SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .z.

czy jest choć jedna osoba pośród Nas (wyłączając nieodmiennie pogodzonego z wszechświatem korrala) zadowolona z wystawy podsumowującej 1 rok?

wiele z wybranych prac jest po prostu miernych. może i by mnie to specjalnie nie bolało, gdybym nie widziała, że z pracowni rys i mal wychodziły o niebo lepsze rzeczy, niż gro teraz prezentowanych... do tego ten plakat o wystawie... no po prostu szkoda słów... wszystko razem bardzo marnie prezentuje Nasz wydział - jeśli słyszeliście jakiekolwiek komentarze do Naszych prac, wygłaszane przez studentów innych kierunków, to wiecie, że no... smutno jest i przykro
  • .z.

ta wystawa ma być pono medialnie nagłaśniana, to ma być reklama/ wizytówka SNM

mieliśmy pokazać, że nie jesteśmy w tyle za ASP, albo wręcz, że w kwestii podejścia nowoczesnego, praktycznego, kreatywnego i użytkowego zarazem bijemy ich na głowę...

i co?

kółko plastyczne...
  • .z.

może tak by pójść i im powiedzieć, że wyszła żenada - ktoś to może umie im dyplomatycznie jakoś przekazać?

ja nie, ja bym im tylko powiedziała, że chętnie zdejmę swoje prace ze ściany i wybiorę jakieś spośród dokonań kolegów i koleżanek, którzy rysować i malować potrafią

na serio nie mogliśmy zaprojektować ciekawszej wystawy?

sam sposób wystawienia prac jest mało twórczy... szpilkami do płyt pilśniowych, nowe media...

ech
  • Anonim

no milo mi, ale trzeba rozroznic zadowolenie od nie jeczenia i nie marudzenia tak chetnie praktykowanego przez niektorych...

w tej kwestii zgadzam sie z Toba Haniu - mozna bylo to zrobic o wiele lepiej, wiecej foto, pare osob z nas robi niezle strony internetowe, i owszem sposob przedstawienia - mniej a wyrazniej... no i wejscie - te historyjki z pgp na front...

zaprojektowac wystawe... tak, tego tutaj zabraklo.
  • rud

z kunktu widzenia prof najważniejsza sprawa to zmienić stronę, bo jest denna, mi to wisi, może jej nawet nie być, ale plakat to tragedia, proponuję zakleić czymkolwiek, przynajmniej te w okolicy naszej sali. np z wybranych moich prac powiesili tą absolutnie najgorszą, nie uśmiecha mi się to.
    program do pokazywania animacji to wersja 30 dniowa, jakby nie mogli kupić pełnej. podobnie jak w przypadku tej płyty pliśniowej widać że oszczędzają na nas.
    słowem przydałoby się żebyśmy mieli większy wpływ na wydział.
  • ghetto philanthropic

zgadzam sie w zupelnosci
    jestem jak najbardziej za
    moze jeszcze sie uda to
    odkrecic ...
  • Anonim

Ja moge isc jak mi powiecie do kogo i z jakimi postulatami. Juz nie takie rzeczy sie mowilo kadrze :) Tylko poprosze o kogos do dotrzymania mi towarzystwa, taki milczacy i przytakujacy typ, ktory nie narazi sie na bezposredni kontratak :D
  • theD

>Miazg napisał
    >Ja moge isc jak mi powiecie do kogo i z jakimi postulatami.
    >Juz nie takie rzeczy sie mowilo kadrze :) Tylko poprosze o
    >kogos do dotrzymania mi towarzystwa, taki milczacy i
    >przytakujacy typ, ktory nie narazi sie na bezposredni
    >kontratak :D

jestem z Toba :)
  • Wooz

Moge sie przejść, zadzwoń i schodze ze swej nory.

Albo możemy wszyscy pójść, zabrać czarną flagę, barykady postawić, szpital polowy zrobić za pomocą studentów medycyny w budynku obok...

KADRO, BÓJ SIE GNIEWU MAS!; -)

• z

no fakt jak na razie to jest to anty reklama.....wiec mysle ze nie nalezy rozmawiac z ta cwaniacka ekipa z asp bo mi wyglada na to ze oni chca zrobic antyreklame...tylko trzeba isc do ludzi prosto z pjwstk...jak sie nazywal ten kolo od rekrutacji?

druga sprawa to jesli nie szkoda troche wydac to moze kazdy wydrukuje 2,3 prace na a3 i powiesimy jako samowolke, albo uzgodnimy z kims od spraw studenckich

miazga moge z toba isc w tej sprawie
  • theD

zag ja moge druknac - no problem
  • z

nawet moge w drukarni uruchomic ploter i pare druknac wiekszych ale jeszcze kiepsko sie znam na drukowaniu ta maszyna wiec nie wiem jak z jakoscia
  • theD

damy rade :)

BUNT na okrecie !
  • goliath

a moze by zrobic taka wystawe internetowa ? napisalo by sie na szybko galerie i wrzucilo tam wybrane prace..
    pogadalibysmy z adminami zeby zapodac link do tej galerii jako najswiezszy news na kazdym pulpicie komputera szkolnego (tak jak to bylo w przypadku juwenaliow- byla miniaturka plakatu na pulpicie)

poza tym zrobilo by sie troche vlepek i ponaklejalo w szkole .. ja moge nawet jebnac na swoje prace z PGP
  • goliath

proponuje vlpe z napisem "i CHUJ" a pod spodem adres naszej galerii :)
  • Konstanty

Widze ze szybko sie odnajdujecie w szkolnej rzeczywistosci. Tak trzymac.
  • theD

>goliath napisał
    >proponuje vlpe z napisem "i CHUJ" a pod spodem adres naszej
    >galerii :)

moj idea; D mamy plan, do dziela !; D
  • theD

>Konstanty Kalicki napisał
    >Widze ze szybko sie odnajdujecie w szkolnej rzeczywistosci.
    >Tak trzymac.

bez kitu, ja mam i tak zarysowany obraz calej uczelni juz od dawna ale ta wsytawa z malymi wyjatkami jest porazka
  • magic chick

no nie jest najlepsiejsza :/
  • Alusi

Pastunio i dziekan się nią zachwycali tak, że myślałem sobie "Ochuj, o będzie coś, zaproszę kobietę i całą rodzinę w parędziesiąt osób!". Doszło do tego, że rodzinie nic nie powiedziałem a kobiecie chyba każę zostać w domu, bo obciach.. %-)
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)