-
Bo jak każdy z nas wie jest ona już troche nieaktualna. Ja oczywiście nawet zdjęć z ostatnich zawodów nie posiadam.
Więc może miały/li byście ochotę troche nam pomóc i powymyślać śmieszne albo nie śmieszne teksty do swoich oraz stajennych koni?
Potzrebne są Ładne fotki czystych <w sensie ze nie zabłoconych i bez słomy w grzywie> koni, mogą być rówienież takie z zawodów. No i opisy do koni które ich nie posiadają lub nowe jeśli stare się nie podobają.
Do zrobienia jest chyba z 15 opisów...
A poza fotkami koni to fotki zaprzegu, jazdy, jakiś grupowych końkich zdjęc itd, też się przydadzą :)
To co?
-
Moniek
My, czyli M&T, mamy troche zdjec a kilka nawet jest dostepnych w internecie
prosze bardzo, moze siebie tez tu niektorzy znajda
http://www.atbtruck.com.pl/pirat
a tak w ogole to ta strone robil T na tzw probe
tez juz stracila na aktualnosci -
Powiedzmy że wstepme opisy ja już zrobiłam. Niech kazdy zrobi opis jakiegos konia a ja je zmiksuję. Tylko nie róbci opisów do swoich koni. I nie mówcie sobie nawzajem kto jaki opis pisze. Jak ktos coś napisze to wysyłajcie mi na maila hidzramw@wp.pl powiedzmy do końca tyg. To samo ze zdjęciami. Jeśli macie jakieś łądne fotki swoich koni to poprzesyłajcie mi na ten sam adres i wrzucimy je na stronkę. Jeśli nie to do końca tego tyg musimy je zrobić :)
pa -
ej a ja tej strony nie widziałam
:)
albo nie pamietam. Moze damy na stronie odnośnik do niej co??
I ttrzeba nowe fotki Piratowi zrobić. Bo teraz lepiej wygląda :) Chodzi mi o wygląd pod siodłem :)
:P -
-
No i druga rzecz. Chcemy zawody :) prawda? co myślicie o zrobieniu kolejnej zrzutki i zakupie drugiej porcji drągów , płotków itp? Bo przeszkód na wystarczy? hmmm? Tym bardziej ze od ostaniej zrzutki pare koni nam przybyło.
Co Wy na to? odpisujcie.
I zaproście na grono Marcysie, bo ona też do zainteresowanych skokami należy :) -
Anonim
zawody taak. ja moge nosic drągi; p
drągi ładne by sie przydały, hoc uwazam, ze lepszym pomyslem byloby zrobienie światła na parkurze :) -
światło to zaraz naturalne bedzie. To sztuczne to na jesieni nam sie najbardziej przyda ale sie o nie postaramy. A co do drągów to nie tyle nowe co tych jest po prostu za mało... :)
-
kalynca
Madzia a co z tymi zdjeciami co ja Ci dalam??
A co do zdjec z zawodow:
Dalam plyte Pameli zeby sobie skopiowala zdjecia z niej i dala do stajni, jako plyte spoleczna. Czy ktos kto ja aktualnie ma moglby ja do stajni zwrocic??
Moze te zdjecia nie byly najlepsze... ale byly :P -
As!a
Kala to ja moge zgrac i te twoje zdjecia na jeda płyte z moimi bo i tak daje Magdzie !!! -
kalynca
no to zrob tak i bedzie najlepiej.
skondensowane :D
a co Ty o takiej wczesnej porze w internecie robisz? skonczylas juz lekcje?? -
Karolina Brauła
Ha a ja juz wysłałam; ) ale tylko swoje... mam jesszcze kadilaca... ale niech kalYnca sie tym zjmie :) No jasne że zawody :) tylko nuech beda w maju :)... bo inaczej nie zdąże; ) -
Karola
-
kalynca
no niech beda w maju...:D
bo w kwietniu bloto na parcourze bedzie... jesli sie szybko pogoda nie poprawi :/
kalynca sie moze zajac w kazdej chwili...
a do kiedy maja byc te zdjecia? bo mam mnostwo ale zastanawiam sie moze jeszcze dorobie :P -
Karolina Brauła
Nie wiem czy to jest taki dobry pomysł z tym dorabianiem... bo znowu bedą brudne :) i ten wybieg... :D -
kalynca
-
Karolina Brauła
no tak, ale jak sie snieg roztopi to juz nie beda za bardzo akyualne; ] -
kalynca
-
Moni
Magda, zdjec z zawodow to akurat mam sporo. Robionych przez cale zawody, wiec wiekszosc jadących się tam znajdzie. Na tej płycie, którą przekazywałaś dla Karoliny, ale mogę Co zrobić kopię. No i poszukam jakich zdjęć Ozyrysa, chociaż bydlę akurat na zdjęciach wychodzi kiepsko :-(
Zawody koniecznie w maju, moze mi się konik wyleczy. I nie 20-21.05, bo nie będzie mnie w Warszawie; -)) -
As!a
-
Karolina Brauła