-
Anonim
Z miejsca sorry że to ja zawsze zakładam takie tematy ale wiecie już ze mnie weteran... więc twardo wspieram wszelką blantoholizacje, alkoholizacje oraz totalne zfazownie organizmu... mówiąc krutko zostało nam 20 dni wolności przed studyjnej na podjęcie decyzji kiedy i jak powitamy nowy rok akademicki... =)
Wrzucajcie tu propzycjie... ale ja od razu powiem że jak tego semestru nie rozpoczniemy jak należy to może być ciężko...
Pokój wszystkim co na koleńdzie...
=) -
Anonim
Ooo tak, trzeba isc do pubu siakiegos i sie najebac w opor. Jestem definitywnie za. Jacys jeszcze chetni? -
Mariusz
a czy ja jako osoba z poza SNM moge sie z Wami przejsc ? :)
z checia bym sie zintegrowal z Wami :) -
Anonim
>marianek napisał
>a czy ja jako osoba z poza SNM moge sie z Wami przejsc ? :)
>z checia bym sie zintegrowal z Wami :)
Jesli oczekujesz taryfy ulgowej - nie.
Jesli wezmiesz ze soba laptopa, palmtopa, albo podrecznik programowania w Javie - nie.
Jesli bedziesz gadal o kompach, programowaniu i algorytmach - nie.
Jesli nie zdecydowales jaka orientacje seksualna preferujesz i bedziesz mnie probowal lapac za kolano - nie.
Jesli jestes upierdliwy - nie.
Jesli na wszystkie w/w wymienione pytania odpowiedziales "nie", nie widze przeszkod, o ile cos z tego wyjdzie :)
-
-
rud
a może pola moktotowskie?; D wszak aura jest zacna (jeżeli nie leje akurat) możnaby benzynowe ognisko, piwko z grila, jakieś owoce leśne itd;) -
Anonim
>roodie napisał
>a może pola moktotowskie?; D wszak aura jest zacna
>(jeżeli nie leje akurat) możnaby benzynowe
>ognisko, piwko z grila, jakieś owoce leśne itd;)
Czemu ja wiedzialem, ze to zaproponujesz?! :D -
SpydeRR
-
Anonim
Aaaa.... nie chciałem być złośliwy ale wiedziałem że Pola Mokotowskie pojawią się w tym temacie...
Ja proponuje "Kociarnie" obok ronda De Gola (jakkolwiek się to pisze) Pozytywna muza browar po 5pln kanapy za sqry hehe, jak nie ban$ no to lans... hehe ogólnie-przytulnie =)
Ale jak ktoś napisze że będzie a nie będzie to będzie źle U feel this?? -
nalewajka
-
Mariusz
no to ten etap przeszedlem; )
bo nic z tego co napisales mnie nie kreci :) -
SpydeRR
ogolnie nie jest zle, aczkolwiek ciasno tam, duszno, goraco i tloczno; )
Wyjatkowo podpisuje sie pod pomyslem roodiego - Pola :) -
Anonim
-
nalewajka
-
rud
aura jest zacna, w pubach można pić w zimę, teraz jeszcze ciepło jest. ja w każdym razie na powietrzu napewno pić będę, bo jak dobrze pójdzie to w tym tyg będę posiadaczem pięknego, ale mocno przechodzonego daewoo:] i tzreba to opić, oczywiście bezalkocholowym;) -
Anonim
>roodie napisał
>bo jak dobrze
>pójdzie to w tym tyg będę posiadaczem
>pięknego, ale mocno przechodzonego daewoo:] i tzreba to
>opić, oczywiście bezalkocholowym;)
Pozwol, ze spytam - jakiegoz? Bo mnie ciekawosc zzera :) -
rud
pięęęęęęękny srebrny lanos sedan z zardzewiałymi lekko nadkolami i strasznie zardzewiałym napędem;) -
SpydeRR
-
Anonim
-
theD
-
rud
jak ktoś ma na zbyciu parę monitorków lcd to mozna zrobić Pimp My Lanos :D Mad Mike by zamontował ekrany na podwoziu :P chromowane fele by mi się przydały bo ostał mi się tylko jeden kołpak :P
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz