SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • No, dziś udało mi się kompletować 10-ty z 10-ciu wpisów!! Czyli w praktyce mam(y) już wakacje :D

Chciałem tym tematem podziękować wam za mimo wszystko bardzo fajny rok "nauki".
    Zwłaszcza tym którzy pomagali przy notatkach, które mimo że czasem okazywały się zawodne, to trudno nie docenić ich autorów za trud i wysiłek w ich tworzenie :D
    Dzięki wszystkim też za plener i posiadówki w bufecie w przerwach między wykładami, oraz wszystkim tym który dawali ściągać na egzaminach ^^

Tym z którymi się w wakacje nie zobaczę mówię; Do zobaczenia w październiku! :]
  • theD

rowniez dolaczam sie do podziekowan i zycze wszystkim UDANYCH, PIJANYCH, PELNYCH PRZYJEMNOSCI CIELSNYCH WAKACJI :D

HAVE FUN !
    Chillout forever; D
  • SpydeRR

ano

to ja tez

thx i hev fan
  • Alusi

Miło było :-)
  • rud

Bardzo miło się pracowało cały rok, miejmy nadzieję że przyszły będzie jeszcze lepszy i będziemy mieć większy wpływ na to co się na wydziale dzieje. Teraz wypadałoby się napruć :D proponuję pola mokotowskie; D

offtopic: refleksja mnie naszła, to pierwszy wrzesień od 3 lat kiedy nie mam żadnej poprawki :P
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)