-
Anonim
Mało się ostatnio dzieje, a przekrój wiekowy na gronie tym mamy strasznie duzy, wiec pytanie do singli-jaka maksymalna roznice wiekowa(w gore i w dol oddzielnie)byscie byli w stanie zaakceptowac w zwiazku?? -
Anonim
-
Sekciarz
-
Anonim
To moze ja jako tworca zaczne-zeby zachecic ogol:)
W dol granice predzej mozna okreslic i tutaj wiek roznica 5 lat by byla chyba odpowiednia wg. mnie(dla mnie w aktualnym wieku w aktualnej sytuacji)
Natomiast granica gorna-tutaj jest juz duzo wiekszy problem bo czasem spotka sie osobe duzo starsza, ktora spelnia nasze wszelkie wymagania i robi sie zgryz, ze 5 lat jest ok ale czy 9, albo inne kombinacje.
Wiec tutaj zasadniczo postawmy teze ze 8 lat bedzie maksimum, ale jest to granica plynna(chociaz bez skrajnosci).
Pzdr
KB -
-
Anonim
związek a "związek" nie jest sobie równy....to też trzeba określić jaki on ma być.. -
Anonim
>**Koteczk@** napisała:
>związek a "związek" nie jest sobie równy....to też
>trzeba określić jaki on ma być..
Normalna, nieprzelotna znajomosc. Zwiazek jako silna wiez. -
Anonim
czyli taki na stałe? z przyszłością ? prowadzący do założenia rodziny? -
Anonim
>**Koteczk@** napisała:
>czyli taki na stałe? z przyszłością ? prowadzący do
>założenia rodziny?
Takie znaczenie ma dla mnie slowo zwiazek:)
-
Anonim
hmmm jakby tu zacząć....
jeżeli chodzi o mężczyzn to rzadko który jest na tyle dojrzały żeby mówić o ślubie...(i tu nie ma wiek nic z tym wspólnego)
jak dla mnie zakładając że o takim związku móimy to w dół może być do 3 lat....ale z wielką obawą a w górę nawet do 10 lat... -
ev.
jeśli chodzi o granicę dolną to raczej mój rocznik ostatecznie....jestem zbyt wyczulona na niedojrzałość młodszych mężczyzn <ale to jest tylko moje odczucie>...a górna granica?nie zastanawiałam się nad tym...tak najlepiej chyba do 5 lat....ale różnie to bywa -
Anonim
tak naprawde to bardzo ciezki temat, jezeli chodzi o granice w dol to mysle ze max 4 lata a gorna chyba max 2 lata wole ja byc starszy :P -
Anonim
-
Anonim
Kiedy zaczynam sie spotykac z mlodsza dziewczyna tez mam obawy czy bedzie wystarczajaco dojrzala, ale jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz,tak to jest... -
alt
-
Anonim
na pewno nie młodsza ode mnie niż 5lat :0)
kobiety potrafią być o wiele bardziej niedojrzałe emocjonalnie od mężczyzn. Drugi raz nie chciałbym się naciąć.
W górę, to myślę że może być różnica ok. 8,
no bo po co partnerka ma mieć później kompleksy, że wygląda starzej od mężczyzny :0)
zwłaszcza że całe życie wyglądam jakieś 5 lat młodziej niż mam :0) -
Anonim
no najlepiej dla kobiety żeby jednak facet nie był młodszy...aczkolwiek znam młodszych dużo dojrzalszych emocjonalnie i psychicznie od starszych :)
wyjątki :)
dlatego zaszalałam i dałam do tyłu 3 :) -
ev.
myślę że wraz z wiekiem ta granica,różnica dojrzałości partnerów się zaciera -
:: mikel ::
w tyl do 5 lat
wprzod do 2 lat
preferencja: mlodsza lub w tym samym wieku -
Anonim
-
ev.
>:: DJ mikel :: napisał