-
Anonim
Siemka, mam pytanko czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby aktywować hasło, jak wygasło?? i jak ma ktoś jeszcze informacje kiedy jest poprawka z Angielskiego u p.Kwiatek... lub informacje gdzie można się czegoś dowiedzieć.... czy coś... odrazu sorry za błędy itd. ale wakacje/melanż trwa =) Pozdro wszystkim na wyjeździe... -
-
Mariusz
polecam podac im maila innego niz @pjwstk.edu.pl to bedzie tez mozliwosc przypomnienia hasla; ) -
Anonim
-
-
Alusi
Dowiesz się w dziekanacie.
Poza tym poprawkę z angielskiego piszemy 12tego września. -
Anonim
Olo a ty w której grupie jesteś z Anglika? bo nie wiem czy p.Kwiatek w tym samym terminie robi -
Anonim
-
magic chick
bez nerw panie miazga ! po co odrazu miesem rzucac :P co nie zmienia faktu ze ewidentnie masz racje :D -
Alusi
Jak by nie było - od października zmieniam grupe bo mam dość grożenia mi uwaleniem przedmiotu co semestr %) -
Anonim
Sziema ponownie, czy ktoś z was ma może pojęcie czy P.Kwiatek podała już działy z których ma być poprawka, czy tak sobie puściła słowa na wiatr... Super nauczyciel, łapy opadają (wszystkie 4y + pała w bonusie)
Pokój ludzią dobrej woli... -
Anonim
Ja tam Bart nie wiem jak u Was baba, ale generalnie najrozsadniejszym podejsciem w tej sytuacji jest uczyc sie tych dzialow, ktore mieliscie. Jesli tego nie powiedziala sama, to znaczy ze macie sie domyslic, ze caly material z semestru. Proste.