(S)KJ ULMAG [81]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

Bo jak każdy z nas wie jest ona już troche nieaktualna. Ja oczywiście nawet zdjęć z ostatnich zawodów nie posiadam.
    Więc może miały/li byście ochotę troche nam pomóc i powymyślać śmieszne albo nie śmieszne teksty do swoich oraz stajennych koni?
    Potzrebne są Ładne fotki czystych <w sensie ze nie zabłoconych i bez słomy w grzywie> koni, mogą być rówienież takie z zawodów. No i opisy do koni które ich nie posiadają lub nowe jeśli stare się nie podobają.
    Do zrobienia jest chyba z 15 opisów...
    A poza fotkami koni to fotki zaprzegu, jazdy, jakiś grupowych końkich zdjęc itd, też się przydadzą :)
    To co?
  • Moniek

My, czyli M&T, mamy troche zdjec a kilka nawet jest dostepnych w internecie
    prosze bardzo, moze siebie tez tu niektorzy znajda

http://www.atbtruck.com.pl/pirat

a tak w ogole to ta strone robil T na tzw probe
    tez juz stracila na aktualnosci
  • m

Powiedzmy że wstepme opisy ja już zrobiłam. Niech kazdy zrobi opis jakiegos konia a ja je zmiksuję. Tylko nie róbci opisów do swoich koni. I nie mówcie sobie nawzajem kto jaki opis pisze. Jak ktos coś napisze to wysyłajcie mi na maila hidzramw@wp.pl powiedzmy do końca tyg. To samo ze zdjęciami. Jeśli macie jakieś łądne fotki swoich koni to poprzesyłajcie mi na ten sam adres i wrzucimy je na stronkę. Jeśli nie to do końca tego tyg musimy je zrobić :)
    pa
  • m

ej a ja tej strony nie widziałam
    :)
    albo nie pamietam. Moze damy na stronie odnośnik do niej co??
    I ttrzeba nowe fotki Piratowi zrobić. Bo teraz lepiej wygląda :) Chodzi mi o wygląd pod siodłem :)
    :P
  • m

No i druga rzecz. Chcemy zawody :) prawda? co myślicie o zrobieniu kolejnej zrzutki i zakupie drugiej porcji drągów , płotków itp? Bo przeszkód na wystarczy? hmmm? Tym bardziej ze od ostaniej zrzutki pare koni nam przybyło.
    Co Wy na to? odpisujcie.
    I zaproście na grono Marcysie, bo ona też do zainteresowanych skokami należy :)
  • Anonim

zawody taak. ja moge nosic drągi; p

drągi ładne by sie przydały, hoc uwazam, ze lepszym pomyslem byloby zrobienie światła na parkurze :)
  • m

światło to zaraz naturalne bedzie. To sztuczne to na jesieni nam sie najbardziej przyda ale sie o nie postaramy. A co do drągów to nie tyle nowe co tych jest po prostu za mało... :)
  • kalynca

Madzia a co z tymi zdjeciami co ja Ci dalam??

A co do zdjec z zawodow:
    Dalam plyte Pameli zeby sobie skopiowala zdjecia z niej i dala do stajni, jako plyte spoleczna. Czy ktos kto ja aktualnie ma moglby ja do stajni zwrocic??
    Moze te zdjecia nie byly najlepsze... ale byly :P
  • As!a

Kala to ja moge zgrac i te twoje zdjecia na jeda płyte z moimi bo i tak daje Magdzie !!!
  • kalynca

no to zrob tak i bedzie najlepiej.
    skondensowane :D
    a co Ty o takiej wczesnej porze w internecie robisz? skonczylas juz lekcje??
  • Karolina Brauła

Ha a ja juz wysłałam; ) ale tylko swoje... mam jesszcze kadilaca... ale niech kalYnca sie tym zjmie :) No jasne że zawody :) tylko nuech beda w maju :)... bo inaczej nie zdąże; )
  • Karola

EJ, a w ogole jaki jest AKTUALNY adres tej strony?
  • kalynca

no niech beda w maju...:D
    bo w kwietniu bloto na parcourze bedzie... jesli sie szybko pogoda nie poprawi :/

kalynca sie moze zajac w kazdej chwili...
    a do kiedy maja byc te zdjecia? bo mam mnostwo ale zastanawiam sie moze jeszcze dorobie :P
  • Karolina Brauła

Nie wiem czy to jest taki dobry pomysł z tym dorabianiem... bo znowu bedą brudne :) i ten wybieg... :D
  • kalynca

no ale jak juz robic to profesjonalnie :) wyczyszczone i w ogole :D
  • Karolina Brauła

no tak, ale jak sie snieg roztopi to juz nie beda za bardzo akyualne; ]
  • kalynca

sie zrobi na tle lasu w sniegu czy innym takim malowniczym
  • Moni

Magda, zdjec z zawodow to akurat mam sporo. Robionych przez cale zawody, wiec wiekszosc jadących się tam znajdzie. Na tej płycie, którą przekazywałaś dla Karoliny, ale mogę Co zrobić kopię. No i poszukam jakich zdjęć Ozyrysa, chociaż bydlę akurat na zdjęciach wychodzi kiepsko :-(
    Zawody koniecznie w maju, moze mi się konik wyleczy. I nie 20-21.05, bo nie będzie mnie w Warszawie; -))
  • As!a

no własnie zawody koniecznie w maju - po egzaminach !!!
  • Karolina Brauła

No właśnie zawody w maju jakoś na początku bardziej; )
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)