Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Frutti di capo

Ofiary marketingu PJWSTK, które zapisały się na ten przereklamowany tryb proszone są o zgłaszanie się do recepcji ewentualnie wpis.

• theD

hehe; D cos nie tak z zaocznymi; ) ?
  • peron pierwszy

473050CH051?

zapraszamy http://grono.net/forum/471007/0/

bo tu to jakoś aktywują się sztukmistrze na wykończeniu.. ukończeniu. ugh. :D
  • Frutti di capo

> hehe; D cos nie tak z zaocznymi; ) ?

Sam nie wiem zapomniałem. Ale co dwa tygodnie mi się przypomina. Więc dam znać.
  • Anonim

no ja sie na to pisze

myslicie ze duzo tracimy nie studiując dziennie?
  • Anonim

heh
    cofam pytanie:)
  • † Ca Яmen ™

>renoult napisała:
    >heh
    >cofam pytanie:)

A co, już wiesz dlaczego ludzie pracujący wybierają tryb zaoczny?
  • Anonim

niee

juz wiem ze duzo tracimy
  • theD

>† Ca Яmen ™ napisała:
    >>renoult napisała:
    >>heh
    >>cofam pytanie:)
    >
    >A co, już wiesz dlaczego ludzie pracujący wybierają tryb
    >zaoczny?

pracuje od ponad dwoch lat na pelnym etacie i jakos dalem rade skonczyc dzienne; ) (pomijajac itn z pracy dyplomowej hehe)
  • mamba

Dać, to pewnie da się radę... ale jakim kosztem?
    Wszystko zależy od rodzaju pracy...
    Ja też pracuję na pełen etat, zazwyczaj od 8 - 16, czasem od 12 - 20 i chociaż bym bardzo chciała to nie dam rady pogodzić pracy i studiów dziennych... Spodziewam się, że nawet w trybie zaocznym będzie brakować mi czasu; > A spać przecież też trzeba; >
  • theD

e tam spanie nie jest w modzie; )
  • mamba

podobnie jak cała reszta innych zbędnych do życia rzeczy/bzdetów; )))
  • theD

jedzenie, oddychanie i takie tam pierdy :P
  • Anonim

tez kombinuje jakby tu sie dziennie wkecic i moze nawet bym cos wykminila gdybym rozumiala cos z planu zajec dzien na stronce pjwstk
    no bo skoro tak duzo tracimyyy....
    ale bedzie ciezko
  • mamba

spokojnie, plan się zrozumie w swoim czasie :)
  • theD

nie wiem jak jest u was, ale my musielismy sie zapoznac tez z planem dla wieczorowych; ) bo niektore zajecia byly po 16
  • Anonim

szit!
    to niedobrze

ale niezly szok z tym planem, toootalnie nic z niego nie kumam. nie wiem co za łeb to ukladal.
    moze z czasem sie przeniose jak juz cos bede wiedziec jak to bedzie mozliwe.
    a moze bedzie tam tak do kitu ze bede wolec przychodzic raz na 2tyg????; ]
  • Anonim

:)
    dopoki nie odkrylam istnienia pliku pt Objasnienia plan był naprawde skomplikowany
  • matheose

No cóż, nikt nie powiedział, że w życiu jest lekko :P
    Jasne, że lepiej byłoby na dziennych, ale czasem jest to nie do pogodzenia z pracą itp (ja jednak lubię czasem spać, przynajmniej te 5 godzin :P

Pozdr
  • Anonim

Wg Was warto iść na te studia zaocznie? (na dziennych już jestem i nie zrezygnuję, a dwa kierunki dzienne to nie w moim stylu:P)
    Podoba się, dużo macie roboty, fajnej roboty? Prowadzący uczą czy tylko mówią co trzeba umieć? Czy zaoczne naprawdę aż tak dużo tracą w porównaniu do dziennych?

W ogóle sorry jak o tym ktoś na gronie pisał, laik ze mnie i nie umiem znaleźć dokładnych odpowiedzi na te pytania; ]

| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)