-
Anonim
slyszalem ze mozna brac jeszcze jakies inne jezyki..japonski swoja droga..ale ktos wspomnial o hiszpanskim..moze mi ktos powiedziec z szanownych kolegow starszych bo ja zolty.. -
Anonim
Que? :) Nie mam pojecia, cos tam byla mowa o innych jezykach, o francuskim napewno, ale czy ktos na to chodzil to nie wiem. -
SpydeRR
no ja tez cos slyszalem.... fajnie by bylo pojsc, bo z japonskim srednio wyszlo...; ) -
Anonim
hej nippon to chyba musi byc..bo jak to taka szkola bez nippona..to jak miasto warka bez piwa warka.. -
-
z
japonski nie jest obowiazkowy,ja podchodze robie drugie podejscie...moze mi sie uda cos zapamietac tym razem -
Huskion
Zależy ile chęci do tego masz. Sam już mam dużo z japońskiego, więc mi łatwo poszło w I i II semestrze; starczy że parę słów znasz i potrafisz czytać te prostsze alfabety - egzaminy skończyłem w 5 min, a w naszej grupie nikt miał poniżej 4... Ale podobno w III semestrze jest dużo trudniej i sporo osób wtedy przestają chodzić na Japońskiego. Słyszałem że jest Niemiecki i Francuski ale nie myślę że ktokolwiek na nich chodził -
rud
-
Anonim
czyli dostepny jest tylko niemiecki i francuski..o hiszpanskim nic nie wiadomo?
a dziwne pytanie jeszcze mam..czy na terenie szkoly znajduja sie jakies miejsca o charakterze raczej sportowym..mialem na mysli jakas sale gimnastyczna,silownie czy cos w tym rodzaju?
-
Anonim
Faktycznie dziwne. Na tzw.terenie szkoly nie znajduje sie nic. Zreszta, po informacje dot.sportu zapraszam na strone glowna pjwstk, tam znajdziesz. -
Sebastian PP
Jak to nic Miazg?
A wspaniałe stacje robocze DELL'a, na których Notatnik się przycina?