Skoda Fabia [180]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mikhail

Tutaj mozna sie podzielic swoimi osiagnieciami ile komu udalo sie wycisnac ze swojego cacka; D
    Najlepiej przy swoim wyniku podac jeszcze z jakiego silnika udalo Wam sie tyle wyciagnac..
  • Anonim

Szczerze to nie ani nie mierzyłem czasu ani nie dawałem jej na maxa... Nie zasłużyła na to ale może któregoś dnia...
    A silnik 1.4 16V.
  • Anonim

Silniczek 1.9 TDI
    Na pokładzie - 2 osoby
    Miejsce - Obwodnica trójmiasta
    V-max - 210km :-)

...przy tej prędkości już Fabia prawie odlatuje..
  • Anonim

No 210km/h to już przesada :-)
  • Anonim

Absolutny full.
    Nie chciala jechac wiecej.
    Ale może po czipiku zechce :-))))))))
  • Radek M

160km/h jak narazie Silnik 1.4 MPi 68Km z gazem :D (fabia sedan) 2 osoby w samochodzie
  • Marek Grywinski

1.2 12V (64 kucyki) 150km/h i wiecej juz nie chcial isc.
  • Anonim

1.4 60KM - 170-172km/h autostrada, mysle ze wachania od pochylu nawiezchni... wspomne ze bylo ponad 180 ale to z gorki....170 wiec uwazam za max na prostej. Osob 3, ja , i dwie kolezanki

(jak na ten silniczek to chyba calkiem ok)
  • njkl l l;

chlopaki z czym do ludzi:) skoda fabia 1.4 mpi 60 kucyków 4 osoby w kabinie plus zajebany bagażnik gratami= 169 km/h
  • M@gda

poprzednia Fabia 1.4 16V 75 KM maksymalnie pojechalam 195 km/h na autostradzie, natomiast kombiaczka 1.9 TDI ostatnio za sterami mojego chlopaka poleciala 220 km/h i to w cztery osoby na drodze Gdańsk-Warszawa
  • Anonim

Fabia Combi 1,2 12V 65 KM 185 km/h na "autostradzie poznańskiej"
  • ...::: @r@s:::...

Silniczek 1,4 16V 75KM
    Na pokładzie - 4 osoby + drobiazgi w badalu
    Trasa Warszawa-Płońsk (krajowa siódemka)
    V-max - 185 km :-)
  • niebiesko mi ...

niemcy jedna z autostrad
    godzina 4 rano lipiec tego roku
    silniczek chyba najsłabszy jaki można spotkać 1.4 mpi (8 zaworów)
    3 osoby na pokładzie bagaznik pełen gratów (jak to po powrocie z miesięcznych wakacji)
    jesteśmy na niezłym wzniesieniu droga prosta jak krzyżówka dla gimnazjalisty i prędkość jaką odważyłem się wycisnąć to 190 ale jak to bywa na zgórkach pewnie dała by z siebie coś więcej no ale..... to nie dla mnie
  • Grono.Net

Z Lipinek na Cychrowską Wole 228 km/h z silnikem 1.9 TDi; )
  • Anonim

Moja Fabia ma prędkościomierz do 220 chyba :/ a też 1.9 TDI; lepiej się stary zastanów.
  • Grono.Net

Zastanowiłem się - moja ma 250 na szafie i się tak tam nie pucuj małolat!!!!!
  • Anonim

180km/h pod garwolinem w pięć osób :-)
    silnik: 1.4 (75 KM)
  • Mat

Z Fabii 1.2/ 64 KM 185 km/h??? Jakim cudem....? Ona nie idzie szybciej, niz 160 km/h. Prędkościomierz masz zwalony. =P
  • Anonim

właśnie tak was czytam i śmiać mi się chce... Ludzie trochę powagi... To już moja druga Skoda i uwierzcie mi, że fabryka aż takich niespodzianek Wam nie dała... Najlepszy kolo z HTP 180km/h hahhaha dobry jesteś dobry... hahahah. Weźcie jescze pod uwagę przekłamania licznika... Te prędkości to chyba przy zjeździe z Giewontu... loool
  • Anonim

Fabia Combi 1,2 12V 65 KM 185 km/h na "autostradzie poznańskiej" .... Chyba na chipie... loool
    Marek dobrze pisał 1.2 HTP 150km/h i nie chciała iść. Ja myślę, że na ten silnik 160 to max... Więc nie koloryzujcie proszę...
| |

KTO JESZCZE MA PRZYJEMNOSC SOBIE POJEZDZIC ??

Fotki

Miejsca grona (0)