-
Anonim
Dobra moi drodzy pucować się kto co zrozumiał,trzeba zebrać info do kupy żeby było wiadomo co robić...
Ja mam jakąś kartke ze słowami:
SPADANIE
LĄDOWANIE
STARTOWANIA
ODLATYWANIE
ROZPAD
co mam z tym zrobić??? poza tym że przedstawić po 150 szkiców na za tydzień... dopisujczie co wam zostało w głowach -
Anonim
IMHO nalezy przedstawic szkice dowolnego, przez nas wymyslonego obiektu w jednym ze stanow podanych na kartce. -
Anonim
IMHO?
i co do obiektu to nie mieliśmy wybrać z trzech:
kula,sześcian i coś z trójkątem? czy to już jakaś inna bajka którą poznamy na dniach...
-
Alusi
-
-
SpydeRR
imho to jest jakas jedna wielka lipa :)
a tak w ogole to bylo jeszcze cos o guzikach; ] -
Alusi
-
Wooz
-
Anonim
przeciez napisalem: obiekt wlasny, wymyslony; potem bedziemy go upraszczac do postaci bryl prostych, ale narazie na szkicach moze miec forme dowolnie wymyslona
guziki - czyli przyciski - ja to zrozumialem jako dwa prostokaty lub kwadraty, na ktorych w jakis ciekawy i oryginalny sposob umieszczamy swoje nazwisko (nie pamietam co na drugim) tak by stanowily rodzaj buttonow jak w menu, ktore mialyby zachecac do klikniecia na nie.
ale to tylko imho. -
Anonim
-
Huskion
Z tego co skapnąłem to ten obiekt miał jeszcze być pokazany wiele razy po kolei w każdej z sytuacjach zaproponowanych: i.e., mini-storyboard of any obiekt (bryła?) na tej samej kartce. Obiekt spada, obiekt ląduje, obiekt coś tam, followed by obiekt flying, obiekt destruction -
Ania
Czy komus sie jreszcze o uszy obilo ze jutro konsultacje z PeGie zaczynają sie o 8:40? -
Anonim
-
Anonim
-
z
im,ho to 150 szkicy powiedzial zebysmy przyniesli 20....tylko gdzie mamy to pe gie pe?