-
ptaku
mądrala co grono założyła i pozostawiła bez opieki-2 pkt ujemne...więc watek pierwszy-ogólny....ktoś był na koncercie? :> i jak podoba sie Wam relacja Skin solo-skunki? -
dydo
heh, na koncercie nie bylam. a skin, jesli nie z SA, to i tak musi spiewac, wiec jestem bardzo za; ) -
ptaku
ale trochę inaczej,nie?....to już cos innego,mimo tak silnego spoiwa(hiii!),jak Skin.... -
Anonim
-
-
Anonim
sama skin nie wiadomo dlaczego wystepowala przed robbiem williamsem [sic!] wiec nie poszlam./... -
Anonim
a byl ktos na ostatnim koncercie SA w Polsce, w katowickim Spodku, jesli sie nie myle w 1996?!
a tego Pana o inicjalach R.W. zdecydowanie nie lubimy, to zaskakujace jak wielu ludzi wyraza podobna o nim opinie,podobno jego popularnosc konczy sie na Wlk. Brytanii;) -
Anonim
ja bardzo lubie muzyke skin. podoba mi sie jej glos. i uwazam ze i solo i z SA jest tak samo dobra. moze to juz cos innego, ale nadal pozostaje jej fanka! -
Anonim
byłam na tym koncercie w Spodku:Dmam miłą pamiątkę-foto ze Skin:)strasznie miła(i mała) kobietka z niej:))))))))))))))))))))))))) ) -
maery z dyftongiem
Ja niestety nie pojechałam na koncert mimo, że tak naprawdę to miałam pojechać. Szkoda. -
Anonim
-
Carlitos
masz fotoska ze Skin!!No no!!!Jakie zrobiła na Tobie wrażenie,czy tylko "miła"?pozdro
PS.I know 100 ways to be a good girl... -
Anonim
oczywiście byłam w wielkim tłumie innych-choć nie tak wielkim jak pół godziny wcześniej-durnie zmiękli i nie doczekali się Deborah:)przesympatyczna:))))) )))))))))))wulkan na scenie,cochutka,malutka,może nawet z lekka skonsternowana tym nagłym atakiem:)jeżeli ktoś był śmiały to z wszystkimi ciepło rozmawiała wyczerpująco odpowiadając na pytania:)a w chwili robienia foty objęła mnie i miałam wrażenie że robię sobie zdjęcie z kumpelą a nie 'ZE SKIN':) -
Anonim
-
maery z dyftongiem
-
Anonim
-
maery z dyftongiem
Eeee, to taka strasznie niziutka to nie jest. Myślałam, że poniżej 1,60. -
Anonim
a to możliwe-w sumie ja byłam niższa niż teraz,mierzę 158cm;)i sięgałam jej...do ramienia? -
maery z dyftongiem
Ja to najbardziej żałuję, że zespołu nie poznałam wcześniej <w domyśle skunk>. Tak bardzo chciałabym pójść na koncert SA, ale to już niemożliwe. W necie jest jeden koncert, ale takiej jakości, że tylko rozje...komputer się chce.