SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dobra moi drodzy pucować się kto co zrozumiał,trzeba zebrać info do kupy żeby było wiadomo co robić...
    Ja mam jakąś kartke ze słowami:
    SPADANIE
    LĄDOWANIE
    STARTOWANIA
    ODLATYWANIE
    ROZPAD
    co mam z tym zrobić??? poza tym że przedstawić po 150 szkiców na za tydzień... dopisujczie co wam zostało w głowach
  • Anonim

IMHO nalezy przedstawic szkice dowolnego, przez nas wymyslonego obiektu w jednym ze stanow podanych na kartce.
  • Anonim

IMHO?
    i co do obiektu to nie mieliśmy wybrać z trzech:
    kula,sześcian i coś z trójkątem? czy to już jakaś inna bajka którą poznamy na dniach...
  • Alusi

Nie.
    On mówił o grafice 3D.

...chyba.
  • SpydeRR

imho to jest jakas jedna wielka lipa :)

a tak w ogole to bylo jeszcze cos o guzikach; ]
  • Alusi

Właśnie!
    Guziki i nazwiska, coś tam...
  • Wooz

Argh, niech ktos napisze kto wie, reszta nie spamować.
  • Anonim

przeciez napisalem: obiekt wlasny, wymyslony; potem bedziemy go upraszczac do postaci bryl prostych, ale narazie na szkicach moze miec forme dowolnie wymyslona

guziki - czyli przyciski - ja to zrozumialem jako dwa prostokaty lub kwadraty, na ktorych w jakis ciekawy i oryginalny sposob umieszczamy swoje nazwisko (nie pamietam co na drugim) tak by stanowily rodzaj buttonow jak w menu, ktore mialyby zachecac do klikniecia na nie.

ale to tylko imho.
  • Anonim

i to sie nazywa konkret. dziękuje
  • Huskion

Z tego co skapnąłem to ten obiekt miał jeszcze być pokazany wiele razy po kolei w każdej z sytuacjach zaproponowanych: i.e., mini-storyboard of any obiekt (bryła?) na tej samej kartce. Obiekt spada, obiekt ląduje, obiekt coś tam, followed by obiekt flying, obiekt destruction
  • Ania

Czy komus sie jreszcze o uszy obilo ze jutro konsultacje z PeGie zaczynają sie o 8:40?
  • Anonim

Mnie to sie obilo ze nawet o 8;45; P
  • Anonim

ja słyszałem, że za piętnaście dziewiąta..
  • z

im,ho to 150 szkicy powiedzial zebysmy przyniesli 20....tylko gdzie mamy to pe gie pe?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)