SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ej moze ktos podac daty wszystkich mozliwych,sprawdzianow,kolosow i terminow skladania prac (np. "okno")..
    liepo dobro..
  • Tomasz, Ojcze Nasz

okno - pierwszy przeglad z malarstwa, 8.11 (?)
    przeglad z rysunku - 14.11(?)
    teo - ten piatek
  • doninha

okno jest na 6.11
    i nie wiem jak u innych ale grupa 5 ma 9.11 kolosa z kop'u
  • Anako

grupa czwarta też ma sprawdzian z KOPu 9-ego. szykuje się nam także jakiś test z angielskiego 8.11.
    na 6.11 jest też ponoć ostateczny termin "Mojej drogi do szkoły"...

zatem trochę się tego uzbierało :)
  • Anonim

okno jest na przeglad ale nalezy przynosic prace do pokazania, TEO ten piatek, grupa nr 2 KOP w srode8.11, "moja droga do szkoly" 7.11, przeglad z rysunku 14-15.11
  • Anonim

Przypomnę, że w następny wtorek, 7.11.2006 ochotnicy przedstawiać będą swoje prace z hist sztuki (7 cudów świata). Jeśli więc ktoś się zdeklarował do wtorku musi się wyrobić (Kacper !! Gdzie piramida ? :P)

Z kolei dzień wcześniej, 6.11.2006 przedstawić mamy na PG pierwsze nasze propozycje drugiego arkusza a4 (lubię/nienawidzę).
  • Anonim

wlasnie..co do pgp to ma byc libie i nienawidze czy albo lubie albo nienawidze?
  • Anonim

Dobre pytanie :P
  • u.u

Zdaje sie ze kazal umiescic jeden przedmiot, wiec raczej lubie albo nienawidze.

Ale pociac sie za to nie dam :P
  • Anonim

wlasnie ja zrozumialam tak samo
  • Anonim

Również mi się tak wydaje. Wybór mamy podjąć uwzględniając charakter zdjęcia. Jeśli nasz obiekt szczerzy zęby do obiektywu należy mu dać jakiś powód; ) ... spore to oczywiście uproszczenie.

Może ktoś wie na pewno, a nie tylko domyśla się ??
  • Anonim

hehe znowu zrozumialam tak samo..jezeli fota jest chropowata trzeba tym pzredmiotem dodatkowym ja dopiescic i wygladzic(czyli raczej trzeba dodac to co sie lubi) i nie zapomniec o kolorze
  • Arik

>Batou napisał
    >Jeśli nasz obiekt szczerzy zęby do
    >obiektywu należy mu dać jakiś powód; )

Mnie nie było w ten poniedziałek ale 3 razy usłyszałem, że ma być kontrast. Jeżeli osoba na zdjęciu jest happy, to trzeba dać przedmiot którego ona nie lubi, jeśli smutna, to coś co lubi.
  • Bubblegum Crisisgirl

a wlasnie wlasnie, bo mnie nie bylo na pgp, ktos moze powiedziec jaki dokladnie jest temat i co trzeba zrobic?
    a ten przeglad z malarstwa to tylko to okno dajemy czy jeszcze cos innego trzeba, jakies prace z zajec czy cos?
  • Anako

na przegląd przynosisz wszystko, co dotychczas na zajęciach namalowałaś.
  • Ola

plus to, co namalowałaś/narysowałaś poza zajeciami.
  • u.u

To ja jeszcze dorzuce pytanie do kompletu.

Na kiedy mamy zaliczenie z TEO niebanalnie o banalnym?
  • Wooz

My mielismy na sesji zimowej.
  • Anonim

mowil ze bedziemy robic to 5-6 zajec a potem prezentacja reklama i wybor jednego jedynego
  • Bubblegum Crisisgirl

nam mowili ze 7, a jak z tym pgp? :S
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)