowiesz o sobie Agatko?; )
  • Anonim

Agatko jesli chodzi o dziewczyne z ktora chcesz pogadac na kazdy temat to pisz smialo do mnie:) zapraszam:)

dzieki elis napisze na pewno ale dopiero w weekend bo teraz jestem poza domkiem:( a co chcecie o mnie wiedziec? jakies szczegolne pytania??
  • Anonim

..wszystko...wszystko!!

ale wszystko to barzo ogolne pojecie;) hm... no np. sttracilam dziewictwo w wieku 18 lat z moim byłum juz facetem po 2 latach zwiazku. :)
  • Anonim

no z grubej rury od razu :)

ale nie to chcialem wiedziec... moze na początek pokażesz nam jak wyglądasz?

ja to bym chciał wiedzieć np: jakiej muzyki słuchasz, czym sie interesujesz, co robisz w wolnym czasie w Puławach itd; )
  • Anonim

ehmmm.....!Czym sie przedewszystkim na codzien zajmujesz:)?Co lubisz robic?A przedewszystkim twe zainteresowania:)?

Pozdrawiam wesolych Singli!
    Nie mam jak byc wesolym Singlem:)!
  • yiang

hmm... moze powiedz jaki masz cel w zyciu:) jakie pasje??
    pozdrawiam
  • Anonim

no wlasnie odp mi na pyt co zadali chlopacy i mysle ze na poczatek wystarczy
    moze byc i w weekend ale ja bede wtedy w szkole wiec odpisze dopiero w tygodniu

pzdr

witam ponownie:) no to od poczatku:
    *moja pasja sa konie uwielbiam spedzac z nimi czas jezdzic razem z moja kolezanka i opiekowac sie nimi
    *kocham czytac ksiaki to moja druga pasja przede wszystkim psychologiczne ale tez romanse. Ksiazka ktora pokochalam i znienawidzilam to "Samotnosc w sieci".
    *w pulawach ucze sie (liceum) chodze do kina pije piffko spotykam sie ze znajomymi swiruje doluje sie kocham i nienawidze;)
    *moj cel w zyciu: zdac na studia do krakowa na Akademie Ekonomiczna, znalezc stadnine i poswiecic sie mojej pasji: koniom.
    mysle ze na poczatek wystarczy a jesli chodzi o zdjecia to rebecik.prv.pl to stronka moja ze zdjeciami
  • :: mikel ::

agatka: poza tym jak tu z toba pisac jak nie wiem jaka masz twarz ?? nie lubie pisac z kims kto nie ma twarzy a zamiast niej ma konia :PPPP
| |

REGULAMIN POŚWIĘĆ CHWILĘ NA ZAPOZNANIE SIĘ Z PONIŻSZYM TEKSTEM :) 1. Sprawdź dokładnie, czy...

Fotki

Miejsca grona (2)