-
jak w temacie...
pozostałe tamety dotyczące sierpnia zamykam, i wszystkie kolejne tworzone również będą zamykane, by nie robić większego bałaganu niż już jest :) -
bardzo dobrze Asiunia, co by za duzego chaosu nie bylo :)
w takim razie ja sie zapisuje tu jako pierwsza, nasza data to 22 sierpnia, dwa dni po moich urodzinkach :) juz sie nie moge doczekac tego dnia a tu jeszcze tyyyyyyle czasu... -
*HELENA*
-
***lenarka***
-
-
Anonim
29.08.2009=] nasza data=]
swoja droga od zareczyn tak zlecialo ze pewnie juz i do naszego dnia zleci=]=] -
coconut
22 sierpień... :)
Fakt.. jeszcze niby duzo czasu, ale zleci błyskawicznie... -
Anonim
a jak wasze przygotowania? co jest? czego brakuje?
ja osobiscie nie mam podpisanej umowy z dekoratorka i nie mam wogole fotografa co spedza mi sen z powiek=[=[=[ a pozatym suknia itd... -
Justi
-
>coconut napisała:
>22 sierpień... :)
>Fakt.. jeszcze niby duzo czasu, ale zleci błyskawicznie...
o jak milo ze jest ktos jeszcze oprocz mnie na 22 sierpnia :) -
-
ala...
-
-
misia
-
~*Anula*~
My też będziemy mięli ślub 8 sierpnia... Jak myślicie czy jak już zaczniemy od dziś sie powoli przygotowywać do TEGO WSPANIAŁEGO DNIA to nie będzie za wcześnie????<chodzi mi o takie rzeczy jak sala, zaklepanie terminu w kościele... i drobiazgi jak zaproszenia i inne????> -
z drobiazgami i zaproszeniami to chyba jeszcze ciut za wcześnie, ale salę, zespół, fotografa, kamerzystę, ewentualnie kościół i nauki możecie załatwiać już teraz, nie będzie w tym nic nie na miejscu :) jeśli załatwicie teraz te najważniejsze i najistotniejsze szczegoły bedziecie mieli spokój ze wszystkim do Nowego Roku z pewnością :) my właśnie tak do tego podeszliśmy i przyznam szczerze, że ciesze sie bo dzięki temu mogę spać spokojnie :) jeśli do Bożego Narodzenia trafia nam się taniej np obrączki, zaproszenia czy jakieś inne drobiazgi z pewnością skorzystamy z okazji :)
-
~*Anula*~
Mam podobne podejście.... ale przyznam szczerze że mnie to załatwianie czasem przeraża....... -
własnie dlatego warto zacząc to teraz, czas nie goni można wszystko przemyśleć 100 razy...
-
Anonim
no wlasnie a propo "taniej" kiedy i za czym jest sie warto porozgladac czyli kiedy sa nizsze ceny? suknie to pewnie pod koniec roku...obraczki gdzies w okolicach swiat? tak mysle a wy jak to widzicie? trzeba sie lapac na rabaty i obnizki bo inaczej to z torbami pojdziemy hehe
-
Anonim
no a jesli chodzi o zalatwianie i zaklepywanie..to kochana do dziela! nie ma na co czekac...z sala zespolem, fotografem i kucharka ewentualnie...to wszystko jest rozchwytywane...na pozniej mozesz zostawic ewentualnie fryzjera kosmetyczke i takie tam bajery alet o tez roznie [np ja mam w sierpniu slub i musze sie do fryzjera zapisac pod koniec tego roku juz;/] eh...teraz to trzeba naprawde z dlugimi terminami zamawiac bo lkudzie poszaleli i zamawiaja na 2 lata...i trzeba szukac i gonic okazje=] -
~*Anula*~
Kurczaki.... to zabieram sie za załatwianie... powolutku ale skutecznie....; p