-
Właśnie się dowiedziałem że Kali wczoraj zapowiadał pracę semestralną którą mamy zrobić na za tydzień.
Czy ktoś mógł by napisać co ma się znajdować na tej pracy? -
Anonim
-
Anonim
ostatnia praca na WAKi to plakat.
format: A3
Termin: 1-2 Maja 2007. g.10-22
Nazwa: Turniej RTS
Organ: PJWSTK (Koszykowa 86),
Gram.pl (CDProjekt),
Netwars.pl
Gry: Warcraft III (Blizzard),
Starcraft,
Company of Heroes (Relic/TQM) -
Stephanie Forester
Jest to zajebisty plakat na turniej gier:
Format A3
150 dpi
termin konkursu:1-2 maj, godzina 10-22
nazwa: turniej RTS
organ PJWSTK, gram.pl, nftwars.pl
gry: warcraft3 (blizzard), starcraft, company of heroes( relic, tmq)
to tyle
A wy dzieciaki podajcie mi nazwy na te zadanie z logo?? -
-
nalewajka
-
Anonim
logo == naklejka (na betoniarke czy tam jakis odrzutowiec.. nie wiem.. nie zrobiłem, nie zrobie) -
SpydeRR
hmm ciekawe czy jak mnie zwolnil to ja tez musze robic te zaliczeniowe kupy... -
magic chick
-
.z.
logo - nazwy wymyslane byly na zasadzie zestawien slodkie-grozne, z czego zapamietalam: krwawy ptyś, zemsta newtona (bo Newton, jak wiadomo, słodki był)... hmm reszty nie pamiętam i mam nadzieję, że przepuści cokolwiek wymyślonego a la w podobie.
logo ma być w stylu tych, co amerykańce wymyślają dla swoich zespołów sportowych, choć kali tak tego nie określił, żebyśmy dłużej w googlu szukali. on to opisał, że to ma być takie, jak nadruk na skórzaną kurtkę, co to gangi noszą, albo jak żołnierze sobie malują na czołgach. -
Anonim
Na dupie co sobie maluja :D Kali to sie na chuju zna, zolnierze sobie pozne rokokoko maluja na czolgach :D -
.z.
-
Anonim
-
Tuż przed świętami i zaraz po Ci którzy przychodzili na zajęcia robili na nich w ilustratorze bałwanka lub choinkę. To też zaliczało to zadanie.