-
Anonim
W pierwszym [wydaje mi sie ze tez jedynym] jaki zostanie napisany w tym temacie, chcialbym podziekowac moim dwum fankom ukochanym, Oli M. i Marcie T., za to ze dolaczyly do grona "Sloneczne Chlopaki" i bardzo czynnie interesuja sie poczynaniami Sunny Boysow. Wielkie buziaki dla was dziewczyny - caaaaluski!!:]
P.S.
Chcialem przeprosic wszyste fanki i wszystkich fanow za moja ostatnia nieobecnosc na dwoch jakze waznych koncertach. Bardzo jest mi przykro, obiecuje takze, ze na najblizszym koncercie dam z siebie wszystko i jeszcze troche....caluski i "baryleczki" 4 all :) -
magiera
ola em zawsze wierna. juz od 7 lat; ) bede wspierac etc. i kiedys oddam Ci plyty kochanie, obiecuje -
Anonim
no my oczywiscie jako czolowe ukochane fanki liczymy na jakies VIPowskie wejsciowki na koncerty ecc. :D co ty na to Olu?
milego dnia zycze bo dzis jakos wyjatkowo pozytywnie jest,
<Szymi kiedy poziomka?> -
magiera
ja mysle, se super vipy dla nas nawet nie podlegaja zadnej dyskusji....po prostu szymi zadnych ale....; )
pozytywny strasznie i mily, bo sloneczko--> no sun,no fun; ) -
-
Anonim
ja wierze gleboko ze Szymi zadba o swoje fanki w koncu bez naszego wsparcia nie bedzie progressu:Dsymbioza musi byc:D pozdrawiam -
magiera
pewnie! cos za cos... ale ja wierze w Szymona no i to, ze zna sie na marketingu; p