-
Patrycja
-
KovvaL
-
KovvaL
-
Anonim
-
-
Ann...
-
inż. Cin &Cin
ehh widze ze nie tylko ja mam takie klopoty:( ciezkie czasy nastaly , gdzei sie podzial ten moj blask:( -
Ann...
-
KovvaL
-
inż. Cin &Cin
-
Ann...
-
inż. Cin &Cin
nom wiem nie ma sie co przymulac, dobra kto mnie przygarnie dobre pytanie;p chociazby na chwilke:) -
Anonim
:) na chwilę to nawet pieska się nie przygarnia:P jeśli juz to na dłuzej:P -
inż. Cin &Cin
moze i byc na dluzej moze byc i na cale zycie, ale niech ktos przygarnie biednego marcinka:D:D -
Anonim
-
inż. Cin &Cin
-
Anonim
intuicja:D zresztą nie wyglądasz na pokrzywdzonego...:D a jeśli chodzi o dziewczyne to znajdziesz ją sobie w najmniej oczekiwanym momencie:P -
inż. Cin &Cin
to tylko pozory juz matka mi kaze sobie kogos znalesc, a co do tego momentu to wiem ze tak jest, ale jakos go nei ma od 7 meisiecy lol dobre:D:D powioli sie strezje i moj urok zanika:D:D: -
Anonim
mnie też mamusia goni:P hehe tym bardziej, ze moja mlodsza siostra juz snuje powazne plany ze swoim chlopakiem... ja natomiast od wrzesnia nikogo nie mam, ale nie powiem zebym sie specjalnie zle z tym faktem czula... :) -
KovvaL
jak matka kaze to lepiej sobie znajdz jak najszybciej
ale Ty masz presje ,czlowieku hehe
wspolczuje -
inż. Cin &Cin
jestem lepszy od konca lipca:P , u mnei znajmoi sie juz pobieraja(jedna para ma juz slub), matko w wieku 20 lat znajomi moi sie hajtaja to ja juz nei wiem , i na mnei pora niebawem,
"ale nie powiem zebym sie specjalnie zle z tym faktem czula... :) "
no racja, najgorzej bylo na poczatku, i etraz jak takei "chore " dni sie zbilzaja jak 14 luty, ehh znowu patrzec na ten widok :|