Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolina Brauła

To jak?? Mam je zamawiać? jeżeli tak to mówcie jaki kolor? Czy mają być z nazwiskiem? I co my chcemy reprezentować czy
    KJ ULmag, czy
    TKKF POdkowa Leśna??
    Czekam na wypowiedzi xD
  • Anonim

Co za obciach Tkkf podkowa ...

KJ ULMAG
    JUNIOR TEAM

Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza naszą stajnią startujemy tylko my, a więc junior team :)

A może SKJ ?

;) granantowe z białymi napisami, rozmiary małe!
    Dla mnie S, mysle, ze tak jak dla wiekszości :P

Niech będzie nazwisko, a co :P Będziemy rozpoznawalne :) P.S>: Kupuję na przyczepę naklejkę:

UWAGA, konie sportowe XD Lansssss
  • Anonim

***Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza nami (młodymi) startujemy tylko my, a więc junior team :)
  • Karolina Brauła

wcale ze nie obciach... i tak bysmy ja reprezentowały (startowały w jej barwach xD) tlko na koszulkach bysmy mialy KJ ulmag napisane, a podkowa tez moze miec swoja reprezentacje nie? i tak bedziemy ja reprezentowały... chyba ze sie zapiszecie do innego klubu....; )

a imie tez ma być??
  • Anonim

z nazwiskiem chcecie?? tak głupio chyba bedzie wygladac np wierbiłowicz na koszulce:P aa zresztą takie nazwisko moje sie na niej nie zmiesci:D ale decyzje wam pozostawiam.:P

pzdr
  • Anonim

tak nazwisko zostaje
    np. K.BRAUŁA

Twoje też sie zmieści.
  • Karola

Jak zamawiacie to i ja chętnie wezmę jedną koszulkę. W końcu jak ona ma wyglądać?
  • °Kasia°

nie wiem czy ja tez moge
    ale jak cos to zaplace;p
    girls wiem ze mam tu malo do gadania ale z nazwiskiem; / jakos tak dziwnie...
  • Anonim

?! dziwnie ?!

<hahaha>

wszystkie kluby mają z nazwiskiem ...

P.S.: Karusek, wyslesz mi zdjęcia Wolta i mnie ?? 0smile0@wp.pl
    Jak najszybciej! :*
  • Karola

Mi się podoba ten pomysł z nazwiskiem.

Zdjęcia poszły. Ale jakość, ekhem, bez komentarza.

Pamela, masz szczescie, ze to nie moje teksty (tylko z reklamy z tanczacymi laskami NIKE :P), bo bym Cie o piractwo oskarzyla; ); )
  • kalynca

eej tylko nie wiem czy np Kasi i Pameli nazwisko to bedzie 2-u linijkowe :P
    (moje moze tez a co tam)
    a gdyby zrobic tak
    nazwisko
    odstep
    logo czy co tam takiego
    odstep
    TKKF PODKOWA
    KJ ULMAG - JUNIOR TEAM
  • °Kasia°

hehe nom pewnie/ napewno by sie nie zmiescilo:) pozdr. dla wszystkich zajebistych laseczek; p
  • Karola

Mam takie pytanie:

Wszyscy startują w barwach THHF Podkowa?

Ogolnie to jestem za pomyslem Kali. Ale nie zapominajcie o nie zrzeszonych. No chyba ze takich nie ma oprocz mnie :P
  • Anonim

Nie, w barwach "THHF PODKOWA" nikt nie startuje ...

... jak już to TKKF Podkowa Leśna :]

Pomysł Kali jest spoko. Ale nasze nazwisko będzie tylko jedno: Gintowt. I tyle. Wystarczy jedno.

Karola ... a tak w ogóle to po co ci ta koszulka, jak ty nie strtujesz? Chyba, że zaczniesz :> ? Bo to miało być dla tych, co startują na zawodach :] Ale jak dla mnie to moze mieć nawet Pan Paweł z napisem: JUNIOR TEAM :P
  • m

Możecie zrobić interes i sprzedawać na zawodach i wogóle. Niech ma ten kto che mieć. Bez imienia i nazwiska wtedy
    Gdzies powinno być takie logo stajni. Moze na stronie...
  • Anonim

nie wiem, czy nie jest za pozno, ale na zawody dobrze jest miec z imieniem i nazwiskiem. przeciez te z nazwiskiem beda zamowione tylko dla młodych dziewczyn. chodzi o to, ze karolina, aska, kala, kasia, ja, weronika, ilonca, magda. reszta nie startuje, wiec po co im ?!

z resztą mozna zrobic tak, ze ci ktorzy startuja dostaja te z nazwiskiem, a reszta normalne -- z logo stajni i tyle. bo po co normalnym ludziom koszulka z napisem "junior team" ??
    no własnie ...

• Karola

Pamela, po to, żeby się wozić; ))) Ja luzakuje (raczej luzakowałam), ale nie naszym. Ale to w jakis tam sposob robi reklame.

Ja to bym jezdzila jakies ujezdzeniowki. Ale Magda nie chce zrobic :P A gdzies poza Aleksandrow to wstyd sie pokazac z moimi umiejetnosciami.

Moze zaczne startowac od przyszlych zawodow :P
  • Anonim

nie no u nas to ujezdzeniowek nie bedzie jest za molo chetnych.
    kala bedzie jezdzic poza.

ZARAZ CHUJ MNIE STRZELI siedzialam nad prezentacją 4 godziny i mi sie KURWA wszytsko skasowało !!!!!!!!!! CHUJ CHUJ CHUJ
  • Anonim

Widzę, że tu wspaniałe pomysły powstają.
    Koszulki... Junior team... gratulacje. :)

A nie może być samo imię? Z pierwszą literą nazwiska. :P
    A jakie my mamy logo stajni w ogóle? Ma ktoś na kompie?

Miłych zawodów, tym razem się nie załapię. Komuś poluzakować?

:(

Pozdrawiam. :)
  • Anonim

KOSZULWK Z NAZWISKAMI I IMIONAMI NIE BĘDĄ MIEĆ PRZECIEŻ WSZYSCY ...

Ci, którzy nie startują mieli miec normalne z napisem: KJ ULMAG.

Co wam za różnica, czy z nazwiskiem czy bez, jesli to nie wy bedziecie je nosic??

A z resztą, nawet jeśli, to co ... wstydzicie się nazwiska?! <hahaha> boki zrywać. Tyle.
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)