-
theD
-
Mariusz
jeszcze raz Wam troche potruje....
przekleilem i troche przerobilem informacje o Waszym wydziale z informatora http://www.wiki.pjwstk.edu.pl/index...
moja prosba: dopiszcie skroty przedmiotow (tak jak to jest z np z HKJ) i genealnie mozecie zmienic opis programu nauczania jezeli sie Wam nie podoba (mi sie nie podoba, ale nie wiem co o Was napisac) -
Anonim
-
Mariusz
>B... napisał
>Nie chce znowu wojny rozkręcać ale... o to
>było tyle krzyku???
>
to jest to co ja zrobilem nie majac zilonego pojecia o Waszym wydziale -
-
Anonim
-
Mariusz
>B... napisał
>narobiłeś chałasu o coś co
>mogłeś przepisać z ulotki...
ja narobilem ?
lol ?
to Ty wielce obrazony od samego poczatku byles...
mowilem ze wyjdzie gowno i jest gowno -
Anonim
-
ghetto philanthropic
-
.z.
a czy nikogo nie martwi, że absolutnie nie trzymamy się programu? potrzymajmy się go choć trochę, co?
potrzymajmy się czegokolwiek... no gdzie jest psychologia reklamy? (II semestr...) , historia grafiki (też niby II semestr), Podstawy grafiki warsztatowej (i to też już niby w połowie za nami i teraz jeszcze w III semestrze) ... itd.
w ramach bojkotu jutro wagaruję :p -
arvind
B....
teraz do "arvinda" co mnie poucza o PK, znasz mnie? NIE
Ja znam ciebie? Nie wydaje mi się/ może nie pamiętam...
Ale na ch**j mi grzebierz w życiu, wiesz z kim trenowałem, chyba nie...więc synek nie pisz jakichś pierdół o braterstwie i tym co cię boli, ja zapierdalam i załatwiam cały czas jakiś syf żeby nasz rok i następne po nas na wydziale miały dobrze, bo wspułczuje pierwszaczką 1ego semestru KOPu w takim wydaniu jak my mieliśmy....
==========================
nie znam Cie ale co z tego ? to z kim trenujesz tez nie ma nic do rzeczy, nie pouczam Cie i nic mnie nie boli. I nie mow do mnie synek. Zapierdalasz i cos zalatwiasz ? No i ok, Marian tez zapierdalał i załatwił wiki. Jako osoba ktora sie tak meczy z tym "syfem" powinienes zrozumiec po co to zrobil a nie kurwa naskakujesz jakby Ci krzywde robil tym ze chcial cos zrobic i szukal w tym kierunku pomocy u innych.
peace.
kurwa :/