-
Huskion
Sam zdecydowałem się o 8.30 w końcu się pojawić - skoro napisała Asia, że o 8.30 spotykamy się w budynku C chyba bez względu na to czy są zajęcia z PG3 czy nie.
Jak nic nie będzie, to powędruje sobie po mieście do 12, i wtedy zobaczę czy coś jest o tej filozofii. -
Anonim
-
Sebastian PP
witam
bylo cos o tej 8.30 w szkole?
ang. normalne zajecia juz byly (gr. II)? -
Anonim
grupa 2 miała od 12-14 potem przerwa i wykłady od 16 lub 17 z filozofi... a właśnie wie ktoś jak było?? -
-
SpydeRR
-
>● SpydeRR ● napisał
>dzizas, chyba na tej filozofii bylem po raz pierwszy i
>ostatni... :D
A co było, jeśli można zapytać? -
SpydeRR
pamietasz socjologie albo warsztaty literackie na wsswinm? To juz wiesz jaka byla filozofia ...; ) -
rud
co do wf zaliczenie musimy mieć z niego w 4 i 5 semestrze, więc mamy teraz luz. gadałem z prof od rysunku (który będzie teraz prof od malarstwa i na odwrót): pleneru nie będzie, jak zaproponowałem że sam zorganizuję do kazimierza to zamilkł :P prac będzie duzo mniej niż w zeszłym semestrze (np zadanie przedstaw obraz żółty itp), i w związku z tym że doszli pierwszoroczniacy, to mamy się upakować po 2 osoby w jednej szufladzie. i oczywiście zabrać te skotłowane prace z pracowni :P a'propos pracowni, będzie duzo mniej prac (a poziom ich odpowiednio wyższy, choć, jak stwierdził prof. jak ktoś sie przez rok nie nauczył, to teraz też się nie nauczyczy :P heh) i zajęcia będą bardziej konsultacjami - obecność nie obowiązkowa, ale z prac trzeba będzie się oczywiście rozliczać. specjalizacje będzie można łączyć ale jeszcze nie ustalili jak.
chyba tyle -
Anonim
W związku z Uroczystą Inauguracją Roku Akademickiego 2006/2007
Rektor Polsko - Japońskiej Wyższej Szkoły Technik Komputerowych
ogłasza godz. 12:00 - 14:00 w dniu 4 października 2006 r.
godzinami wolnymi od zajęć dydaktycznych.