- 1
- 2
-
Stephanie Forester
Jak temat wskazuje temat skierowany do roczkina nr 2 :)
Wiec, niech ktos mi cholera wyjasni o co chodzi w nowym zadaniu na pg3, chyba ze wszyscy zrozumieli tyle co ja, czytaj gowno; ] -
Wooz
-
Anonim
-
theD
-
-
W zadaniu chodzi o to by na formacie 100x70 zakomponowac 5 lub wiecej obrazów (foto lub handmade) które będą przedstawiać sytuacje z okresu nadchodzacej przerwy swiąteczniej. Obrazy te mają podobno tworzyć jakąś całość i trzeba je podpisać jakimiś "buttonami" które będą je jakoś opisywać.
Tyle załapałem z tej paplaniny profesora, mam nadzieję że ktoś dopisze tutaj jeszcze coś co dopełni to co mamy zrobić... -
Anonim
>MarekZ napisał
> W zadaniu chodzi o to by na formacie 100x70
Poprawka: 50x70. Na litosc boska, wiesz ile kosztuje wydruk 100x70? :) Wspomnial rowniez, ze na poczatek moze byc wydruk probny (bo i tak pomaze piorem :)
>zakomponowac 5
>lub wiecej obrazów (foto lub handmade)
Tak.
>które
>będą przedstawiać sytuacje z okresu
>nadchodzacej przerwy swiąteczniej.
>Obrazy te mają
>podobno tworzyć jakąś całość
5 sytuacji z dowolnej przestrzeni czasowej (sekund, godzin, dni, ...), ktore - na ile zrozumialem Nowinskiego - maja sie jakos laczyc w spojna calosc. NIE Z OKRESU SWIAT!
>i trzeba je podpisać jakimiś "buttonami" które
>będą je jakoś opisywać.
Nie "buttonami" w sensie stricte, to byl tylko przyklad.
-
rud
mam tylko jedną wątpliwość, czy te 5 obrazów ma się łączyć, czy mają być osobno ? -
Anonim
musisz pokazac ze to jest 5 sytuacji (z 5 dni, 5godzin lub 5minut)
wiec jesli wszytsko wyswalisz na jedną kupe nie kazdy zalapie ten fakt..
powodzenia; ) -
theD
-
Wooz
By the way.
Kochane Downy, dziś wziołem urlop dziekański na ten rok.
Do zobaczenia w pubie, albo na jakimś wyjsciu (tymczasowo) pożegnalnym. Albo za rok.
That is all. -
Anonim
>Wooz napisał
>By the way.
>
>Kochane Downy, dziś wziołem urlop dziekański
>na ten rok.
>
>Do zobaczenia w pubie, albo na jakimś wyjsciu
>(tymczasowo) pożegnalnym. Albo za rok.
>
>That is all.
I bardzo, kurwa, dobrze :D -
z
-
Wooz
Bitch plz, od 9 do 16 mam zajecia tu i tam. Nie mogę wszedzie jednoczesnie. -
Anonim
-
theD
ej krwa to ma byc w formie komiksowej czy bardziej kolazowej ?
maja byc sceny z ostatnich dni (swieta) czy krasnoludki i inne stworki tez wchodza w gre ?
ktos w ogole to zrobil :P ? -
Anonim
>no komiks to raczej nie; /
>jakie k... krasnoludki? :/ co Ty brales? =D masz przedstawic 5 sytuacji z przerwy swiatecznej... 5 dni/5 godzin - as u wish.. A jesli spotkales kosmitow - wrzucaj kosmitów; )
>ja robie : ] -
theD
-
rud
pamiętacie co było na tej kartce wiszącej poza zasięgiem wzroku osób niskich? były te kwadraty i jakieś napisy (coś w stylu spadanie? itd), parę osób zrobiło zdjęcia kom, byłoby na miejscy przytoczyć.... :) -
Angel
!!kurde co was powaliło z tym wątkiem swiątecznym?
myłam tego dnia uszy [codzień myje] i wiem ze ta praca nie ma miec nic wspolnego z tymi swietami !!!
praca to:
*5 obrazków-moga byc roznych rozmiarów- one maja byc "przyklejone"- na papierze 50X70, czarno biale! [szarosci tez, zadnych kolorow]
"umieszczone" nie koniecznie w okreslonej kolejnosci-maja miec cos ze soba wspolnego, zdjecia - mowil "zeby byly pociagniete do grafiki" czyli byle cyknięte zdjecia go nie interesują, hand made'y tez, wiec dowolna technika!
praca miala przedstawiac czas, czyli sytuacje dziejace sie w ciagu jakiejs chwili, 5 min, 5h, 5 dni, itd
nic o butonach nie slyszalam, wiec niech ktos to wytlumaczy skad ten pomysl!
jesli ktos ma jeszcze jakies przawdziwe fakty o tej pracy to chetnie przeczytam! -
Crono
No to raczej narazie tego nie zrobię : P
(w ogóle nie słyszała tego cudnego zadania)
- 1
- 2