- 1
- 2
-
Anonim
-
bombka
http://miasta.gazeta.pl/opole/1,552...
Czyli Dziś :) trzeba nastawić magnetowid :D
Ciekawe czy zaprezentują coś nowego -
Anonim
szczerze mówiąc nie bardzo mi się podobał wczorajszy występ w Opolu...ale fajnie ze zaspiewali nowy utwor:):) -
Paulina.
No i postawili na swoim :D Wyszli z Sutra,tak jak zastalo nakazane,zaspiewali pare slow i zaczeli grac nowy kawalek,tvp i innym az szczeny opadly i bardzo dobrze jeee :D Ogolnie wystep bardzo dobry,jak zawsze,jednakze wada byla opolska publicznosc,ktora malo co sie bujala,a takze malo bylo slychac bylo ich podspiewawania wraz z zespolem,ogolnie aktywnosc publiki bardzo mala,co mnie zasmucilo bo Sistarsi nie mieli jak rozruszac ich bo publika nie wykazywala checi,moze dlatego krociutki wystep wygladal na dretwy.Poza tym dziewczyny ostatnio staly sie odwazniejsze-mini,buty na szpilkach tak elegancko :) choc nie powiem ze i elegancko i w jeansach swietnie wygladaja :) wart uwagi takze byl pozniejszy wywiad z Tomkiem Kamelem,gdzie troszke sie jakby nabijali z niego :D Bardzo sie ciesze ze udalo sie im postawic na swoim i urozmaicic ta gale :D -
-
bombka
Eh publika to rzeczywiście była drętwa. Natalka zrobiła nawet chyba przez to taką jedną fajną minę :D Mi sie podobało i to bardzo! -
Ania
Kolejny raz pokazały, że są najlepsze. Niewielu jest takich artystów w Polsce, a szkoda... -
Grono.Net
qrczaky ja tego nie widzialam... dostalam tylko eska od sister ze byly... bylam na imprezie... qrde zaluje ze ich nie widzialam, ale jak zwykle pewnie pokazaly ze sa the best :) -
bombka
Dopiero dzisiaj ściagnęłam wywiad, bo wcześniej go nie widziałam i strasznie się uśmiałam. Nalatka wymiatała :D -
Aleksandra
Żałuję, że nie widziałam sióstr... :/
Widziałam klka występów, i to kicha była :/
Ale Sistars napewno nie :) -
Anonim
SKANDAL!!!!!!!!!Wlasnie przeczytalam w jednej z "super" gazet w artykule o Opolu takie zdanie : "Tylko tutaj,w stolicy polskiej piosenki, mozna fałszować ---Sistars, a i tak dostaje się owacje i trofea ".......no normalnie mnie zatkalo..kto pisze takie cos!! -
bombka
ze niby Siostry fałszowały? Phi, to oni chyba fałszu nie słyszeli. Przynajmniej nie poniżyli sie do tego stopnia, żeby grać i śpiewać z podkładu, tak jak większośc Opolskich "gwiazd" -
Anonim
znam osobiście Sistars, dziewczyny maja zajebiste głosy. Zdaje mi sie, że gazety specjalnie tak piszą, aby wywołać jakieś zainteresowanie... To jak piszą, że Sistars fałszuje to jak nazwiemy śpiew Mandaryny, która nagrywa wszystko komputerowo, a na koncertach ZAWSZE ,,śpiewa'' z playbacku.... -
Anonim
ktoś kto to pisał kompletnie ma pojęcia o spiewaniu. tak to jest jak do pisania w gazecie dorwie się osoba niekompetentna. -
Jutro Sistars wystąpią na koncercie SuperJedynek.
Ale czy dostaną nagrodę za AEIOU ? -
Anonim
>Siechu napisał
>Jutro Sistars wystąpią na koncercie SuperJedynek.
>Ale czy dostaną nagrodę za AEIOU ?
taka maja konkurencje, że szok. ale jako że u nas szajs się najlepiej sprzedaje to kto wie. grunt ze wystąpią, bo dawno ich nie widziałam :( -
Anonim
-
Orientuję się :)
na 95 % nowego (kolejnego) singla :) czyli Listen to your heart -
Anonim
>Siechu napisał
>Orientuję się :)
>
>na 95 % nowego (kolejnego) singla :) czyli Listen to your
>heart
o cholera; ( dzięki, Listen na żywo jest o niebo lepszy niz na płycie, bosko.
-
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2