Slipknot [1586]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Twórcy albumu "Iowa" zagrają 20 czerwca w warszawskiej "Stodole"

Slipknot W Polsce!

Będzie to jedyny koncert Slipknot w naszym kraju. Grupa przyjedzie do Warszawy w ramach trasy koncertowej po największych, europejskich festiwalach rockowych. Wstęp do klubu "Stodoła" od godziny 18.30, bilety w cenie 110 zł będą w sprzedaży już niedługo. O dokładnej dacie rozpoczęcia sprzedaży poinformujemy.

Będzie to trzecia wizyta Slipknot w Polsce. Poprzednio zespół wystąpił 1 lutego 2002 roku w katowickim "Spodku" oraz 31 maja zeszłego roku jako support Metalliki na Stadionie Śląskim w Chorzowie.

Ostatnia płyta Slipknot "Vol.3: The Subliminal Verses" ukazała się w ubiegłym roku. Organizatorem koncertu jest agencja koncertowa "Odyssey".

-----
    ahh, a dziesiec dni pozniej Slayer.
    przepiekny czerwiec sie zapowiada.
    kto sie wybiera, oprocz mnie :-) ?
  • Anonim

jak Odyssey to juz sie boje.; ] ale tak poza tym to bym sie wybral; p
  • Anonim

Ale na jakąś lożę chyba; ) Są takie zespoły, jak Slayer czy Slipknot, gdzie koncert = walka o przeżycie. Lubię chodzić na koncerty, nieraz ostrzejszych kapel, ale jakoś źle mi się kojarzą gigi tych kapel, jeśli chodzi o odbiór muzy :P
  • Kubazz

Smerfastycznie !! jak będe miał możliwośc to jade :)
  • kiss and vomit

z klubem Stodoła mam troche nienajlepszych wspomnień z różnych koncertów, ale takie nie przepuszcze... :)
  • Anonim

Siema na bank bede a wraz ze mna kilku pojebow z wawy; ), do koncertu jeszcze sporo czasu wiec na pewno bedzie osobny topic z obecnoscia...
  • Anonim

ale sobie termin wybrali akurat w czasie obrony :/ no nic trzeba bedzie cos wymyslec :> Ps. duzo tam ludzi wchodzi ?
  • Anonim

a wlasnie, jak ten klub wyglada; ] i za ile browar; ]
  • Anonim

dzizas nie pomne po ile dokladnie, po piataku chyba bylo, a wlazi bo ja wiem.... pewnie nas wpierdziela do "hangaru".... z 500 sie tam chyba zmiesci luda. Wyglad obciachowy nie laze tam za czesto.
  • Anonim

chcialem tylko poinformowac, iz ruszyla sprzedaz biletow:

mozna je zarezerwowac tutaj:
    http://odyssey.pl/beesqp/formularz_...

jesli ktos chce takze na Slayera, to mozna placic jednym przelewem za oba i przesylke liczyc tylko raz.
  • jade...
  • Żagiel

W koncu!!!
    hahaha nareszcie!!!
    mam nadzieje ze nie bede mial 21.VI egzaminow na studia..
  • Anonim

no to zapowiada sie piwne spotkanie grona przed koncertem :-)
  • Grono.Net

eeeeeeeee
    Ja nie pije piwa... ale chętnie się podłączę jeśli macie ochotę na odrobinę babskiego towarzystwa :)
  • kiss and vomit

babskie towarzystwo się facetom zawsze przyda :) ja też idę... (chyba że naprawde nas nie będą chcieli, ale wtedy co to za faceci; )
  • Kubazz

jak postawicie kolejke to ja jestem na tak :>
  • piwo przed moze byc; >
  • Żagiel

ja chetnie pojde na to piwo (albo cos mocniejszego), bo nikt z moich znajomych slipknota nie slucha... :(
  • Anonim

skoro odzew pozytywny to wznowimy temat na poczatku czerwca :-)
  • WieW

mam już bilet! 110zeta poleciało w pizdu.

ale zastanawia mnie ile tam osób będzie bo ta stodoła to bardziej klub niż sala koncertowa podobno. koleś w muzycznym mówił mi że koło 1000 wejdzie. nie wiecie dokładnie na ile osób to jest?

pozdro
| |

I've felt the hate rise up in me... Kneel down and clear the stone of leaves... I wander out where...

Fotki

Miejsca grona (0)