-
Anonim
Twórcy albumu "Iowa" zagrają 20 czerwca w warszawskiej "Stodole"
Slipknot W Polsce!
Będzie to jedyny koncert Slipknot w naszym kraju. Grupa przyjedzie do Warszawy w ramach trasy koncertowej po największych, europejskich festiwalach rockowych. Wstęp do klubu "Stodoła" od godziny 18.30, bilety w cenie 110 zł będą w sprzedaży już niedługo. O dokładnej dacie rozpoczęcia sprzedaży poinformujemy.
Będzie to trzecia wizyta Slipknot w Polsce. Poprzednio zespół wystąpił 1 lutego 2002 roku w katowickim "Spodku" oraz 31 maja zeszłego roku jako support Metalliki na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
Ostatnia płyta Slipknot "Vol.3: The Subliminal Verses" ukazała się w ubiegłym roku. Organizatorem koncertu jest agencja koncertowa "Odyssey".
-----
ahh, a dziesiec dni pozniej Slayer.
przepiekny czerwiec sie zapowiada.
kto sie wybiera, oprocz mnie :-) ?
-
Anonim
jak Odyssey to juz sie boje.; ] ale tak poza tym to bym sie wybral; p -
Anonim
Ale na jakąś lożę chyba; ) Są takie zespoły, jak Slayer czy Slipknot, gdzie koncert = walka o przeżycie. Lubię chodzić na koncerty, nieraz ostrzejszych kapel, ale jakoś źle mi się kojarzą gigi tych kapel, jeśli chodzi o odbiór muzy :P -
Kubazz
-
-
kiss and vomit
z klubem Stodoła mam troche nienajlepszych wspomnień z różnych koncertów, ale takie nie przepuszcze... :) -
Anonim
Siema na bank bede a wraz ze mna kilku pojebow z wawy; ), do koncertu jeszcze sporo czasu wiec na pewno bedzie osobny topic z obecnoscia... -
Anonim
ale sobie termin wybrali akurat w czasie obrony :/ no nic trzeba bedzie cos wymyslec :> Ps. duzo tam ludzi wchodzi ? -
Anonim
-
Anonim
dzizas nie pomne po ile dokladnie, po piataku chyba bylo, a wlazi bo ja wiem.... pewnie nas wpierdziela do "hangaru".... z 500 sie tam chyba zmiesci luda. Wyglad obciachowy nie laze tam za czesto. -
Anonim
chcialem tylko poinformowac, iz ruszyla sprzedaz biletow:
mozna je zarezerwowac tutaj:
http://odyssey.pl/beesqp/formularz_...
jesli ktos chce takze na Slayera, to mozna placic jednym przelewem za oba i przesylke liczyc tylko raz. -
-
Żagiel
W koncu!!!
hahaha nareszcie!!!
mam nadzieje ze nie bede mial 21.VI egzaminow na studia.. -
Anonim
-
Grono.Net
eeeeeeeee
Ja nie pije piwa... ale chętnie się podłączę jeśli macie ochotę na odrobinę babskiego towarzystwa :) -
kiss and vomit
babskie towarzystwo się facetom zawsze przyda :) ja też idę... (chyba że naprawde nas nie będą chcieli, ale wtedy co to za faceci; ) -
Kubazz
-
-
Żagiel
ja chetnie pojde na to piwo (albo cos mocniejszego), bo nikt z moich znajomych slipknota nie slucha... :( -
Anonim
-
WieW
mam już bilet! 110zeta poleciało w pizdu.
ale zastanawia mnie ile tam osób będzie bo ta stodoła to bardziej klub niż sala koncertowa podobno. koleś w muzycznym mówił mi że koło 1000 wejdzie. nie wiecie dokładnie na ile osób to jest?
pozdro