• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żagiel

Skoro pojawiła się potrzeba, założyłem temat. Proponujcie więc datę i miejsce spotkania. Ja ze swojej strony piszę się na wszystko, co nie bedzie kolidować z maturą/egzaminami na studia.
  • Grono.Net

mnie też wszystko jedno :) podporządkuję się :D
  • Anonim

dla mnie dowolnie, byle po 17, bo w pracy chyba nie wolno mi alkoholu spozywac.
  • Grono.Net

no to nie pij :D
  • Żagiel

To ja mam taka niesmiala propozycje, zeby sie kolo 17.00 ustawic na powierzchni metra pole mokotowskie, od strony owego pola. kazdy by sie stawil ze swoim wyposazeniem i wypilibysmy na gdzies na polach...
  • Anonim

ale to dzisiaj??
    chłopie, operuj datami!
  • Anonim

dzisiaj to zadne piwo mnie od pilki noznej nie odciagnie. nawet stado napalonych nimfomanek klamke pocaluje.

spotkanie moze byc, ale tak za miesiac na przyklad - cieplo bedzie przynajmniej.
  • Anonim

hehehe. FACECI! nic, tylko sport i piwo. no i czasem pobzykać :P

mnie tam wszystko jedno tylko zacznijcie operować datami bo dla mnie pojęcia "dziś" i "jutro" są odrobinę mało precyzyjne :P
  • Anonim

PHI. KOBIETY! nic, tylko ciuchy i zakupy. no i czasem pobzykać :P

:P
  • Żagiel

Mialem na mysli 20.06, przed koncertem. przepraszam, w srodku nocy jakos ciezej mi sie mysli
  • Anonim

Dobra, misie kolorowe. Skoro jesteście tacy niezdecydowani to ja zaproponuję 9.04 (sobota), godzina 16.30 pod knajpą Zielona Gęś (metro pole mokotowskie).
    Dajcie znać czy ktoś będzie, bo jak nie to z kumpelami wyskoczę gdzieś.

Aha - i nienawidzę zakupów, ubieram się jak pajac a z tym bzykaniem to już raczej, o ile akurat jestem w jakimś bardziej sensownym związku.

A w piłkę to możemy pograć, ja lubię... :)
  • extra
  • Anonim

no nie? :)
  • nie
  • Anonim

jak dla kogo.
  • Żagiel

ja sie postaram, ale nie obiecuje :/
    cholerna matura, burzy mi moj wspanialy, weekendowy tryb zycia :/
  • Żagiel

Niestety, muszę wszystkich przeprosić, ale ogrom materiału zmiażdżył mój wolny czas. Mnie nie bedzie :(
  • Anonim

kurde. fajnie by było znowu zdawać maturę... :D:D
  • august winterman

czy w końcu cos ktoś ustalił w sprawie ustaffki przed koncertem... bo może przyjde... :P
  • Anonim

o jezuuuu ja tez chce!!!!!! ale dopiero o 16.00 wybywam z krakowa! :-(
    chce tez was poznac :-)
    Diluted, Ty pamietasz, ze mamy razem rozgromić publikę :-p
  • 1
  • 2
| |

I've felt the hate rise up in me... Kneel down and clear the stone of leaves... I wander out where...

Fotki

Miejsca grona (0)