-
Anonim
profesjonalnie zajmuje się tworzeniem wyjątkowych kompozycji ślubnych składających się z ozdobnych pasów do sukien ślubnych, torebek, ozdób do butów czy biżuterii. Jeżeli wasza suknia wydaje się wam zbyt delikatna taki pas na pewno doda jej blasku w tym pięknym dniu. Wszystkie dodatki zawsze tworzą u mnie spójną całość.
Ręcznie haftowane na wysokogatunkowych materiałach (francuski atłas, kamienie swarovskiego, hiszpańskie gipiurowe koronki, jedwabie)
picasaweb.google.pl/bialyjasmi n
bialyjasmin@gmail.com -
dalej niż sięga wzrok
Domowe indywidualne lekcje tańca towarzyskiego i latynoamerykańskiego dla par i pojedynczych osob. PIERWSZY TANIEC WESELNY- nauka i choreografia. TANIO, SKUTECZNIE I WYGODNIE!!!
Ja przyjade do Ciebie! Nie musisz nawet wychodzic z domu! Wystarczy tylko odrobina miejsca! Mogę zostać Twoim indywidualnym instruktorem:)
Wiecej informacji na priv lub gg 7120507 -
Beltszassar
Jeśli nie masz w domu miejsca a marzy Ci się kameralny wieczór panieński/kawalerski wpadnij do nas.W szczególności zapraszamy mieszkańców Bemowa!
505435108 -
ZYCIEjestPIEKNEsp
-
-
~~Adzia~~
Witam
na dzień 01.08.2009 mam do odstąpienia kilka rzeczy, czasu zostało nie wiele, ale może ktos pilnie poszukuje akurat czegoś z tej listy.
sala Pallatium ( http://www.palatium.pl) - sala moze byc od 60 do 200 osob
fotografa ( http://www.satynowestudio.pl)
orkiestre - http://www.sekulskyband.pl
samochód - jaguar ( http://www.amcdekor.pl)
kamarzestę
Wiecej informacji udzielam na priv lub kom 514 368 900
(sprostowanie, bo zla date wczesniej podalam) -
Żabcia
Witam!
Sprzedam suknię ślubną kolekcji ATELIER DIAGONAL model 1843 z salonu MADONNY EXCLUSIVE z Warszawy,
Idealna dla pań, które chcą wyglądać wyjątkowo i oryginalnie.
- rozmiar: 36, szyta na wzrost 169 + obcas 7 cm (co umożliwia możliwość regulacji długości).
- Kolor sukni: perła/śmietanka
- Suknia ma długi, przepiękny, falbianiasty tren, przez co robi ogromne wrażenie (z możliwością podpięcia tylko satyny lub satyny i falban jednocześnie, dzięki czemu nie ogranicza ruchów przy zabawie).
- gorset wyszywany jest koronką, i koralikami – w blasku światła pięknie się świeci
- jestem jej pierwszą właścicielką.
- Do sukni jest opalizujący welon –mgiełka.
- suknia ma kilka warstw usztywnionych halek
- Całość opiera się na biodrach, więc nie potrzebne są ramiączka, Suknia jest dopracowana ze wszystkimi szczegółami przez co jest bardzo wygodna,
- Stan idealny, w pokrowcu firmowym
W tej sukni możesz naprawdę poczuć się jak księżniczka. Jest z "najwyższej półki"!!!
Suknię można obejrzeć i przymierzyć w Warszawie/Ursynów.
Cena w salonie to 3990zł. Moja propozycja to 2500 zł z możliwością negocjacji :-)
Kontakt: Monika 0-506-76-88-44
e-mail: monika_suknia@o2.pl
-
Anonim
Sprzedam suknię ślubną firmy PRONOVIAS model INDIA. Suknia koronkowa, wyszywana kamieniami Swarowskiego. Kolor – śmietankowa biel. Suknia jest bardzo oryginalna, wygodna i pięknie podkreśla talię. Ma super tren, który po rozłożeniu wygląda bardzo efektownie, po doczepieniu zaś dodaje gracji. Suknia w bardzo dobrym stanie, nieuszkodzona. Założona tylko raz na własnym ślubie. Cena nowej sukni w salonie wynosi ok 4000 PLN. Rozmiar 38. Biust ok 90 cm, biodra 102 cm.Wzrost 179 cm (możliwość zwężenia i skrócenia)
tutaj zdjęcia:
http://grono.net/gallery/show/77343... -
"Only Girl In The World"
Sprzedam suknię ślubną demetrios 914 w kolorze ivory. Kupiona w salonie Susan Blanche za 3140 zł.
Założona tylko w dniu mojego ślubu, suknia na 168 cm plus obcas 5 cm.
Zdjęcia w profilu. Zainteresowane dziewczyny zapraszam na priv -
"Only Girl In The World"
-
"Only Girl In The World"
-
Ada M. Dance :)
Już od 4. sierpnia 2009 r.w Studiu Tańca SHOWDANCE rusza KURS TAŃCA DLA NARZECZONYCH (taniec użytkowy).
Zapisy trwają!
Taniec Użytkowy - Kurs dla Narzeczonych to krótki, intensywny kurs adresowany
do wszystkich, którzy chcieliby w niedługim czasie opanować podstawy tańca. Całość zamyka się w bloku 8 zajęć po 75 minut.
Zajęcia poprowadzi JULITA KRASNOBORSKA, która posiada najwyższą międzynarodową klasę mistrzowską „S” w tańcu towarzyskim, a specjalizuje się w stylu standardowym,
Program zajęć opracowano z myślą o osobach, które chcą świetnie się bawić i dobrze wypaść podczas zbliżających się wyjątkowo ważnych wydarzeń w ich życiu, jak również o tych, którzy mają ochotę spróbować swoich sił na parkiecie lub wzbogacić wachlarz swoich umiejętności także o tę dziedzinę.
W trakcie kursu nauczymy Was podstaw tańca w parze, prowadzenia oraz najbardziej przydatnych kroków: tradycyjnego walca, tanga, disco swinga, disco-samby, salsy, cha-cha-cha, jak również rock’n’roll’a, a rezultatem tych kilku spotkań będą umiejętności pozwalające swobodnie przetańczyć każdą wyjątkową noc.
Kurs intensywny - 2 x w tygodniu, wtorek i czwartek, godz. 20:30 – 21:45
Koszt karnetu: 450 zł od pary za 8 kolejnych zajęć
Start: 4 sierpnia 2009 r.
Polecamy także pomoc naszych instruktorów w przygotowaniu pierwszego tańca młodych małżonków, którym zaskoczą oni swoich gości. W trakcie indywidualnych spotkań nasi profesjonalni tancerze pomogą wybrać odpowiedni taniec, dopasują muzykę, jak również ułożą choreografię.
Zapraszamy!
Studio Tańca SHOWDANCE
ul. Przeskok 2 (wejście od ul. Zgody)
00-032 Warszawa - Śródmieście
tel. +48 22 828 58 76, +48 508 00 40 80
e-mail: info@showdance.pl
http://www.showdance.pl -
Paulina
Sprzedam suknię ślubną. Rozmiar 38.Na wzrost 175. Szyta w Warszawie, w salone Carmen przy ul. Jana Pawła, model EARLEEN. Koszt nowej z dwoma welonami(długi i krótki) to 3200zł. Sprzedam za 2100 zł.(możliwość negocjacji). Założona tylko w dniu ślubu, wyprana w pralni.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to zdjęcia wysyłam na maila. Tylko proszę napisać do mnie wiadomość prywatną.
Możliwość przymierzenia Warszawa, Przasnysz. -
Carlaya
Witam!
Chciałbym zaproponować młodym parą moje usługi.
Jestem barmanem, mam swój bar i szkło.
Młodzi muszą tylko zaopatrzyć mi bar w alkohole, soki itp (podczas rozmowy daję liste z zakupami)Obecnie bar z kolorowymi drinkami jest mega atrakcją na weselach. Z doświadczenia wiem że gością bardzo się taka atrakcja podoba.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany bardzo proszę o kontakt na maila: karolina_piotrek@tlen.pl
Ah i najważniejsze :) Wynajęcie baru, barmana i szkła na weselu do 200osób kosztuje 800zł + 200zł kelnerka, która zajmuje się zbieraniem brudnego szkła ze stołów i myciem go.
W roku 2010 cena wzrasta do 1000zł za bar
Na zdjęciach ja i mój bar :)
-
Justynka
-
Justa
Sprzedam suknie Maggie Sottero Suzan Vidal a 602, kolor diamentowa biel. rozmiar 38, na wzrost 168 plus obcas 5 cm. Suknia zakupiona w salonie "TYlko Ona". Suknia ma piekny tren, który sie podpina. cała wyszywana jest kryształkami i slicznie sie mieni. Wszystkim gosciom bardzo się podobała. Gratis welon obszyty kryształkami z salonu "Tylko ona", halka, plus bolerko w tym samym kolorze co suknia.
Cena 1500, W razie pytań proszę na priv lub pod nr tel. 698652120
Suknia do obejrzenia w Warszawie na Woli.
http://www.maggiesottero.com/dress.... -
MaRtUzJa
Oferuję piękną oraz profesjonalną oprawę muzyczną, która dostarczy niezapomnianych wrażeń na Waszym ślubie. Gram zarówno na ślubach kościelnych jak i cywilnych. Utwory, które można usłyszeć podczas uroczystości, to m.in.:
Ave Maria Bach
Ave Maria Schubert
Ave Maria G. Caccini
Gabriel`s Oboe E. Marricone
Aria na strunie G` z 3 suity Bacha
Le Cygne″ (Łabadz) z ″Karnawalu Zwierzat″ Saint-Saens`a
Meditation″ z ″Thais″ Massenet`a
The Lonely Shepher J.Last
"Nessun dorma"
"A whiter shade than pale"
i wiele innych
kontakt: 508934570
e-mail: martha_b3@o2.pl
Marta
-
dalej niż sięga wzrok
domowe,indywidualne lekcje tanca towarzyskiego i latynoamerykanskiego dla par i pojedynczych osób w Warszawie!
Tanio, skutecznie i wygodnie!!!
nauka dla narzeczonych/ choreografia-pierwszy taniec weselny
nauka tańców latynoamerykańskich (cha cha, rumba, samba, jive passodoble)
podstawy tańców standardowych (walc angielski, walc wiedeński, tango).
NAJTANIEJ! Nigdzie nie znajdziecie tańszych, indywidualnych lekcji tańca!!
WYGODA! Możecie trenować we własnym domu!!! wystarczy troszkę przestrzeni.
Wasz INDYWIDUALNY nauczyciel, który skupi się wyłacznie na Was!!!
Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv lub gg 7120507 -
Anonim
Witam
Jestem wizażystką z nieskończoną ilością pomysłów. Za pomocą markowych kosmetyków wyczaruję cuda i pomogę Wam poczuć się wyjątkowo w ten wyjątkowym dniu. Dojazd do klientki w Warszawie i bliskiej okolicy gratis, teraz gratis również kępki rzęs. Zapraszam do obejrzenia moich prac na http://www.alusiek.maxmodels.pl
Zapraszam serdecznie
Alicja Romanowska -
Natalia Topolska
Polecam Alę!! Makijażystka sprawdzona na własnej skórze - dosłownie; ) -
...
Cześć!
Chcesz mieć zawsze nienagannie wystylizowane paznokcie lub po prostu zadbane, kobiece dłonie? Z okazji lub na co dzień – zadzwoń koniecznie! Manicure, malowanie i akrylowe tipsy. Robie je od dwóch lat – całkiem sprawnie i niedrogo (50 - 80 zl za tipsy, 50 zl za poprawki).
Pracuję na terenie Warszawy, pazurki robię z dojazdem do klientki. Osoby zainteresowane lecz mieszkające na obrzeżach przyjmuje w domu.
Sprawdź!
Telefon kontaktowy do mnie to 500 120 294.
Marta