-
Arik
Hej człowieki, wiecie może jakie poglądy polityczne mają Wasi profesorowie?
Mam kilka prac w teczce na których wyraźnie widać moją niechęć do obecnego rządu (zwłaszcza prezydenta) :]
Zwykle nie kryję się ze swoimi poglądami ale jeżeli one mają mi zamknąć drogę na uczelnię to trzebaby się powstrzymać :/
Wydawałoby się, że im lepiej ludzie wykształceni tym bardziej nie lubią Kwaczorków no ale pewnie są wyjątki...
Więc jak? -
Anonim
Ostatni projekt z pgp bodaj kolega Nowik zrobil z sylwetkami milosciwie nam panujacej Swietej Trojcy: Kaczor, Lepper i Giertych. Obylo sie bez reperkusji, praca wisi w ramce (a to dobrze:) -
Konstanty
Jest roznie. Nie wiem jak na SNM, ale wogole na PJ jest roznie. Ale jelsi masz cos wyjmowac z teczki to bedziesz gral brzydko - twardy badz. Pozatym nawet jesli komus sie nie spodobaja twoje poglady to wlasnie cie wezma zebys mogl im zaplacic troche kasy; -) -
Arik
Racja. Jak człowiek inteligentny to i przyjmie tego co ma inne poglądy i własne zdanie; )
Jak ja to sobie powtarzam: "nie idź z tłumem!" :D -
-
Anonim
>Jak ja to sobie powtarzam: "nie idź z tłumem!" :D
...i dlatego masz zdjecia jakze nietuznikowego gryzonia w profilu. Bardzo alternatywne :P
-
Arik
No ba :P
Jest tam o wiele więcej innych fotek. Jedna propaguje "alkoholizm"; ) -
Alusi
Twój przyszły nauczyciel od rysunku na przykład ma bardzo słuszne poglądy na naszą władze... Reszty nie jestem pewien, ale jak Miazg :P
Myślę, że problemów nie będzie... :-) -
.z.
ta fotka o alkoholizmie, to któraś z "my mother's garden"?
infantylna taka z Ciebie świnka, nie ma co. -
Arik
-
SpydeRR
jeez :]
to moze zamiast na pejot wybierz sie gdzies na fotografie?
...
<rotfl> -
Arik
Turlaj dropsa ludziku.
Macie przecież zajęcia z fotografii. Zdjęcia w teczce prac są "dodatkowym atutem".
Ja fotki robię od niedawna (chyba od początku maja) i wg. mnie wychodzą mi całkiem ok jak na apart z SE K750i... -
Anonim
-
Arik
Pocałuj mnie w pomkę.
Widać, że czujecie się zagrożeni obecnością świeżej krwi na SNM.
Nie gadam z wami kasztany. -
Stephanie Forester
-
SpydeRR
// Widać, że czujecie się zagrożeni obecnością świeżej krwi na SNM./ /
hehe no fakt, jak widzimy jakie cuda potraficie zrobic ze zdjec robionych K750i to looo faktycznie czujemy sie zagrozeni, i to mocno.
<rotfl> -
Anonim
>Nie gadam z wami kasztany.
Pysznie baczku, uradowales mnie niezmiernie.
-
z
ale po co sie spierac.....napewno sa lepsi od nas....a przynajmniej ode mnie napewno -
ghetto philanthropic
-
Wooz
Strona o zwierzątkach: http://otter.transform.to/plushies....