Samotni, Single, Wolni [SSW] [2342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mało się ostatnio dzieje, a przekrój wiekowy na gronie tym mamy strasznie duzy, wiec pytanie do singli-jaka maksymalna roznice wiekowa(w gore i w dol oddzielnie)byscie byli w stanie zaakceptowac w zwiazku??
  • Anonim

uppsss...ciekawe....
    jak się zastanowie to powiem :)
  • Sekciarz

trzy kroki w przód i trzy kroki w tył...tak dla równowagi.
  • Anonim

To moze ja jako tworca zaczne-zeby zachecic ogol:)
    W dol granice predzej mozna okreslic i tutaj wiek roznica 5 lat by byla chyba odpowiednia wg. mnie(dla mnie w aktualnym wieku w aktualnej sytuacji)
    Natomiast granica gorna-tutaj jest juz duzo wiekszy problem bo czasem spotka sie osobe duzo starsza, ktora spelnia nasze wszelkie wymagania i robi sie zgryz, ze 5 lat jest ok ale czy 9, albo inne kombinacje.
    Wiec tutaj zasadniczo postawmy teze ze 8 lat bedzie maksimum, ale jest to granica plynna(chociaz bez skrajnosci).
    Pzdr
    KB
  • Anonim

związek a "związek" nie jest sobie równy....to też trzeba określić jaki on ma być..
  • Anonim

>**Koteczk@** napisała:
    >związek a "związek" nie jest sobie równy....to też
    >trzeba określić jaki on ma być..

Normalna, nieprzelotna znajomosc. Zwiazek jako silna wiez.
  • Anonim

czyli taki na stałe? z przyszłością ? prowadzący do założenia rodziny?
  • Anonim

>**Koteczk@** napisała:
    >czyli taki na stałe? z przyszłością ? prowadzący do
    >założenia rodziny?

Takie znaczenie ma dla mnie slowo zwiazek:)
  • Anonim

hmmm jakby tu zacząć....
    jeżeli chodzi o mężczyzn to rzadko który jest na tyle dojrzały żeby mówić o ślubie...(i tu nie ma wiek nic z tym wspólnego)

jak dla mnie zakładając że o takim związku móimy to w dół może być do 3 lat....ale z wielką obawą a w górę nawet do 10 lat...
  • ev.

jeśli chodzi o granicę dolną to raczej mój rocznik ostatecznie....jestem zbyt wyczulona na niedojrzałość młodszych mężczyzn <ale to jest tylko moje odczucie>...a górna granica?nie zastanawiałam się nad tym...tak najlepiej chyba do 5 lat....ale różnie to bywa
  • Anonim

tak naprawde to bardzo ciezki temat, jezeli chodzi o granice w dol to mysle ze max 4 lata a gorna chyba max 2 lata wole ja byc starszy :P
  • Anonim

no niestety ja też jestem na to wyczulona :)
  • Anonim

Kiedy zaczynam sie spotykac z mlodsza dziewczyna tez mam obawy czy bedzie wystarczajaco dojrzala, ale jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz,tak to jest...
  • alt

do przodu 7, do tyłu nic;p
  • Anonim

na pewno nie młodsza ode mnie niż 5lat :0)
    kobiety potrafią być o wiele bardziej niedojrzałe emocjonalnie od mężczyzn. Drugi raz nie chciałbym się naciąć.
    W górę, to myślę że może być różnica ok. 8,
    no bo po co partnerka ma mieć później kompleksy, że wygląda starzej od mężczyzny :0)
    zwłaszcza że całe życie wyglądam jakieś 5 lat młodziej niż mam :0)
  • Anonim

no najlepiej dla kobiety żeby jednak facet nie był młodszy...aczkolwiek znam młodszych dużo dojrzalszych emocjonalnie i psychicznie od starszych :)

wyjątki :)

dlatego zaszalałam i dałam do tyłu 3 :)
  • ev.

myślę że wraz z wiekiem ta granica,różnica dojrzałości partnerów się zaciera
  • :: mikel ::

w tyl do 5 lat
    wprzod do 2 lat
    preferencja: mlodsza lub w tym samym wieku
  • Anonim

oj mam taką nadzieje :)
  • ev.

>:: DJ mikel :: napisał
    >w tyl do 5 lat
    >wprzod do 2 lat
    >preferencja: mlodsza lub w tym samym wieku

heh mikel już nie wiele takich zostało
| |

REGULAMIN POŚWIĘĆ CHWILĘ NA ZAPOZNANIE SIĘ Z PONIŻSZYM TEKSTEM :) 1. Sprawdź dokładnie, czy...

Fotki

Miejsca grona (2)