- 1
- 2
-
Anonim
dziekujemy wszystkim Fanom i Fankom, ktorzy stak==wili sie na koncercie!!
kochamy Was!!
a za dwa tygodie, Slonecznych bedziecie mogli ogladac w swoich domach - tak tak, idzziemy do telewizji!
zostalismy zaproszeni do prgramu "nakrrecona noc" w twp2
bomba, nie? -
łukasz czego szukasz
-
Anonim
-
yerba marta
o ja cie krece co za numer! :) majk podaj date i czas emisji, bo czegos takiego nie mozna przegapic! wielkie yo w strone chlopakow - wschodzacych gwiazd polskiej muzyki -
-
Anonim
-
łukasz czego szukasz
-
Krzysiek
Z tego co wiem, a wiem dobrze, to wystąpią i Słoneczni i Calculators, ale to ci drudzy będą śpiewać. Zakręcona noc o północy na dwójce jakoś za dwa tygodnie. Tęczowe pozdro dla Słonecznych! -
Anonim
o dzizas! wszystko dzieje sie tak szybko... jeszcze wczoraj koledzy ze szkoly, dzis- gwiazdy disko na skale ogolnoposka... -
Anonim
warszawska nowa fala disco polo sie rozwija... niedlugo w calej polsce zacznie sie wielkie odrodzenie! slonce Calculators! -
yerba marta
no to nie wiem jak u was ale w supraslu cale miasto bedzie przed telewizorami, tzn tym jednym ktory mamy -
Anonim
hehe, bylismy kiedys z Damianem w suplraslu. i Kuba i Kasia i Jedrkiem. nocowalismy tam nawet u ksiedza... -
yerba marta
-
Anonim
-
Witek
Najważniejsze to nie dać sobie w tym całym telewizorze wmówić, że mamy dystans do tego co robimy..., i że nabijamy się z disco. Zrobią z nas jakiś kolejny alternatywny szitt... ale my się nie damy, bo nasza siła tkwi w szczerej miłości do ciągnika pracującego na polskiej wsi i różowej dziewczyny wdzięczącej się na disko w remizie!!! Pzdr.(lansAlot) -
Anonim
-
Don Radamor
Mi tylko żal, że nie zagramy 1 kwietnia w indexe. Ja rozumiem chlopcy, że matura ale chyba z disco polo to ona jednak nie może konkurować... nie? -
aguniaszek
-
Anonim
trzepcie kase na disco...walic mature..w tym interesie nikt nie ma matury a tym bardziej sluchu muzycznego...
Wy sie wybijecie bo macie jedno i drugie :) -
Anonim
niestety w tym tygodniu nie pokazemy sie na ekranach telewizorow... z powodu stanu zdrowia papieza program zmiienil tematyke. moze za tydzien albo cos... -
Anonim
- 1
- 2