..:: SłUżeW ::.. [733]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

.......na SND
  • Anonim

za trudne słowo Hmmm bardzo mozliwe; ))
  • ...Ediss ..

mysle ze nie....
    ale stosowane bardziej jako slogan niz motto zyciowe... co bardzo martwi; (
  • ∂SH

no ja to juz zapomnialam jak jest na snd.....wiec sie nie wypowiem na ten temat!
  • Boniawski

Tolerancja 0 co do lesbijek nie mam nic przeciwk oale pedałow wybiłbym każdego co do jednego !!!
  • Anonim

człowieku nie ma lesbijek kazda kobieta jest Bi.........
  • Anonim

tolerancja jest mała jak w całej Polsce chyba, a co do dziewczyn to zapewniam cię Kenzo że nie każda jest bi...hehe
  • Anonim

a lesb tez nie widziałam
  • ...Ediss ..

nie wiem, nie mam problemow z orientacja seksualna innych ludzi.... to ich sprawa...
    a skoro kazda kobieta jest bi to znaczy to tylko tyle ze faceci nie potrafia nas zaspokoic... mozna wnosic potym ze nie ma prawdziwych mezczyzn, zgodzisz sie z tym??
    ja nie jestm bi, ale wyjatek potwierdz tylko regule; ););P;P hehehe
  • Anonim

dobre:D
  • ...Ediss ..

^_^
  • Anonim

jak juz wczesniej zostalo napisane:
    pedały do piachu

co do rozmow na tematy kobiet bi to nigdy sie nie dogadamy, byly miliony dyskucji na tysiącach forum i nigdy do niczego nie doszlo :]
    a gadka w stylu 'jestem bi bo nie ma faceta ktory mnie zaspokoi' to sciema dla tych co po prostu nie potrafią czerpać przyjemności z seksu :}

coś jak tłumaczenie że homoseksualizm to choroba

chuj nie choroba- zboczenie :)

• Anonim

Ja tam do gejów nic nie mam znam osobiscie kilku i są rownymi kolesiami,ktorzy swietnie TAK SAMO JAK HETERYCY bawia sie w klubach........a co robia potem w domu nie obchodzi mnie i nie musze sobie tego nawet wyobrazac......sram na to !!!!!!
  • Anonim

Ambitny temat na gronie SnD,zaskoczony jestem:)

"Tolerancja 0 co do lesbijek nie mam nic przeciwk oale pedałow wybiłbym każdego co do jednego !!!"

-Cytując bohatera pewnego serialu"Wszystko sprowadza się do prokreacji.Widok dwóch kobiet splecionych w miłosnym uścisku sprzyja prokreacji,natomiast widok dwoch mężczyzn nie."

Wybijanie homoseksualistów nic nie da,ponieważ jest okrutne,niemoralne i faszystowskie.

"człowieku nie ma lesbijek kazda kobieta jest Bi........."-Nie jest to prawda.

"mozna wnosic potym ze nie ma prawdziwych mezczyzn, zgodzisz sie z tym??"-Nie można,ale istnieje obawa że lansowany model mniejszości sexualnych wykoślawia wizerunek mężczyzny w dzisiejszych czasach.

"chuj nie choroba- zboczenie :)"- to jest prawda,ale słowo zboczenie ma pejoratywne znaczenie.Jest to po prostu,odstępstwo od normy.To czego nie rozumiemy,jest nam obce.
    To co jest obce,wzbudza niepokój.

Moim zdaniem bez homoseksualistów,nie powstało by tak wiele dobrej muzyki,obrazów, poezji.Bardzo doceniam ich wkład w kulture.
    Dyskryminacja jest zabroniona ponieważ są ludzmi.Koniec.

Reasumując
    Podstawowym celem każdego gatunku jest przetrwanie.Związek kobiety z mężczyzną potrafi gatunek przedłużyć,a związek tych samych płci tego nie potrafi.

Ps."HETERYK..." i "ANATOMIA KOBIECEGO CIAŁA"
    umieszczane na samym początku rubryki"o mnie" i "moje zainteresowania",mogą wywołać nie jasne domysły dlaczego tak bardzo chcesz to podkreślić:)
  • Anonim

Analizując Twoje dotychczasowe rozważania, dochodzę do wniosku, że jest to nic innego, jak społeczno-kulturalno-biologicz ny bełkot, o którym nie masz i tak pojecia.
    Jeśli mówimy o przedłużaniu gatunku, to lada moment nawet Ty nie będziesz już do niczego potrzebny, tylko Twój słaby genetycznie plemnik.
    Przechodząc do Twojej teorii homoseksualizmu, jako zboczenia, radziłbym zapoznać się z szeroką na ten temat literaturą (np. znanego seksuologa prof. Lwa Starowicza czy dr Alicji Długołęckiej) i pracami naukowymi, gdzie już dawno pożegnano się z tym średniowiecznym dogmatem.
    Widocznie Twoje kobiece środowisko zawęża się do kręgu koleżanek z klasy, które dopiero na lekcjach biologii uczą się, co to mejoza i mitoza, a co dopiero mówić o jakimkolwiek pojęciu biseksualizmu.
    Widzę też, że zmienianie zdania, to Twoje hobby.
    Jeśli hasła: "heteryk" i "anatomia kobiecego ciała" budzą w Tobie niejasne domysły, to życzę Ci, abyś jak najszybciej rozwiązał te życiowe zagadki, bo wtedy życie stanie się dla Ciebie piękne i nie będziesz siedział godzinami na gronie!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

"zajmuję się:
    Umiem robić fikołki "
    proponuje Ci zrobić kilka fikołkow w strone biblioteki; )) pzdr
  • matrance

kenzo gratuluje ci za te slowa bo to fakt.......................... ................Jeśli mówimy o przedłużaniu gatunku, to lada moment nawet Ty nie będziesz już do niczego potrzebny, tylko Twój słaby genetycznie plemnik.
  • matrance

wiec jebac te tandetne konwenase ja jestem bi i jak ktos chce mnie zajebac to niech styanie na przeciwko mnie wtedy zobaczymy kto ma ma wiecej testosteronu
  • matrance

i tak do zajebania
  • Anonim

:))