- 1
- 2
-
Michał
prosba i pytanie, ma ktos jakies zdjecia z koncertu ze stodoly, oprocz tych ze strony stodoly?? jak tak to bede zajebiscie wdzieczny euphori4@o2.pl
pozrdawiam -
Zuz
http://www.odyssey.pl/archiwum.html
summoner pisal o tym. ale ja wiem ze Ci chodzi o takie bardziej prywatne; ) tez bede wdzieczna jak ktos ma :P -
...
na stodola.pl sa kijowe zdjeci i to strasznie lepsze sa wlasnie na odyssey.com -
!!! I Want World Domination!
Na http://www.slipkont.pl został rozpisamy koncert na najlepsze zdjęcie z koncertu. -
-
-
Zuz
no i w sumie moze ze wzgledu na ten konkurs narazie nikt si ejakos zazbytnie nie udziela co do wlasnych fotek. poczekamy az konkurs zostanie rozstrzygniety :P -
my oh my
sic a miałam tam być... O_o
cholera rodzice zawsze stwarzają takie problemy...?! -
Zuz
-
palec
zawsze problemy, moja mama nie chciala mnie puscic na szatanów poczułem sie odzucony i samotny chlip kto mnie przytuli??:P:));)) -
my oh my
Ha-ha-ha :P
Kangur, a jak to się robi żeby nie stwarzali problemów...? :P -
Przemysław
Grozisz im że złożysz ich w ofierze swoijemu ukochanemu zespołowi (lub szatanowi jak kto woli) a jeśli to nie skutkuje to pozostaje błaganie na kolanach :) lub poprostu wyjazd z znajomymi. Ostateczność to użycie broni palnej ale nie polecam -
Don Madejowski
-
mAk
ja im powiedzialem dopiero jak spytali:
"A ty gdzie sie wybierasz?"
a ja na to:
"Na koncert Slipknota. Wroce po polnocy, nie biore kluczy."
I kropka :) zreszta, i tak chyba by sie nie sprzeciwiali; P -
Zuz
moja mama... jakos akceptuje to. bo wie ze lepiej mnie puscic niz pozniej mialabym nienawidzic ja do kocna zycia z emi nie powzolila. mysle z en atym to polega :] :P -
ZoczuS
Tak offtopicujac troszke, to doszly mnie sluchy, ze na gorze ktos stal z kamerka i kamerowal :P czy ktos wie cos na ten temat i ma ewentualny dostep do jakichkolwiek filmikow z tego koncertu? Z wszelkimi informacjami to PM albo tutaj mi napiszcie; ) jak komu wygodnie... pozdro i dzieki z gory [; -
Szczerze mówiąc to nikogo z kamerą nie widziałem. Była tylko wymiatająca dziewczynka z ojcem :D -
Zuz
-
Zuz
a co do kamery, to fakt byl ktos na gorze, tak z tego co pamietam to mniej wiecej nad tymi drzwiami po prawej stronie -
Anonim
-
karolinka
- 1
- 2