-
k8
pare zastrzezen!!!!
nie fajne jest to dowiadywanie sie na gronie o roznych zaliczeniach i wpisac!!!nie wiem jak wy, ale mi internet ostatnio szwankuje- zreszta nie siedze w nim całymi dniami, w szczegolnosci na gronie. dlaczego k*wa tu mam dowiadywac sie o wpisach, czy zaden z profesorow(*z wyjatkiem prota**)nie powiedział na ostatnich zajeciach o wpisach, tylko komus powtorzył, potem robi sie z tego plotka, i niekt do konca nie wie kiedy ma przyjść!!!ja to wale, na pastuszaka nie zdaże, bo właśnie przeczytałam ze ma o 13, a ja jestem dalleko w zasranym konstancinie, i nie zamierzam wracac.!!!
i kto do cholery wymysla wpisy o czasie kiedy polska reprezentacja gra swoj mecz o honor(wygrali dla informacji ludzi ktorzy czekali w kolejce)HIAP
troche podirytowana!!!
brak troche kontaktOw informacyjnych.moze to jest gdzies w szkole wywieszone, albo rozpisane!! nie wiem jak to działa uświadomcie mniezbyt dużo mi tu nie gra!!
podirytowana -
k8
-
Anonim
cos mi sie wydaje ze do konca tego tygodnia sa normalne zajecia i oficjalnie rzecz biorac powinnismy byc codziennie na uczelni i tak np pastuszak robi wpisy w dniu w ktorym sa ostatnie zajecia wiec chyba ok? zgadzam sie ze mozna by to unormowac troszke i mowic o tym wczesniej ale mysle ze to sie akurat nie zmieni. -
SpydeRR
bardziej irytujace sa motywy w stylu: przyjdzie na 10 bo wszystkim poobnizam oceny, a pozniej profesorek zlewa a my siedzimy jak te kolki 3 godziny pod szkola... -
-
rud
mnie już kurwica strzela ile można czekać, dziś na odpytkę z hisu czekałem 3 godziny :/
-
ghetto philanthropic
-
theD
>roodie napisał
>mnie już kurwica strzela ile można czekać,
>dziś na odpytkę z hisu czekałem 3 godziny :/
>
ja tez i chuj w to; ) w piatek musze jeszcze przyjsc; )
ogolnie organizacja ssie,
wystawa ssie,
plakat ssie,
pj.. ssie; D -
Wooz
-
z
no to trza cos z tym zrobic, a nie starym polskim zwyczajem narzekac? to kto idzie przodem? :] -
k8
-
Anonim
-
magic chick
-
Ania
-
Anonim