-
Anonim
ej moze ktos podac daty wszystkich mozliwych,sprawdzianow,kolosow i terminow skladania prac (np. "okno")..
liepo dobro.. -
okno - pierwszy przeglad z malarstwa, 8.11 (?)
przeglad z rysunku - 14.11(?)
teo - ten piatek
-
doninha
okno jest na 6.11
i nie wiem jak u innych ale grupa 5 ma 9.11 kolosa z kop'u -
Anako
grupa czwarta też ma sprawdzian z KOPu 9-ego. szykuje się nam także jakiś test z angielskiego 8.11.
na 6.11 jest też ponoć ostateczny termin "Mojej drogi do szkoły"...
zatem trochę się tego uzbierało :) -
-
Anonim
okno jest na przeglad ale nalezy przynosic prace do pokazania, TEO ten piatek, grupa nr 2 KOP w srode8.11, "moja droga do szkoly" 7.11, przeglad z rysunku 14-15.11 -
Anonim
Przypomnę, że w następny wtorek, 7.11.2006 ochotnicy przedstawiać będą swoje prace z hist sztuki (7 cudów świata). Jeśli więc ktoś się zdeklarował do wtorku musi się wyrobić (Kacper !! Gdzie piramida ? :P)
Z kolei dzień wcześniej, 6.11.2006 przedstawić mamy na PG pierwsze nasze propozycje drugiego arkusza a4 (lubię/nienawidzę).
-
Anonim
wlasnie..co do pgp to ma byc libie i nienawidze czy albo lubie albo nienawidze?
-
Anonim
-
u.u
Zdaje sie ze kazal umiescic jeden przedmiot, wiec raczej lubie albo nienawidze.
Ale pociac sie za to nie dam :P -
Anonim
-
Anonim
Również mi się tak wydaje. Wybór mamy podjąć uwzględniając charakter zdjęcia. Jeśli nasz obiekt szczerzy zęby do obiektywu należy mu dać jakiś powód; ) ... spore to oczywiście uproszczenie.
Może ktoś wie na pewno, a nie tylko domyśla się ??
-
Anonim
hehe znowu zrozumialam tak samo..jezeli fota jest chropowata trzeba tym pzredmiotem dodatkowym ja dopiescic i wygladzic(czyli raczej trzeba dodac to co sie lubi) i nie zapomniec o kolorze -
Arik
>Batou napisał
>Jeśli nasz obiekt szczerzy zęby do
>obiektywu należy mu dać jakiś powód; )
Mnie nie było w ten poniedziałek ale 3 razy usłyszałem, że ma być kontrast. Jeżeli osoba na zdjęciu jest happy, to trzeba dać przedmiot którego ona nie lubi, jeśli smutna, to coś co lubi. -
Bubblegum Crisisgirl
a wlasnie wlasnie, bo mnie nie bylo na pgp, ktos moze powiedziec jaki dokladnie jest temat i co trzeba zrobic?
a ten przeglad z malarstwa to tylko to okno dajemy czy jeszcze cos innego trzeba, jakies prace z zajec czy cos? -
Anako
na przegląd przynosisz wszystko, co dotychczas na zajęciach namalowałaś. -
Ola
-
u.u
To ja jeszcze dorzuce pytanie do kompletu.
Na kiedy mamy zaliczenie z TEO niebanalnie o banalnym? -
Wooz
-
Anonim
mowil ze bedziemy robic to 5-6 zajec a potem prezentacja reklama i wybor jednego jedynego -
Bubblegum Crisisgirl