-
Liv
hej:)
opiszcie prosze troszke ta szkole..
gdzie dokladnie jest, jaka atmosfera, ile ludzi?
jak wam sie ona podoba? jakie jezyki> poziom?
z gory dziki! -
Anonim
-
Liv
-
Anonim
zatem... szkola znadjude sie przy ulicy Smulikowskiego (na Powsilu).
Atmosfera panuje raczej przyjacielska, mozna nawet rzecz - rodzinna (a przynajmneij do tychczas taka panowala). ludzi bylo kolo 40, ale maturzysci odeszli, wiec jest mniej :)
jezyki: angielski, francuski i niemiecki.
Poziom... czego? :) -
-
©FrizZorro©
a laska to hej i wisi mi 20zl :D
jak zalezy ci na wysokim poziomie nauczania przedmiotow humanistycznych albo "inteligentnym" towarzystwie rowiesnikow to poszukaj czego innego - ale jesli chodzi o melanz to jest luksusowo :D -
Anonim
dalem wierzbiakowi przeciez!!
i zagadka dla was:
Co ma murzyn białego?
-
Grono.Net
murzyn ma bialego sie sluchac!
lub jak ktos woli:
murzyn ma bialego pana!
=) -
Anonim
-
M@gda
-
Adam N.
-
Anonim
na szczęscie tego nie doczekałam..na ludwiki to był klimat...sarmata i meneli zgromadzenie przy trzepaku i piaskownicy... -
Kobieta Renesansu SLC :)
na Ludiwki było zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!zadne Powiśle.........sarmata......p iękne wspomienia:) kiedy to było???? -
M@gda
-
Kobieta Renesansu SLC :)
-
Niewidzialny
fakt Ludwiki to było to. wtedy to nasza szkółka miała klimacik i ten uroczy zapach który już witał w bramie a potem na klatce. Powiśle hmm dzieki Bogu tylko rok tam mi został do odsiedzenia choć miałem bliżej do domu nadal tęskniłem za wolą. kto z was pamięta jaki był napis bramie? To co roku było pytanie naszej szanowniej nauczycielki A.Ś. -
Macondo
pamiętam tylko że była tam napis :-P i że było coś o jakiejś ludwice :]
a powiśle...cóż...też ma swoje plusy...na woli w życiu by mnie nie spisali za przekroczenie prędkości na chodniku bo nie śpieszyłbym się tak do piekarynki za rogiem na ciepłe pizzeriny :-D -
Niewidzialny
jak się tu pojawiłem poraz pierwszy byli inni absolwenci jak i ci co uczą się do dzisiaj w 7demnce. natomiast teraz chyba zdominowaliśmy to forum. zresztą nie pierwszy raz. jesteśmy ostoją i nie ma dla nas rzeczy niemożliwych. -
Macondo
my tu byliśmy,jesteśmy i będziemy! :-D nawet karaluchy wymrą przed nami :-P -
Anonim
ej laska lask :P rodzinna atmosfera moze i tak ale to nie to samo bez wujka banan :D ze przez skromnosc wrodzona napisze :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne