-
Anonim
Czyli ile co u Was kosztuje,na ile wcześniej zamawiacie,chwalcie się co już załatwiłyście i wszystko co na temat :)
My np chcemy mieć też zdjęcia w plenerze,są śliczne i to też piękna pamiątka :) -
Anonim
Szanowni Państwo!
Chcielibyśmy przedstawić ofertę dotyczącą oprawy muzycznej imprez firmowych, plenerowych, oraz zamkniętych (bankiety, akcje promocyjne, przyjęcia, wesela). Graliśmy m.in. z takimi zespołami jak: Perfect, Rudi Schubert, Pod Budą, Smokie, Trubadurzy, Vox, Don Wasyl. Naszymi klientami byli m.in. UPC, Michelin, Nobiles, Volvo, ABB, Solvay Pharma.
W repertuarze mamy przygotowanych ponad 150 utworów różnych wykonawców. Na życzenie jesteśmy w stanie przygotować repertuar według Państwa uznania.
Dysponujemy wysokiej klasy sprzętem muzycznym i nagłaśniającym. Oferujemy także poprowadzenie Państwa imprezy. Występujemy na terenie całego kraju i za granicą. Więcej informacji o naszym zespole znajdą Państwo na stronie:
http://www.yellow.mellow.webpark.pl...
Z pozdrowieniami,
Yellow Mellow
(Pytania można również kierować do mnie na priv)
-
ARTEEMARK com
Co do fotografów robiących ulubione fotki, to najlepiej na gorące letnie terminy zamawiać ich z wyprzedzeniem dwóch lat. Wtedy jeszcze można trafić, by któryś miał wolne terminy.
Warto też organizować wszystko w piątek (w sensie ślub w piątek i wesele), wtedy większość usługodawców ma wolne terminy.
Mam nadzieje, że troszkę pomogłem pisząc na temat:)
Pozdrowionka
Artee -
Olinka :-)
Sala już zamówiona i zaliczka na nią wpłacona, szukamy zespołu. Kamerzysta już na 90% wybrany, a wszystko na 2 lata przed :-) Jak się chce mieć wszystko tak jak się wymarzyło to niestety, ale na tyle wcześniej trzeba zając się przygotowaniami... -
-
Anonim
>Olinka :-) napisała:
>Sala już zamówiona i zaliczka na nią wpłacona, szukamy
>zespołu. Kamerzysta już na 90% wybrany, a wszystko na 2
>lata przed :-) Jak się chce mieć wszystko tak jak się
>wymarzyło to niestety, ale na tyle wcześniej trzeba zając
>się przygotowaniami...
http://www.yellow.mellow.webpark.pl... - polecam :) -
mgr inż. DoMisia
A my mamy juz zespół :) Bardzo fajni ludzie. Dwóch facetów i dwie młode dziewczyny - juz sie nie mogę doczekać wesela w ich wykonaniu :) Polecam ich wszystkim -
Agatka =)
A skad macie zespol? tzn skad oni sa?:) my wlasnie jezdzimy po probach i sie zastanawiamy;)
mamy kilka zespolow poleconych z sali i je sprawdzamy:P
bo mamy tez namiary na dwa fajne zespoly ale tak sie zastanawiamy czy nie lepiej zespol ktory juz gral pare razy w danej sali i jest sprawdzony i w danej sali sie dobrze czuje:)
bo np sa zespoly ktore nie schodza ze sceny:/ -
mgr inż. DoMisia
Ja jestem z Żyrardowa ( 50 km od Wawy ) i mam zespół z mojego miasta. Jest poprostu idealny taki poprostu dla nas, ale dużó zależy co człowiek oczekuje :) -
Agatka =)
my mieszkamy miedzy Zyrardowem a W-wa, a tez własnie dostalismy namiary na jakis zespol z Zyrardowa ale nie pamietam jak sie nazywal:) dzis mielismy do nich na probe jechac ale leze chora;( -
Agnieszka
Agatka, nie jesteś sama, też jestem chora :/ A taka piękna pogoda za oknem, aż chce się wyjść na spacer :( My też mamy już zespół, podpisaliśmy umowę tydz temu. Zespół z Mińska Maz., słyszeliśmy ich na żywo na weselu i są po prostu fantastyczni! Bardzo się cieszę że nareszcie znaleźliśmy coś fajnego :) Gra 5 osób, 4 mężczyzn i solistka. Bardzo przyjemni ludzie, a to też duży plus. -
Anonim
Czyżby wszystkie ślubne z 2010 chore? :))) Ja też na antybiotyku jadę... -
mgr inż. DoMisia
>Agatka =) napisała:
>my mieszkamy miedzy Zyrardowem a W-wa, a tez własnie
>dostalismy namiary na jakis zespol z Zyrardowa ale nie
>pamietam jak sie nazywal:) dzis mielismy do nich na probe
>jechac ale leze chora;(
Jeśli chodzi o Żyrardów to polecam Ci wg. mnie najlepszy Sękulski Band. Bardzo fajni ludzie i pełna profeska. Zresztą to rzecz gustu :) Mi np nie podobają sie orkiestry np. gdzie śpiewają sami faceci, a ich angielski jest taki koślawy że az sie nie chce słuchać. Fajnie też zabawiają towarzystwo np. panie przebierają sie za cyganki i jest motyw cygański, uczą też ludzi fajnych kroków i jest super zabawa, możliwe też jest karaoke. Ja przywiązuje też wagę do kultury konkursów, fakt to sie wszystko ustala, ale w wykonaniu tego zespołu jest to na kulturalnym poziomie. Ja już się nie mogę doczekać jak będą mi grać na weselu. -
Agatka =)
>ღ Monika ღ napisała:
>Czyżby wszystkie ślubne z 2010 chore? :))) Ja też na
>antybiotyku jadę...
na szczescie poki co bez antybiotyku, i wspolczuje Monia.
dokładnie na spacer az chce sie wyjsc, na rowerku pojezdzic a tu lozko i TV, ewentualnie komp (dopoki bateria sie nie rozladuje;)) ://
co do zespolu zobaczymy jak wyzdrowieje,
ale potwierdzam- ja tez od razu na probie prosze o cokolwiek zagranicznego aby uslyszec jak spiewaja w innym jezyku i ostatnio babka mnie milo zaskoczyla bo Kanikuły zaspiewala prawie ze czystym rosyjskim; ) a to duzy plus, nie Monia? :D
-
Anonim
-
Anonim
ja kilka dni temu przestałam brać antybiotyk, dostałam go od dentysty...
a teraz jestem starsznie przeziębiona...
za chwilę majówka :| echh... -
Anonim
ale mamy kogoś kto nam zrobi herbatę z cytryną i śniadanie do łóżka :D:D:D co tam choroby :D :*:*:* -
Anonim
o tak :) mój kochany narzeczony pojechał po leki dla mnie jak wróciłam od dentysty... a uwierzcie dziewczyny, że to było tragiczne wyrywanie zęba :| 1.5 godziny trwało... jakieś torbiele mialam i pozrastane korzenie :|
ale jest ktoś kto zawsze wspiera :* -
Anonim
Ble ... ja nigdy nie miałam wyrywanych na szczęście :) Trzymaj się :)
Jak zamieszkacie razem będzie nie tylko kupował leki a biegał po bułeczki,przygotowywał Ci kąpiel ze świecami,ścielił łóżko :)))
Eh tak mi dobrze... -
Anonim
Witam,
może ktoś zna jakiś zespół który występuje w rytmach lat 60' 70' 80' ?? Najbardziej mi zależy na piosenkach Bony M i Gloria Gaynor :)
Dzięki:) -
Anonim
>ღ Monika ღ napisała:
>Ble ... ja nigdy nie miałam wyrywanych na szczęście :)
>Trzymaj się :)
>Jak zamieszkacie razem będzie nie tylko kupował leki a
>biegał po bułeczki,przygotowywał Ci kąpiel ze
>świecami,ścielił łóżko :)))
>Eh tak mi dobrze...
Nio to naprawdę masz szczęście :) w sumie w znieczuleniu to praktycznie nic nie czuć, gorzej tylko jak ono przestaje dzialać a dziąsło zaczyna reagować, że mu się straszną krzywdę wyrządziło :P
Nie mogę się już doczekać kiedy zamieszkamy razem, każdego dnia o tym tak marzymy... :)) ale najważniejsze, że będziemy mieli możliwość spełnienia tego marzenia :)) jeszcze tylko jeden krótki roczek :) a później roczek do ślubu i już :) do końca życia razem :)
mam nadzieję, że zleci szybciutko a każdy dzień będzie jeszcze piękniejszy od poprzedniego :))