Gdy Ci smutno, gdy Ci źle... [3014]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patrycja

kto chce mnie przygarnąć bo jestem taka samotna?
  • KovvaL

ja tez samotny :(
    kto mnie przygarnie??
    ;p
  • KovvaL

przygarnij kropka; D
  • Anonim

ja też chcę!!!:D
  • Ann...

To moze przygarnijcie siebie nawzajem? :P
  • inż. Cin &Cin

ehh widze ze nie tylko ja mam takie klopoty:( ciezkie czasy nastaly , gdzei sie podzial ten moj blask:(
  • Ann...

Zielonego pojecia nie mam; )
  • KovvaL

czerwonego pojecia nie mam; D
  • inż. Cin &Cin

a ja czarnego:(( ehhh kiedys jakos bylo latwiej starzeje sie:(
  • Ann...

Glowa do gory nie ma co zamulac
  • inż. Cin &Cin

nom wiem nie ma sie co przymulac, dobra kto mnie przygarnie dobre pytanie;p chociazby na chwilke:)
  • Anonim

:) na chwilę to nawet pieska się nie przygarnia:P jeśli juz to na dłuzej:P
  • inż. Cin &Cin

moze i byc na dluzej moze byc i na cale zycie, ale niech ktos przygarnie biednego marcinka:D:D
  • Anonim

heheh wcale taki pokrzywdzony nie jesteś:P
  • inż. Cin &Cin

skad takie spostrzezenia:>
  • Anonim

intuicja:D zresztą nie wyglądasz na pokrzywdzonego...:D a jeśli chodzi o dziewczyne to znajdziesz ją sobie w najmniej oczekiwanym momencie:P
  • inż. Cin &Cin

to tylko pozory juz matka mi kaze sobie kogos znalesc, a co do tego momentu to wiem ze tak jest, ale jakos go nei ma od 7 meisiecy lol dobre:D:D powioli sie strezje i moj urok zanika:D:D:
  • Anonim

mnie też mamusia goni:P hehe tym bardziej, ze moja mlodsza siostra juz snuje powazne plany ze swoim chlopakiem... ja natomiast od wrzesnia nikogo nie mam, ale nie powiem zebym sie specjalnie zle z tym faktem czula... :)
  • KovvaL

jak matka kaze to lepiej sobie znajdz jak najszybciej
    ale Ty masz presje ,czlowieku hehe
    wspolczuje
  • inż. Cin &Cin

jestem lepszy od konca lipca:P , u mnei znajmoi sie juz pobieraja(jedna para ma juz slub), matko w wieku 20 lat znajomi moi sie hajtaja to ja juz nei wiem , i na mnei pora niebawem,

"ale nie powiem zebym sie specjalnie zle z tym faktem czula... :) "

no racja, najgorzej bylo na poczatku, i etraz jak takei "chore " dni sie zbilzaja jak 14 luty, ehh znowu patrzec na ten widok :|
| |

Gdy Ci smutno, gdy Ci źle - tutaj możesz podzielić się swoim smutkiem z innymi osobami. Wiadomo ...

Fotki

Miejsca grona (0)