skłodowska kury; ] XXIII LO [284]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sfah

Witam,
    mam zamiar uczeszczac do tej szkoly i jestem ciekaw ile tak faktycznie potrzeba puntkow by dostac sie? Ja moze bede miec kolo 110 moze wiecej i sie troche martwie bo to szkola mojego 2 wyboru bo potem jest juz Okulicki; )
    dzieki z gory.
  • Anonim

Stary...nie ma co sie bac...dostaniesz sie na bank...a trudno powiedziec jakie sa progi... to wyjdzie pozniej. Ale mowie Ci, ze dobrze bedzie... nie moze byc inaczej
  • Anonim

ja ci dobrze radze, zastanów się ponownie, póki masz jeszcze czas; P
  • sfah

A co jest aż tak źle? :D
    Dałem jeszcze do Herberta ale tam watpie bym sie dostał, wiec Skłodowska jest moją ostatnia szansa...
    A jak tam w ogole u was jest? Da sie przezyc czy bijo, kradno i gwalco na kazdym kroku ? :D
    hehehe...
    pozdro.
  • Anonim

czy bijo, kradno i gwalco na kazdym kroku to nie wiem. ja ta szkole skonczylam rok temu.ale co tu sie oszukiwac -to nie calkiem sredniawa szkola
  • Anonim

tzn chcialam napisac ze to bardzo srednia szkola
  • Anonim

ja bym powiedział, ze tu jest nadzwyczaj spokojnie. nie kradną, nie gwałcą, praktycznie nie biją. jest spokojnie. tak spokojnie, że aż nudno. nic się praktycznie nie dzieje. A i nauczyciele też amją swoje odpały.
  • Anonim

ja tam KOCHAM TE SZKOLE, konczylam ja 2 lata temu i bardzo milo wspominam, pamietaj

CIOTKA RULES!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sfah

Tez jestem bardzo bardzo srednim uczniem, wiec jak sie tu dostane mam nadzieje, ze na dziendobry nie dostane kopniaka w tyłek od nauki...; )
  • Anonim

ehhhh rupta co chceta; )
  • 0la

Rok temu przyjmowali tak od 100 punktow, ale do mat- inf 90 wystarczylo, na pewno dostaniesz sie :)
  • Anonim

od nauki kopniaka nie dostaniesz ale mozesz od rdzanek (chemia)
  • sfah

ojjj...
    teraz sobie nawet z chemia nie radze, ale dobra tam - wreszcie moze zaczne sie uczyc; )
    dzieki
  • Anonim

no problemo mlody
  • Anonim

Heyka
    ja też złożyłam papierki do waszej szkółki i bardzo bym chciała się dostać (kalsa 1B)
    myśle że będę miała ok 120 pkt chybkiem =)
    a jestem po gim. 2-języcznym
    - im.stefci sempołowskiej
    powiedzcie mi jak jest?
    spoko towarzystwo i nauczyciele?

pozdrowionka :)
  • Starszy_Zmianowy

wiesz po szkole biegaja z maczetami nauczyciele biora Cie do odpowiedzi i wala o tablice koszmar; ) A tak na serio to jes git szkola no sa jakies male minusy ale Sudi i spolka daje czadu
  • Anonim

to fakt
    nadziewaja na pale:-)
  • Anonim

:D
    to nieżle :P
  • Anonim

ja już pisałem. Szkólka ma swoje plusy, ale mi jednak w niej czegoś brakuje
  • BirD

Brakuje fajnego boiska , kurde nie dosyc ze male jak cholera to jeszcze betonowe ZAŁMKA :/ zawsze człowiek sie pościera :/
| |

dla wszytskich którzy wspominaja nasz cudowne LO, winkiel, boisko,szatnie i pania brzywczy;]

XXIII Liceum Ogólnokszłcące im. Marii Skłodowskiej - Curie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)