• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dziekujemy wszystkim Fanom i Fankom, ktorzy stak==wili sie na koncercie!!
    kochamy Was!!
    a za dwa tygodie, Slonecznych bedziecie mogli ogladac w swoich domach - tak tak, idzziemy do telewizji!
    zostalismy zaproszeni do prgramu "nakrrecona noc" w twp2
    bomba, nie?
  • łukasz czego szukasz

czadosko hopaki :]
  • Anonim

CO??? jaki odjazd! kiedy? jak? dlaczego?
  • yerba marta

o ja cie krece co za numer! :) majk podaj date i czas emisji, bo czegos takiego nie mozna przegapic! wielkie yo w strone chlopakow - wschodzacych gwiazd polskiej muzyki
  • Anonim

za dwa tygodnie w piatek o polnocy
  • łukasz czego szukasz

razem ze Słonecznymi wystapią chyba tez calculators...
  • Krzysiek

Z tego co wiem, a wiem dobrze, to wystąpią i Słoneczni i Calculators, ale to ci drudzy będą śpiewać. Zakręcona noc o północy na dwójce jakoś za dwa tygodnie. Tęczowe pozdro dla Słonecznych!
  • Anonim

o dzizas! wszystko dzieje sie tak szybko... jeszcze wczoraj koledzy ze szkoly, dzis- gwiazdy disko na skale ogolnoposka...
  • Anonim

warszawska nowa fala disco polo sie rozwija... niedlugo w calej polsce zacznie sie wielkie odrodzenie! slonce Calculators!
  • yerba marta

no to nie wiem jak u was ale w supraslu cale miasto bedzie przed telewizorami, tzn tym jednym ktory mamy
  • Anonim

hehe, bylismy kiedys z Damianem w suplraslu. i Kuba i Kasia i Jedrkiem. nocowalismy tam nawet u ksiedza...
  • yerba marta

:)
  • Anonim

tez nie moge sie doczekac
  • Witek

Najważniejsze to nie dać sobie w tym całym telewizorze wmówić, że mamy dystans do tego co robimy..., i że nabijamy się z disco. Zrobią z nas jakiś kolejny alternatywny szitt... ale my się nie damy, bo nasza siła tkwi w szczerej miłości do ciągnika pracującego na polskiej wsi i różowej dziewczyny wdzięczącej się na disko w remizie!!! Pzdr.(lansAlot)
  • Anonim

ja jestem pod wrazeniem chlopocki.
  • Don Radamor

Mi tylko żal, że nie zagramy 1 kwietnia w indexe. Ja rozumiem chlopcy, że matura ale chyba z disco polo to ona jednak nie może konkurować... nie?
  • aguniaszek

Tym bardziej, że fanki czekają!!!!
  • Anonim

trzepcie kase na disco...walic mature..w tym interesie nikt nie ma matury a tym bardziej sluchu muzycznego...
    Wy sie wybijecie bo macie jedno i drugie :)
  • Anonim

niestety w tym tygodniu nie pokazemy sie na ekranach telewizorow... z powodu stanu zdrowia papieza program zmiienil tematyke. moze za tydzien albo cos...
  • Anonim

szkoooda;]
  • 1
  • 2