SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siemka, mam pytanko czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby aktywować hasło, jak wygasło?? i jak ma ktoś jeszcze informacje kiedy jest poprawka z Angielskiego u p.Kwiatek... lub informacje gdzie można się czegoś dowiedzieć.... czy coś... odrazu sorry za błędy itd. ale wakacje/melanż trwa =) Pozdro wszystkim na wyjeździe...
  • Tomasz, Ojcze Nasz

https://haslo.pjwstk.edu.pl
    a jak pokaze srdkowy palec to juz niestety rundka do chlopakow z bss'u
  • Mariusz

polecam podac im maila innego niz @pjwstk.edu.pl to bedzie tez mozliwosc przypomnienia hasla; )
  • Anonim

dzięki zadziałało. peace
  • Alusi

Dowiesz się w dziekanacie.
    Poza tym poprawkę z angielskiego piszemy 12tego września.
  • Anonim

Olo a ty w której grupie jesteś z Anglika? bo nie wiem czy p.Kwiatek w tym samym terminie robi
  • Anonim

U p.Swierk, glupiej pizdy, Olo jest.
  • magic chick

bez nerw panie miazga ! po co odrazu miesem rzucac :P co nie zmienia faktu ze ewidentnie masz racje :D
  • Alusi

Jak by nie było - od października zmieniam grupe bo mam dość grożenia mi uwaleniem przedmiotu co semestr %)
  • Anonim

Sziema ponownie, czy ktoś z was ma może pojęcie czy P.Kwiatek podała już działy z których ma być poprawka, czy tak sobie puściła słowa na wiatr... Super nauczyciel, łapy opadają (wszystkie 4y + pała w bonusie)
    Pokój ludzią dobrej woli...
  • Anonim

Ja tam Bart nie wiem jak u Was baba, ale generalnie najrozsadniejszym podejsciem w tej sytuacji jest uczyc sie tych dzialow, ktore mieliscie. Jesli tego nie powiedziala sama, to znaczy ze macie sie domyslic, ze caly material z semestru. Proste.
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)