Sisters Of Mercy [148]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Garry

witam
    posiada ktos ta plytke? poszukuje jej od bardzo dawna
    Moze ktos ma i moze udostepnic na torrencie lub soulseeku?
  • Anonim

masz na mysli First and last and forever?
    raczej odradzam
    lepiej poszukac coverow w wykonaniu np in extremo czy Kreatora lub cemetery
    te są całkiem niezłe.
  • AbrimaaL

Mam 'A Mercyful Tribute to Sisters' w wykonaniu szwedzkich grup, z których najbardziej znany jest chyba Funhouse. Jest udostepniony na EMule
  • Anonim

mam troche ciekawych coverow,mysle, ze moge mailem podrzucic.
  • Alkor

Jest jeszcze Thank You z 2002 roku z wersjami m.in. Atrocity, Dkay.com, Mantusa, Terminal Choice i innych. Polecam Direct Connect i huba meladicta.com; )
  • Garry

hmm to ja juz nie wiem o ktorego tribute'a mi chodzi, nie wiedzialem, ze ich az tyle...
  • Kamil Mirkowicz

First and last and forever nie jest takie fajne; \ mowiac szczerze bylem z lekka zniasmaczony mimo ze lubie wszelkie covery ... ale jakby co , to ja to mam na kompie
  • ORZESZEK

ja mam marian z first&last w wersji nouvelle vague.eteryczno-jazzowo-zimnof alowa wersja zarąbiście panna spiew na mule znajdziecie plytke ich polecam...od depeche mode the clash pil az po sisters of mercy i the cure
    miod na dusze
  • Spiggy

Kapitan, ja mam ta plytke... jesli dalej jestes zaiteresowany to daj znac, najlepiej juz bezposrednio na gronowego maila.
  • AbrimaaL

Ostatnio zdobyłem następny tribute album - "The Violent Hour".
    Grają prawie same nieznane kapele, tylko Malaise z tego znam.
    16 utworów, głownie starszych, ale jest też "More" i "Ribbons", co w przypadku SOM jest nowością:P
  • AbrimaaL

Co ciekawe, jest na niej cover "Giving Ground" z Gift