-
Żagiel
Widzieliscie juz teledysk? Jak sie Wam podoba? Przyznam, ze mnie zaskoczyl. Czekam na Wasze opinie. -
Justin
mnie też bardzo zaskoczył...w pewnej chwili myślałam że pokażą ich całe twarze :P nie podoba mi sie ten pomysł z odwieszeniem masek jakby mieli ochote sie ich pozbyc.Bez masek Slipknot nie byłby już taki sam :(
dla mnie teledysk nie jest zbyt szczególny.Myślałam że zrobią coś fajniejszego... no i zobacze ich w maskach :) -
Mistress of Evil
Hm...
Wedlug mnie teledysk nie jest ani zly ani dobry. Ogladajac pierwszy raz spodziewalam sie wiekszej akcji :P
Zdjecie masek i pokazanie fragmentow twarzy Corey'a jest pewnym zaskoczeniem, ale w sumie tego ise mozna bylo spodziewac po ostatnich teledyskach i akcjach (mam na mysli zdejmowanie masek i zakladanie innych na koncertach...).
Ogolnie jest OK, tak jak sam kawalek.
A poza tym... Widac ze chlopaki sie rozwijaja hehe; ) -
M. S.
Powiem to zmojego punktu widzenia. To juz nie jest slipknot. Blizsze jest to do stone sour. Jakby nie patrzec wizerunek zespołu zmieni sie i ulegnie kompletnej defenstracji w momencie gdy czlonkowie zespolu pokaza swoje twarze. Nadal beda popularni, ale na inna skale, teraz to co bedzie intrygowac zaniknie. To co prezentowalo ich twarze, czyli w cielania psychiczne. Odejdą, tworzac ich jako kolejny zespol w szarym tlumie. -
-
Anonim
-
Michał
nie:P, mozesz w necie znalezc. jakie zaskoczenie?? ze zdjeli maski....... dajcie spokoj wpiszcie se w googlach slipknot unmasked i jest kupa zdjec bez masek....... zreszta oni graja w innych zespolach np: murderdolls tam joey gra bez maski na gitarze. a corwey ma swoje single bez maski..... jakie zdziwienie...... -
Anonim
...Giloos o.h.t... ale to nie zmienia faktu ze ich poboczne projekty to nie slipknot i nei mozna tego w zaden sposob laczyc. Slipknot to slipknot, to maski i wszystko co z tym zwiazane. Rozumiesz co mam na mysli? -
Anonim
No ja nie rozumiem. Slipknot to muzyka a cała reszta to otoczka marketingowa mająca na celu zwrócenie na siebie uwagi i zarobienie pieniędzy. Teraz już im te elementy nie są potrzebne... -
Mistress of Evil
jasne ze mozna wpisac i zobaczyc od cholry zdjec bez masek ale to juz nie jest Slipk, tylko np. oni prywatnie. a Slip to tak jak Halski napisal...
co do lecenia na pieniadze - kazdy teraz leci :/
wiec coz... -
Yorrrick
i jak oglądasz koncerty, to Ci wisi czy są maski, czy nie?
dla mnie to już by nie był slipknot, bez masek. oczywiście dalej bym słuchał zespołu, bo cholernie mi się muzyka przez nich robiona, podoba, ale to by był już inny zespół. maski to już jest część imidżu. ja np. nie poluje na unmasked foty i inne takie gówna, bo one coś prezentują i bez nich.... jest inaczej.
w ogóle podziwiam ich, że tak długo się z nimi użerają. pamiętam że kiedyś mówione było, że przetrymanie w masce całego koncertu w masce to rzeź [spróbujcie poodychać dłużej przez maskę gazową, jak to swego czasu sidney robił], nie wspominając że w pewnym momencie może już się po prostu nie chcieć.
a tu proszę. niby teledysk bez masek a wciąż są. dla mnie to jest podkreślenie, że bez nich nie ma slypknota.
ale w sumie co kto lubi. niektórzy uważają ich przez ta za pajaców, a ja lubię takie zwyrolskie gadżety :P -
ZoczuS
>No ja nie rozumiem. Slipknot to muzyka a cała reszta to
>otoczka marketingowa mająca na celu zwrócenie na
>siebie uwagi i zarobienie pieniędzy. Teraz już im te
>elementy nie są potrzebne...
Hm... koledzy sie juz wypowiedzieli, to tylko dodam, ze podzielam ich zdanie. To roznica czy Slipknot wystepuje w maskach i strojach, czy bez nich - coprawda nie ma to zadnego wplywu na muzyke, ale jak jade na koncert to wolalbym ich widziec w kombinezonach i maskach niz bez owych... bo wtedy dziwnie by mi sie tego sluchalo. Sam teledysk byl przeze mnie dziwnie odebrany.. o wlasnie, tak bardziej na temat cos powiem. Teledysk mimo, ze bez masek to bardzo fajny :P nie lepszy od poprzednich ale fajny, ciekawie zrobiony. Tez myslalem, ze ich cale twarze pokaza, ale jednak nie :> Klip do Vermiliona pt.1 zrobil wielkie poruszenie, ze zalozyli maski ze swoich twarzy, teraz zdjeli w ogole maski... Bog jeden wie co bedzie w nastepnym klipie; ) Czekam na owy z niecierpliwoscia [; -
Anonim
jesli chodzi o maski, to poki nie pokazuja sie bez masek jako slipknot i graja koncerty w nich to jest ok. a teledyski to osobna sprawa. jak dla mnie corey w swojej masce jest i tak barziej 'ludzki' poniewaz nie zakrywa ona tyle co poprzednia, a teledysk to kontynuacja pokazywania tej 'ludzkosci' czlonkow zespolu. pokazuja po prostu ze nie sa maskotkami, przebranymi pajacami, tylko ludzmi. -
Mistress of Evil
przyznam ze milej by bylo mi patrzec na scene na ktorej Knoci byliby w maskach ale jezeli by ich nie mieli to nie robilabym afery' liczy sie muzyka i atmosfera takiego koncertu. -
Mistress of Evil
oczywisice ze milej by mi bylo zobaczyc Knotow w maskach ale jakby byli bez to afery nie bede robic; dla mnie liczy sie muzyka i atmosfera i jestem przekonana ze to bedzie :) -
Ki5ieL
wrzyciu niewidziałem tak bezndziejnego teledysku!!
co ten SlipKnoT wyprawia... co płyta to gorsza... ehhh -
Ki5ieL
beznadziejny Teledysk... niewiem co konoci wyprawiają, co płyta to gorsza...; ( rzygać mi sie chce -
HUBI
Eh Kisiel, co Ty czajnik jesteś że sie tak gotujesz?? Mi sie teledysk podobał, spodziewałem się tylko tego czegoś na końcu (sam za bardzo nie wiem czego). W sumie to nie zdziwi mnie jeśli SlipKnoT pokaże twarze. KISS też pokazał. Osobiście jednak wolałbym żeby zostali w maskach. -
Grono.Net
Kawałek fajny....klip też.....jak bym nie znał piosenki wcześniej i gdyby nie te wiszące maski to powiedziałbym że to nowy kawałek stone sour. Nie mniej jednak jest bardzo fajny.... -
WieW
teledysk wypas. i utwierdza mnie w przekonaniu, że slipknot powinien zdjąć maski. raz to, że można zobaczyć na necie zdjęcia wszystkich z zespołu bez masek(poza nr4), dwa to, że ta maskarada i intryga już się przejada, a trzy to, że zobaczyli byśmy czy naprade ich muzyka jest ważniejsza od masek. bo każdy tak gada i gada, że nie liczy się to jak wyglądają ale jestem ciekaw jakby sobie poradzili bez takiej pompy marketingowej. -
Mistress of Evil