-
Anonim
Co sądzicie o dzisiejszym konkursie?? Małysz troche zepsuł sprawę z Widholzlem :/ -
Máiréad
sądzę, że ten istniejący już temat można wykorzystać do komentowania każdego dzisiejszego konkursu...
co napisać o dzisiejszym? totalny zaskok, ale ja zawsze miałam ciągoty do Lappiego :D -
Feenka
Mnie załamała postawa Hoffera. Dwóch skoczków mało co nie spadło z progu z wyniku nieczyszczenia torów, a ten nic. Dzięki, ale gdyby na ich miejscu był jakiś niedoświadczony skoczek był, katastrofa murowana... Strzel sobie w łeb, Walterze. -
Anonim
Nie tylko Małysz trochę zepsuł, ale cała pierwsza 15 PŚ (może poza Morgim, ale też się nie popisał)
w takich warunkach i patrząc na skoki najlepszych powinni konkurs odwołać -
-
Anonim
-
Máiréad
pewnie za wszelką cenę chcieli uniknąć sytuacji z zeszłego sezonu, kiedy nie odbyły się chyba dwa pierwsze konkursy czy coś w tym guście...
chociaż z drugiej strony to dość zabawne oglądać najlepszych skoczków muszących startować w kwalifikacjach! :D -
Anonim
-
Anonim
-
Emilia
chyba Hoffer chce od poczatku wprowadzic zasade "show must go on".to co zrobil w piatek to byl jeden wielki zart.szkoda ze niezbyt smieszny... -
FUCK U
Ajjjj ja wam mówię to wszystko dlatego, że Finowie chcieli żeby Lappi wygrał i teraz będą odwoływać wszystkie zawody żeby tylko był w czołówce PŚ :D -
Anonim
Mi to w trakcie tego konkursu przypomniał się wypadek Morgensterna w kussamo.... dobrze, że to się nie powtórzyło, szczególnie po kłopotach ahonena na rozbiegu!!!!! paranoja! -
Anonim
A wczoraj warunki były zdecydowanie lepsze niż w piątek, a konkurs odwołali... wystarczyło opuścić trochę belkę: po co skakać z 12 jeśli na treningach skakali z 7/8
a Hoffer stwierdził, że przy skokach 60 zawodników jedni mają szczęście a inni nie... ciekawe co by powiedział gdyby Janne (albo innemu) coś się stało -
ALMASI
cholerka,gdyby nie te gówniarze z Austrii i Norewgii,to mielibyśmy złoto dla Małysza na 29 urodziny,to się nazywa brak respectu dla starszych(:PPP).Ale i tak pięknie Adaś skakał,3 miejsce i ten rekord z kwalifikacji,wielkie brawa i tak 3mac! -
Anonim
też sobie pomyślałam "zero szacunku dla TAKIEGO solenizanta"; P
ale oczywiscie tylko w żartach, w pełni podziwiam tych młodych -
Máiréad
ja dzisiejszego konkursu nie oglądałam prawie wcale z racji otumanienia w jakie popadłam po finale MŚ... ale z tego co wywnioskowałam na podstawie tabelek było całkiem ciekawie. -
Anonim
szkoda że 'nasi młodzi' tak nie skaczą... wd mnie Adam Małysz jeszcze zachwyci nas swoją formą (oby), w końcu to dopiero początek sezonu -
dżoana
a nie zachwyca Cie teraz? szkoda; ] dla mnie mila niespodzianka jest to ze byl dzis na podium. jako jedyny ze starych wyjadaczy sie trzyma; ] -
zet
-
iza
pięknie skoczył Adam w pierwszym skoku. oj tak...
szkoda, że wczoraj zaliczył glebe
ale i tak go uwielbiam:) -
Anonim