-
Anonim
Macie taką? Jeśli tak, to jak wyglądają Wasze układy i relacje? No i jaka różnica wieku jest między Wami?:)
Moja siostra jest starsza ode mnie o 5 lat i ostatnio ta różnica prawie całkowicie się zatarła. Chodzimy razem na zakupy i imprezy, na kawę i papieroska i mogę jej się ze wszystkiego zwierzyć. A kiedyś nieźle działałyśmy sobie na nerwy :P -
Anonim
między mną a moją siostrą jest 10 lat i 5 dni różnicy :D ( ja jestem ta młodsza) teraz różnica już sie chyba zatarła, gadamy chyba wszystkie tematy, obie mamy jakieś swoje zajęcia o których możemy pogadać, czasem sie czegoś napijemy % :D pośmiejemy, jest fajnie i czas nam niestety szybko razem mija....widujemy sie rzadko, dobrze chociaż że jest gg i telefon :D bo tak to porażka by była -
Anonim
Moja siostra jest ode mnie 5 lat starsza. Różnica wiekowa powoli się pomiędzy nami zaciera (tak myślę), bo teraz swobodnie rozmawia ze mną na różne tematy, zwierza mi się i wogóle jest super, choć czasem potrafimy na siebie "powarczeć"... -
Jusia
a moja 2 lata starsza i od początku ta różnica nie była jakaś rażąca :P
w tej chwili... hmmm jakie mamy relacje?
no dobre w miarę, chodzimy razem do kina, na zakupy itp
ale z tego co czytam wszyscy z siostrami na imprezy chodzą...
nie no ja jeszcze do tego etapu nie doszłam :P
może kiedyś... -
-
Anonim
ja mam siostrzyczke o 10 lat starsza odemnie:)) i jest naprawde wspaniala to nie tlyko moja sisotra ale takze najlepsza przyjaciolka; ];] bardzo ja KOCHAAMMM!! i uwielbiam sie zajmowac jej synkami hihih -
Kakasia.
a moja siostra "wspaniała" starsza jest ode mnie o rok:D:D:D
i bardzo fajnie jest i wesolo....chociaz....czasami tez bywa inaczej:P:P:P -
Hesus
moja jest 6 lat starsza i straaaaaaasznie ją kocham, jest naprawdę wspaniała:)
kiedyś było tragicznie i beznadziejnie między nami, ale teraz jest po prostu idealnie:)
sister od 3 miesięcy siedzi w stanach i już strasznie, strasznie, strasznie za nią tęsknie;] -
matylda.
a moja siostrzyczka jest o 7 lat strasza i bardzoooooooooo ją kocham, jest mojim wsparciem!!Zawsze mi pomaga jest cudowna!!!!Pożycza mi ubrania i wogóle jest zajebi*** nie ma to jak cudowna siostra !!!Nazywa sie Marika i jest najcudowniejsza najlepsza i naj naj siostrą na całym świecie!! :*:*:*:*:* nie zamieniłam bym sie na żadną inną !!!!! -
♥.ZłośnicAaa. ♥
Moja sioreczka jest ode mnie starsz o 8 lat... i sie zajebisci z nia dogaduje:)) Mówię na nie Misiek:D ... KOCHAM CIE MISIEK:*:*:*:* KISS 4 u -
Anonim
a moja siostra jest odemnie starsza o 6latek i jest naprawde świetna, kochana, zawsze znajdzie dla mnie czas, zawsze mnie pocieszy, wspiera na duchu, mogła bym tak wymieniać w nieskończonośc jaka to ona nie jest świetna,ma tylko 1wade nie chce porzyczać kasy:P ale i tak ją KOCHAM BARDZO BARDZO MOCNO:*:*:* -
Anonim
-
matylda.
-
Anonim
a ja mam o 4 lata starszą siostrzyczkę. Jak się urodzilam to moja Magdunia była bardzo o mnie zazdrosna, później jej przeszło; -) opiekowała się mną, nie pozwalała żeby mi się coś na podwórku stało :) w szkole podstawowej byłam dumna ,że mam taką starszą siostrę, że znam jej koleżanki i kolegów :) trochę jej wstydu narobiłam w szkole i w towarzystwie ale to było dawno i nieprawda; -) a potem im "dalej w las z życiem" tym różnica wieku coraz bardziej sie zacierała a teraz moja magdżik nie mieszka już ze mną; -) na dodatek jest bardzo daleko od domu i widujemy się co kilka miesięcy, ale i tak ją kocham i nie ma to jak starsza siostra, heh czekoladę da :) -
Mary
moja jest 4 lata starsza :D i jest najlepszym wynalazkiem na świecie, róznicy nie czuję tak mniej więcej od 4 lat, mogę z nią gadać o wszystkim, razem na zakupy, razem na piwko, razem razem razem :) chociaż jej nie daruję tego, że się wyprowadziła!!! Wredna Zielona Małpa!!! :* -
Anonim
ja jednak wole starszą siostre ale młodszą też kocham (paula nie obraź sie)
(paula to moja młodsza siora) -
Klara
A ja mam 2 kochane wspaniale i najlepsze na swiecie starsze siostry... nooo nie zawsze sa takie... ale i tak je kocham :) -
Anonim
A moja najukochańsza Syss jest ode mnie starsza o 1 rok i 9 miesięcy :)i jest najcudowniejszą Siostrą na świecie :) buzi dla Niej :* -
Anonim
Moja siostra jest ode mnie starsza o 6 lat.Ogólnie bardzo ją kocham.Ale troszku się kłócimy; ) -
pläñët qüëëñ
moja sis jest ode mnie starsza o 14 lat(!) ale dobrze sie dogadujemy.. chociaz czasami naprawde nie moge z nia wytrzymac.. ale ona jest aktualnie w stanach(buuuuuuuuuuuuu) i przyjezdza dopiero na wakacje... cholernie za nia tesknie:P -
Kyльбaбa
oh, a ja nie ma starszej siostry :( ale za to sama jestem wredna starsza :(
mam za to 2 mlodsze; ) i chyba nie musze pisac ze ukochane; )