-
.z.
czy jest choć jedna osoba pośród Nas (wyłączając nieodmiennie pogodzonego z wszechświatem korrala) zadowolona z wystawy podsumowującej 1 rok?
wiele z wybranych prac jest po prostu miernych. może i by mnie to specjalnie nie bolało, gdybym nie widziała, że z pracowni rys i mal wychodziły o niebo lepsze rzeczy, niż gro teraz prezentowanych... do tego ten plakat o wystawie... no po prostu szkoda słów... wszystko razem bardzo marnie prezentuje Nasz wydział - jeśli słyszeliście jakiekolwiek komentarze do Naszych prac, wygłaszane przez studentów innych kierunków, to wiecie, że no... smutno jest i przykro -
.z.
ta wystawa ma być pono medialnie nagłaśniana, to ma być reklama/ wizytówka SNM
mieliśmy pokazać, że nie jesteśmy w tyle za ASP, albo wręcz, że w kwestii podejścia nowoczesnego, praktycznego, kreatywnego i użytkowego zarazem bijemy ich na głowę...
i co?
kółko plastyczne... -
.z.
może tak by pójść i im powiedzieć, że wyszła żenada - ktoś to może umie im dyplomatycznie jakoś przekazać?
ja nie, ja bym im tylko powiedziała, że chętnie zdejmę swoje prace ze ściany i wybiorę jakieś spośród dokonań kolegów i koleżanek, którzy rysować i malować potrafią
na serio nie mogliśmy zaprojektować ciekawszej wystawy?
sam sposób wystawienia prac jest mało twórczy... szpilkami do płyt pilśniowych, nowe media...
ech -
Anonim
no milo mi, ale trzeba rozroznic zadowolenie od nie jeczenia i nie marudzenia tak chetnie praktykowanego przez niektorych...
w tej kwestii zgadzam sie z Toba Haniu - mozna bylo to zrobic o wiele lepiej, wiecej foto, pare osob z nas robi niezle strony internetowe, i owszem sposob przedstawienia - mniej a wyrazniej... no i wejscie - te historyjki z pgp na front...
zaprojektowac wystawe... tak, tego tutaj zabraklo. -
-
rud
z kunktu widzenia prof najważniejsza sprawa to zmienić stronę, bo jest denna, mi to wisi, może jej nawet nie być, ale plakat to tragedia, proponuję zakleić czymkolwiek, przynajmniej te w okolicy naszej sali. np z wybranych moich prac powiesili tą absolutnie najgorszą, nie uśmiecha mi się to.
program do pokazywania animacji to wersja 30 dniowa, jakby nie mogli kupić pełnej. podobnie jak w przypadku tej płyty pliśniowej widać że oszczędzają na nas.
słowem przydałoby się żebyśmy mieli większy wpływ na wydział. -
ghetto philanthropic
zgadzam sie w zupelnosci
jestem jak najbardziej za
moze jeszcze sie uda to
odkrecic ... -
Anonim
Ja moge isc jak mi powiecie do kogo i z jakimi postulatami. Juz nie takie rzeczy sie mowilo kadrze :) Tylko poprosze o kogos do dotrzymania mi towarzystwa, taki milczacy i przytakujacy typ, ktory nie narazi sie na bezposredni kontratak :D -
theD
>Miazg napisał
>Ja moge isc jak mi powiecie do kogo i z jakimi postulatami.
>Juz nie takie rzeczy sie mowilo kadrze :) Tylko poprosze o
>kogos do dotrzymania mi towarzystwa, taki milczacy i
>przytakujacy typ, ktory nie narazi sie na bezposredni
>kontratak :D
jestem z Toba :) -
Wooz
Moge sie przejść, zadzwoń i schodze ze swej nory.
Albo możemy wszyscy pójść, zabrać czarną flagę, barykady postawić, szpital polowy zrobić za pomocą studentów medycyny w budynku obok...
KADRO, BÓJ SIE GNIEWU MAS!; -)
-
z
no fakt jak na razie to jest to anty reklama.....wiec mysle ze nie nalezy rozmawiac z ta cwaniacka ekipa z asp bo mi wyglada na to ze oni chca zrobic antyreklame...tylko trzeba isc do ludzi prosto z pjwstk...jak sie nazywal ten kolo od rekrutacji?
druga sprawa to jesli nie szkoda troche wydac to moze kazdy wydrukuje 2,3 prace na a3 i powiesimy jako samowolke, albo uzgodnimy z kims od spraw studenckich
miazga moge z toba isc w tej sprawie -
theD
-
z
nawet moge w drukarni uruchomic ploter i pare druknac wiekszych ale jeszcze kiepsko sie znam na drukowaniu ta maszyna wiec nie wiem jak z jakoscia -
theD
-
goliath
a moze by zrobic taka wystawe internetowa ? napisalo by sie na szybko galerie i wrzucilo tam wybrane prace..
pogadalibysmy z adminami zeby zapodac link do tej galerii jako najswiezszy news na kazdym pulpicie komputera szkolnego (tak jak to bylo w przypadku juwenaliow- byla miniaturka plakatu na pulpicie)
poza tym zrobilo by sie troche vlepek i ponaklejalo w szkole .. ja moge nawet jebnac na swoje prace z PGP -
goliath
proponuje vlpe z napisem "i CHUJ" a pod spodem adres naszej galerii :) -
Konstanty
Widze ze szybko sie odnajdujecie w szkolnej rzeczywistosci. Tak trzymac. -
theD
>goliath napisał
>proponuje vlpe z napisem "i CHUJ" a pod spodem adres naszej
>galerii :)
moj idea; D mamy plan, do dziela !; D -
theD
>Konstanty Kalicki napisał
>Widze ze szybko sie odnajdujecie w szkolnej rzeczywistosci.
>Tak trzymac.
bez kitu, ja mam i tak zarysowany obraz calej uczelni juz od dawna ale ta wsytawa z malymi wyjatkami jest porazka -
magic chick
-
Alusi
Pastunio i dziekan się nią zachwycali tak, że myślałem sobie "Ochuj, o będzie coś, zaproszę kobietę i całą rodzinę w parędziesiąt osób!". Doszło do tego, że rodzinie nic nie powiedziałem a kobiecie chyba każę zostać w domu, bo obciach.. %-)