SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JohnyZ

No to tak...
    Miłosz był na wykładzie w piątek z POZU jako jedyna osoba z snm... I wybuchła straszliwa afera. Że on (profesor) nic nie wie o kolosie w poniedzialek i ze to za wczesnie... I stanelo na tym ze nawrzeszczal na kobite i kolokwium bedzie przesuniete na za dwa tygodnie i ze to bedzie takie zaliczenie. Ze bedzie z calego materialu i ze profesor bedzie ukladal pytania.... Takze z dupy jak widzicie, ale ja tu jestem tylko czlowiekiem od przekazania informacji... POZDRO!!!
  • JohnyZ

Jakby ktos nie zrozumial - w poniedzialek kolokwium nie ma. A jak by bylo to lejemy Milosza i Profesora :D
  • Anonim

bez komentarza :]
  • JohnyZ

Sprostowanie - nie wiadomo kiedy bedzie - czy za tydzien czy za dwa, czy za trzy... Ale napewno nie w poniedzialek...
  • theD

parodia!

to nie mialo byc egzaminu.. ale jest; D ja pierd...
  • SpydeRR

dziz.. no to piknie.

Jestesmy w przyslowiowej dupie :)

I na cholere on poszedl na ten wyklad? :)
  • theD

nadgorliwosc nie poplaca; P
  • JohnyZ

Ale to podobno facet się wypytywał kiedy piszemy kolokwium... I jak sie dowiedział że w poniedziałek to sie oburzył. A tak ch. go wie co by było - może byśmy musieli dwa kolosy pisać... Wiec wszystko zależy
  • theD

spoko luz; ) bez cisnien
  • z

doprawdy radosna to nowina
  • Anonim

Co nie zmienia faktu, ze na miejscu Milosza nie przylazilbym do szkoly juz :)
  • Anonim

e no Miazga nie przesadzaj.. nie jego wina, że wykladowca zaczal sie nami interesowac..
  • JohnyZ

Buahahahaahahahahahaha :D
  • Anonim

moje skromne notatki
    http://www.erawa.pl/greg/pza
  • Dzięki wielkie :)
    Czy ktoś mógł by jeszcze coś wrzucić?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne: