Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Junior

Czy ktos moze wie gdzie mozna dostac bilety na koncert?? Pytam sie ludzi z warszawy. W empiku nie ma. HELP ME!!!!!!!!!!!!!
  • Żagiel

Polecam u źródła, czyli w Stodole. Ja tam nabyłem, równo tydzień temu.
  • Grono.Net

Ja kupowalem w Domu Handlowym Arka - na rogu chmielnej i brackiej za smykiem - sklep muzyczny parter i dol i na dole wlasnie po lewo jest miejscowa z biletami
  • Pan Junior

Dzieki wielkie:)
  • Yorrrick

w trafficu są, a na pewno ja tam kupowałem.
  • Grono.Net

ile te bilety w ogóle?? Ja jeszcze nie byłam, może jutro się zabiorę :)
  • Yorrrick

110 zeli...
  • Anonim

no, w koncu z poczty odebralem wczoraj. blizniacze bilety na Slipknota i na Slayer. w sumie 110 to jeszcze nie jest taka tragedia. zobaczymy jak zagraja.
  • Grono.Net

no jak zagrają?!?! ZAJEBIŚCIE!!

:>
  • Anonim

teraz mam tylko nadzieje, ze nie zmienia miejsca koncertu... bo na oficjalnej stronie zespolu pisza o Spodku w Katowicach, a tam to w srodku tygodnia wycieczki raczej nie zrobie. miejmy nadzieje, ze to po ich stronie przeklamanie, a nie po naszej...
  • CzłOPI

Heh, Spodek, Stodoła, w sumie niewielka różnica - w końcu oba na S :] Raczej oni niechlujnie stronę prowadzą - dzisiaj kupiłem bilet w Stodole i jestem pewien, że właśnie tam 20.VI wreszcie zobaczę samorozwiązujący_się_węzeł na żywo :)
| |

I've felt the hate rise up in me... Kneel down and clear the stone of leaves... I wander out where...

Fotki

Miejsca grona (0)