-
Karolina Brauła
To jak?? Mam je zamawiać? jeżeli tak to mówcie jaki kolor? Czy mają być z nazwiskiem? I co my chcemy reprezentować czy
KJ ULmag, czy
TKKF POdkowa Leśna??
Czekam na wypowiedzi xD -
Anonim
Co za obciach Tkkf podkowa ...
KJ ULMAG
JUNIOR TEAM
Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza naszą stajnią startujemy tylko my, a więc junior team :)
A może SKJ ?
;) granantowe z białymi napisami, rozmiary małe!
Dla mnie S, mysle, ze tak jak dla wiekszości :P
Niech będzie nazwisko, a co :P Będziemy rozpoznawalne :) P.S>: Kupuję na przyczepę naklejkę:
UWAGA, konie sportowe XD Lansssss -
Anonim
***Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza nami (młodymi) startujemy tylko my, a więc junior team :) -
Karolina Brauła
wcale ze nie obciach... i tak bysmy ja reprezentowały (startowały w jej barwach xD) tlko na koszulkach bysmy mialy KJ ulmag napisane, a podkowa tez moze miec swoja reprezentacje nie? i tak bedziemy ja reprezentowały... chyba ze sie zapiszecie do innego klubu....; )
a imie tez ma być?? -
-
Anonim
z nazwiskiem chcecie?? tak głupio chyba bedzie wygladac np wierbiłowicz na koszulce:P aa zresztą takie nazwisko moje sie na niej nie zmiesci:D ale decyzje wam pozostawiam.:P
pzdr -
Anonim
-
Karola
Jak zamawiacie to i ja chętnie wezmę jedną koszulkę. W końcu jak ona ma wyglądać? -
°Kasia°
nie wiem czy ja tez moge
ale jak cos to zaplace;p
girls wiem ze mam tu malo do gadania ale z nazwiskiem; / jakos tak dziwnie... -
Anonim
?! dziwnie ?!
<hahaha>
wszystkie kluby mają z nazwiskiem ...
P.S.: Karusek, wyslesz mi zdjęcia Wolta i mnie ?? 0smile0@wp.pl
Jak najszybciej! :* -
Karola
Mi się podoba ten pomysł z nazwiskiem.
Zdjęcia poszły. Ale jakość, ekhem, bez komentarza.
Pamela, masz szczescie, ze to nie moje teksty (tylko z reklamy z tanczacymi laskami NIKE :P), bo bym Cie o piractwo oskarzyla; ); ) -
kalynca
eej tylko nie wiem czy np Kasi i Pameli nazwisko to bedzie 2-u linijkowe :P
(moje moze tez a co tam)
a gdyby zrobic tak
nazwisko
odstep
logo czy co tam takiego
odstep
TKKF PODKOWA
KJ ULMAG - JUNIOR TEAM
-
°Kasia°
hehe nom pewnie/ napewno by sie nie zmiescilo:) pozdr. dla wszystkich zajebistych laseczek; p -
Karola
Mam takie pytanie:
Wszyscy startują w barwach THHF Podkowa?
Ogolnie to jestem za pomyslem Kali. Ale nie zapominajcie o nie zrzeszonych. No chyba ze takich nie ma oprocz mnie :P -
Anonim
Nie, w barwach "THHF PODKOWA" nikt nie startuje ...
... jak już to TKKF Podkowa Leśna :]
Pomysł Kali jest spoko. Ale nasze nazwisko będzie tylko jedno: Gintowt. I tyle. Wystarczy jedno.
Karola ... a tak w ogóle to po co ci ta koszulka, jak ty nie strtujesz? Chyba, że zaczniesz :> ? Bo to miało być dla tych, co startują na zawodach :] Ale jak dla mnie to moze mieć nawet Pan Paweł z napisem: JUNIOR TEAM :P -
Możecie zrobić interes i sprzedawać na zawodach i wogóle. Niech ma ten kto che mieć. Bez imienia i nazwiska wtedy
Gdzies powinno być takie logo stajni. Moze na stronie... -
Anonim
nie wiem, czy nie jest za pozno, ale na zawody dobrze jest miec z imieniem i nazwiskiem. przeciez te z nazwiskiem beda zamowione tylko dla młodych dziewczyn. chodzi o to, ze karolina, aska, kala, kasia, ja, weronika, ilonca, magda. reszta nie startuje, wiec po co im ?!
z resztą mozna zrobic tak, ze ci ktorzy startuja dostaja te z nazwiskiem, a reszta normalne -- z logo stajni i tyle. bo po co normalnym ludziom koszulka z napisem "junior team" ??
no własnie ...
-
Karola
Pamela, po to, żeby się wozić; ))) Ja luzakuje (raczej luzakowałam), ale nie naszym. Ale to w jakis tam sposob robi reklame.
Ja to bym jezdzila jakies ujezdzeniowki. Ale Magda nie chce zrobic :P A gdzies poza Aleksandrow to wstyd sie pokazac z moimi umiejetnosciami.
Moze zaczne startowac od przyszlych zawodow :P -
Anonim
nie no u nas to ujezdzeniowek nie bedzie jest za molo chetnych.
kala bedzie jezdzic poza.
ZARAZ CHUJ MNIE STRZELI siedzialam nad prezentacją 4 godziny i mi sie KURWA wszytsko skasowało !!!!!!!!!! CHUJ CHUJ CHUJ -
Anonim
Widzę, że tu wspaniałe pomysły powstają.
Koszulki... Junior team... gratulacje. :)
A nie może być samo imię? Z pierwszą literą nazwiska. :P
A jakie my mamy logo stajni w ogóle? Ma ktoś na kompie?
Miłych zawodów, tym razem się nie załapię. Komuś poluzakować?
:(
Pozdrawiam. :) -
Anonim
KOSZULWK Z NAZWISKAMI I IMIONAMI NIE BĘDĄ MIEĆ PRZECIEŻ WSZYSCY ...
Ci, którzy nie startują mieli miec normalne z napisem: KJ ULMAG.
Co wam za różnica, czy z nazwiskiem czy bez, jesli to nie wy bedziecie je nosic??
A z resztą, nawet jeśli, to co ... wstydzicie się nazwiska?! <hahaha> boki zrywać. Tyle.