-
Anonim
Nie no naprawde ja jestem oburzona. Chciałam sobie wczoraj pośmigać na Wolcie (nawet byłam umówiona z Panią Trener) i się okazało, że Woltowi coś się stało w oczko !!!
Łubudu ... Pani Trener, kiedy mój rumak wyzdrowieje ?? :* Pozdro szejset -
Anonim
pozdrow wolata odemnie tak go dawno nie widzialem:( pewnie mnie juz nie pamieta:( -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
kalynca
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Nie no grzecznie dzieci; ) Jak ja za wami cholernie tęsknie...
Przysięgam... kiedyś to ja tych moich rodziców... ehhh.. nie wiem co im zrobię...
Mogę jeździć do stajni tylko w niedzielę... i też nie zawsze... cholera!
:* -
Anonim
co co?? poprostu nikt inny m nie nie interesuje oprocz jednej osboy...ktora nie jestes Pamela i nie pisze tego ze złosliwosci
a u Ciebie ja Czuje:( i sam jeszcze nie wiem co;/ -
Anonim
.. no comment ..
A co do mnie, to dziko, mam nową siostrę (jak to zabrzmiało :/) ale spoko
A tak na marginiesie nie interesuje mnie to, kim ty się interesujesz a jeszcze bardziej cieszy mnie to, że tą osobą nie jestem ja. Acha ... i "po prostu" pisze się oddzielnie. -
Anonim
Aa, i to jest grono stajni. Więc jeśli mamy po sobie jeździć, to prywatnie. Nie wszyscy chcą na to patrzeć. I nie wiem co ty do mnie masz, bo ja ci nic nie zrobiłam. -
Anonim
no własnie to ty do mnie cos masz choc samn nie wiem o co Ci chodzic jak chcesz to mozesz sobie jezdzic po mnie ale mnie to rybka:)
wiec mnie nie prowokuj:)
no wiec koniec naszych rozmow:)
wrazie jak co to na priv pisz -
Anonim
No tak.... :) I to jest forum stajni :D Jea! :P
Buzi Pam :* Pozdro Bonzai :P
:* -
°Kasia°
wiecie co jak przedszkole!!noa ja w poniedzialek ide do stajni a tam nikogo swiatla pozgaszane ii brama zamknieta...;/
pozd. 4 all :):*
:*kisses&hugs -
Anonim
-
°Kasia°
-
Anonim
-
Anonim
Nie no wiesz... buziaki jak buziaki; )
Poprostu mamy taki grymas :D
PZDR :) Buzi :*:P -