-
I_am_hated
widzial ktos moze juz ten teledysk? jak dla mnie troche beznadziejny i nudny :| nie podoba mi sie nowy slipknot :x -
Grono.Net
-
wiCk3D
staaaary
nie można tak mówić
Słuchaj ja tam b. lubię nowego Slipknota. Podziwiam ich jeszcze bardziej właśnie przez tą płytę. Pomyśl który zespól potrafi w swojej karierze zrobić tak ogromny zwrot w tym co gra i jeszcze osiągnąc w tym spory sukces ??
Mało takich znajdziesz. Oni ciaglę ewoluują i zajebiście im to wychodzi.
Jak dla mnie to Slipknot zyskał dodatkowe 10000 punktów w 30 stopniowej skali za osiągnięcia :) -
żeton
ich troje ??? :D:D::D:D:D:D: nie no to byl glupi zart :P ale tak serio to nowy slip serio nie jest zly jak napisalem ponizej trzeba sie rozwijac i slip wlasnie to robi nie mozna tylko jedego oklepanego rodzaju grac respect ! :) -
-
Anonim
A mi się klip podoba...bo bardzo pasuje do muzyki, ujęcia się świetnie zlewają z tekstem...fajny klip :) -
Anonim
W sumie do tego utworu nie można się było spodziewać czegoś innego..... Zresztą sama nie wiem czego się spodziewałam...
:-/ -
ioxaos
-
I_am_hated
staaary
jestem kobieta :x
to Twoje zdanie :)
ja wole tego "kochanego" starego slipknot'a; p takie agresywnego i pelnego energii :] -
Anonim
Sek w tym, ze Slipknot nadal jest agresywny i pelen energii :> Nie wiem czy bylas na koncercie w Chorzowie, ale kawalki z nowej plyty bronia sie na zywo wrecz wybornie :> No i nie graja przeciez vermiliona na koncertach :> -
Mistress of Evil
Vermilion 2 moze byc, taki lajcikowy :]
Co prawda teledysk to... ekhm... nie za bardzo zajmujaca fabula, ale skoro tak chcieli... -
Anonim
Klip rzeczywsice nudnawy, ale pasuje do muzyki i textu. powiem inaczej, nie nudny tylko specyficzny. -
mAk
teledysk do Vermillion pt2?? pewni jestescie ze nie chodzi po prostu o Vermillion(bez pt2;)? -
Anonim
hmm no wlasnie Ja widzialem teledysk tylko do jedynki Vermiliona a swoja droga Slipknot i tak podoba mi sie taki jaki jest teraz. Czekam na koncert w Stodole zeby sie przekonac o tym czy ich kawalki z nowej plyty faktycznie bronią sie jak sa grane na zywo :) -
mAk
jak dla mnie obronily sie w momencie jak je uslyszalem. no i tez czekam na koncert(z lekka nadzieja ze zagraja kilka starych kawalkow;) -
Anonim
-
Yorrrick
vermilion pt.2 graja na koncertach; ]
a co do teledysku.... krajst... naprawde sie na niego napalilem po cudnym pt.1 a tu taki.... hmm... klops...
nudny jakos i nijako tak.... -
Anonim
nie jest nudny. to ze nie porywa,nie znaczy ze jest zly. ma klimacik i pasuje do muzy. mnie sie podoba -
Yorrrick
ale faktem jest, ze pt.1 jest lepszy :P
w koncu clown pomagal rezysreowac; ] -
-
AjuIshkur
według mnie vermilion 2 jak już wspomnieli niektózy jest nudnawy według mi e lepiej był nakręcić coś w stylu kontynuacji pierwszego teledysku albo przynajmniej jakieściejakwe wstawki wmontować:)