(S)KJ ULMAG [81]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kalynca

Moje drogie, moi drodzy, wybiera sie ktos? Ja chetnie pojade i szukam kogos kto by chcial rozlozyc koszta dojazdu; )

Zapraszamy serdecznie wszystkich miłośników konkurencji WKKW, ujeżdżenia i skoków do udziału w zawodach jeździeckich, które odbędą się w stajni ALFA HORSE w Ryni nad Zalewem Zegrzyńskim w dniach 01-03 maja 2009 roku.

 Towarzyski charakter imprezy stwarza IDEALNE WARUNKI dla :
    - jeźdźców którzy zaczynają starty w zawodach w konkurencji ujeżdżenia, skoków czy wkkw
    - młodych i niedoświadczonych koni, dając im możliwość spokojnego zapoznania się z atmosferą zawodów
    - doświadczonych koni i jeźdźców dla których start na nowych i nieznanym torze crosowym jest ciekawym wyzwaniem.

 Przewidujemy następujące KLASY ZAWODÓW :
    Klasa LL – Amator : z przeszkodami crosowymi ok. 50-60 cm : ujeżdżenie LL kraj. skoki ok. 80 cm
    Klasa L – zasady i wysokości przeszkód wg przepisów PZJ : ujeżdżenie - L kraj. skoki ok. 100 cm
    Klasa P – zasady i wysokości przeszkód przepisów PZJ, ujeżdżenie 1* z wkkw lub P1**

** Jeżeli nie będzie chętnych osób do startu w WKKW w klasie P, program ujeżdżenia zostanie zmieniony na P-1. O obowiązującym programie poinformujemy na stronie do 20 kwietnia 2009.

Każdy uczestnik ma możliwość startu w jednej lub kilku wybranych przez siebie próbach WKKW w wybranych klasach (np. tylko ujeżdżenie LL lub tylko cross L lub np. ujeżdżenie i skoki P)

Po zakończeniu każdej próby w danej klasie będzie dekoracja zawodników i rozdanie nagród. Na zakończenie całych zawodów nastąpi rozdanie nagród w konkurencji WKKW ( czyli tylko dla osób które startowały we wszystkich trzech próbach w danej klasie. Te osoby również dostają nagrody przyznawane wcześniej podczas poszczególnych prób jeżeli zdobyły w nich wymagane do przyznania nagród miejsca).

 Ogólny HARMONOGRAM ZAWODÓW:
    01 maja (piątek) – dzień treningowy. Ponieważ zawody mają charakter towarzyski i skierowane są również do osób początkujących każdy z zawodników będzie miał możliwość przejechania całej trasy crosu ( trasa będzie ogólnie dostępna cały dzień ) i zapoznania konia z terenem zawodów.
    02 maja (sobota) – zawody WKKW : próba ujeżdżenia i próba skoków.
    03 maja (niedziela) – zawody WKKW : próba terenowa.

 Podczas tych trzech dni nie zabraknie również INNYCH ATRAKCJI m.in.:
    - koncert zespołu At The Lake
    - różnorodne stoiska gastronomiczne
    - zabawa taneczna
    - pokazy jeździeckie itp.

 KOSZTY UCZESTNICTWA :
    Opłata jednorazowa za całe zawody wynosi 50 zł
    Opłata obejmuje : udział w całych zawodach i wynajęcie boksu z wyżywieniem (siano lub sianokiszonka) podczas całej imprezy.
  • Anonim

ja z chęcią pojadę żeby popatrzeć; p
  • Anonim

ja jako zatwardziały rekreant nie biorę udziału w żadnych zawodach :P
  • kalynca

ale to towarzyskie czyli w sam raz dla rekreantow jak my :P no i w jakiej fajnej okolicy, mozna zrobic grylka nad zalewem :P
  • Anonim

w majówkę to nie grylki a praca magisterska będzie grana; /
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)