-
Anonim
Podobno najlepsza klasa w sql ( tak się kozłowska wyraziła na studniówce :P). Sami inteligenci czy sami rozbujnicy? A może spoko ludzie czy łapserdaki? Wypowiedzcie się.... -
KiniaK
Łukaszu!! :P
Stwierdzam,iż nasza klasa być może i była najlepsza...ale niestety nie wiem pod jakim względem:]...no..chociaz jeżeli by brac pod uwage stopień niezgrania i wspólnych zatargów wewnątrzklasowych..erm..to faktycznie!:]
>>!!!THE BEST!!!<< -
Anonim
Ja nie mówie, ze była najlepsza, ani ze najgorsza, czekam, az inni ludzie oprucz mnie sie wypowiedza na ten temat -
Macos
-
-
Anonim
-
Frel
Klasa była kozacka......a wiecie dlaczego? - bo ja w niej byłem!Proste... -
Frel
-
Macos
twoja dygresja mnie nie wzruszyla juz bardziej twoje opisy:[ no ale bywa trudno co robic takie życie....wyrazy smutku -
Frel
Twoje wyrazy smutku pogłębiają tylko moją radość... :-) (Gentelman rules...hahahaaa) -
Anonim
El Grongo, ja też chodziłem do tej klasy i swój pewien udział mam w tym. Uważam także, że bez mojej osoby ta klasa mogłaby być inna :] hehehe -
Anonim
-
Frel
Masz rację, byłaby inna (czyt. LEPSZA!!!!)....; -) (taki żarcik niewinny... ) -
Oleśka
Klasa była dobra ale na szczęście mam kontakt z nielicznymi.... Mistrzu kiedy można Cie nawiedzić?? -
Frel
Moja Droga, możesz mnie nawiedzić kiedy chcesz tylko uprzedź mnie ze 2 godziny wcześniej żebym ogarnął w miarę mój pokój... ! :-) -
Anonim
Nie słuchaj go, on zawsze ma czysto w pokoju pedant jeden...:P ... taki niewinny żarcik ....;)... Mieliśmy coś robić po maturze wszyscy, a nikomu się nie chce za to zabrać, niech ktoś da cynk w tej sprawie, a najlepiej Ty Ola, bo to miało być tam w niedalekiej odległości od twego domu -
---> Niuniek <---
i tak nic z tego nie wyjdzie. jestem tego pewny bo wasza klasa była beznadziejna, głupia, do dupy, do wyrzygania, najgorsza z najgorszych. same pedały, elfy, ziomale i nazelowani kretyni!!!! nie ma czym sie chwalić!!!! -
Anonim
To powiedz synek z której ty klasy byłeś, to też powiemy coś o twojej klasie. U ciebie pewnie były za to same hujowe panienki i goście wyglądający tap prowincjonalnie, jak ludnośc jakiegoś Pcimia Dolnego :] -
Frel
sądząc po znajomych to koleś był w "C"......poza tym kolunio musiał być w klopie bity.....heheee.....yo JMI! -
---> Niuniek <---
sam byłeśbity i to nie tylko w kiblu, widziałem jak Konstantyn walił ci konia koło biblioteki!!
a "C" była najlepsza... nie to co a cieniasy -
---> Niuniek <---
a ja wcale nie byłem w 3c al i tak uważam że to najlepsi ludzie tej szkole byli
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Otwock
- Załóż własne grono tematyczne