- 1
- 2
-
madziatko
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,...
Akademia ostatnio cos popularna i slawna jest. Opinia publiczna i tzw czwarta wladza coraz czesciej sie nia interesuja. -
spadochron:)
jakbys miala w portfelu taki niedobor gotowki tez by sie toba interesowali;p;p;p -
Anonim
A pewnie...niech kadra dalej jezdzi na Malte,a my bedziemy mieli niedlugo w oborach zajecia przy dojeniu krow w rekawiczkach wielorazowego uzytku :) -
madziatko
Po warunkiem ze te obory beda na koeljenj malo ciekawej dzielnicy Sosnowca, bo w koncu z Wydzialem Farmaceutycznym zwiedzisz Slask :) -
-
No tak przed zmiana stanowiska niektorzy postanowili udac sie na Malte racja;) no mam nadzieje ze te wycieczki nie wejda im w nawyk:P bo co prawda budynek na jagielonskiej gorzej juz wygladac nie mnoze ale mamy jeszcze narcyzy czy kaszrtany ktore przy takich wypadach moge skonczyc podobnie hehe -
madziatko
A budynek na Niepodleglosci? Nam to przypomina przedszkole i to jeszcze takie jak schron przeciwbombowy. -
HEHE RACJA BUDYNEK NA NIEPODLEGLOSCI NICZEGO SOBIE:p ALE SA JUZ PLANY RENO0WACJI TEGO SCHRONU:) MADZIATKO A NA CZYM TY JESTES??? STUDIUJESZ ANALITYKE BO MASZ HISTOLOGIE;) ?? -
Adam.
A ja znowu z pytaniem:D.
O co chodzi z jakimś nowym budynkiem co ma być od przyszłego roku? Co dokładnie ma się przenieść? -
madziatko
Cos na NIfce ma chyba byc. Podobno calkiem ladny i nowoczesny budynek. Tak przynajmniej pani dziekan twierdzi. Osobiscie nie widzialam. A przeniesc na sie tam dziekanat i pwnie jakies katerdy ale tego to ja juz nie wiem. A slyszeliscie ze w ubieglym tygodniu bylo uroczyste przeciecie wstepgi na nowym parkingu kolo Narcycow. Tylko glupie madziatko tego parkingu dostrzec nie umie :P -
hehehe z tego co mi wiadomo to chwilowo nikt nic nie wie na temat nowego budynku:P -
madziatko
Oooo to wychodzi na to ze kazdy ma inna wersje i kazdy bajki opowiada. Powinnam sie przyzwyczaic po roku na tej uczelni. Porazka -
Adam.
A tak z innej beczki, to nie wiecie, jakie obowiązki spoczywają na staroście? -
hehehe ja wiem bo nim jstem od 2 lat:P
nic strasznego tylko duzo piegania i uzerania sie z ludzmi zarowno z dziekanatu jak i roku :P -
B-Boy; -P
z tych plotek co ja usłyszałem: Nowy dziekanat Farmacji ma być gdzieś na Dańdówce w sosnowcu... -
Adam.
10 minut drogi od mojego domciu:)
zastanawiam się co oni jeszcze tam upchną oprócz dziekanatu -
madziatko
A ja nie wiem gdzie to jest i prawde mowiac mam nadzieje, ze nie bede musiala sie o tym dowiedziec. Juz sie tak przyzwyczailam i nie chce zmian. Co to to nie :P -
z tego co mi wiadomo ma tam byc sala wykladowa oraz zajecia z genetyki medycznej bo tam ma jakas przychodnia genetyki medcznej przyuczelniana powstac! ale na razie cisza w czwartek jest rada moze czegos sie dowiem jak na nia dotre:P -
madziatko
Genetyki medycznej? Hmm a ja sie zapisalam tam na prace licencjacka. W sumie nie wiem nic o tej katedrze, ale musi byc fajnie. Pozdrawiam -
no asystenci sa nawet ok, bedzie nowy kierownik katedry prof. Kowalski jestem bardzo ciekawy jaka jest osoba bo przyznam ze nie mam nawet pojecia kim on jest, wczesniej nalezalo to do doc. Mazurek tak jak biologia molekularna itd:P ale katedra jest ogolnie ok! nasi jeszcze pisza u mazurkowej a wy juz pewnie u kowalskiego:P -
madziatko
Hmmm ja wiem jak ten pan wyglada ale nic poza tym. Jak wychodzi z sali na niepodleglosci to sie usmiechnie i nie wyglada strasznie. Ale nie wiem czy dobre wrazenie mam. Wszystko sie okaze. Hmmm czyli my jako kroliczki doswiadczalne. A analiza zaliczona i powiem ci, ze ogolnie nie wypadla zle. Niezdane ma niecale 20%. Szkoda tylko, ze od razu ich drugi termin egzmainu czeka.
- 1
- 2