SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rud

wygląda na to że 2 grupy są w czwartek na 9, może zrobimy tak że 1 grupa idzie na 9:00, a 2 na 10:30 ? żeby nikt nie czekał 1,5 godz na odpowiedź
  • Anonim

jestem za
  • SpydeRR

to samo zrobmy w piatek.
  • nalewajka

ale 3. grupa jest duuża to może my na 12?
  • Anonim

i napewno facet się zgodzi....
  • Ania

a ktora gupa ma cwiczenia w poniedzialki o 14?
  • SpydeRR

ja mam :)
  • Pamiętajcie tylko że profesor prosił by nie zdarzyło się coś takiego, że będzie musiał czekać na studentów, bo któraś grupa przyjdzie trochę później. Ma jutro lub w piątek 200 osób do przeegzaminowania na ASP i ma mało czasu. Dlatego ma po 10-15 minut na osobę max.
  • rud

było naprawdę ok, najważniejszy jest tekst platona. całość wygląda bardziej jak rozmowa niż egzamin, a na koniec uścisk ręki prezesa i gratulacje;]
  • SpydeRR

co dostales i ile umiales? :D
  • rud

3+ miałem ucztę i z tego spoko, ale zapytał się o 2 filozofów których niebardzo umiałem;) dobił mnie tekstem" niestety więcej niż 3+ to nie będzie " (a ja w duchu YES!!!!! zaliczyłem!!!!!!!!; )
  • Anonim

a ja dostalam 4 a prawie nic nie umialam (poza wybranym dialogiem)! :D
    czytalam uczte i z tego bylo ok. balam sie pytania o filozofa bo w miare dobrze umialam tylko jednego z tych nowozytnych, bo stwierdzialam ze sie nie bede uczyc bo i tak za nieobecnosci mnie obleje (z 7 razy mnie nie bylo, z czego w styczniu ani razu nie bylam)
    a on do mnie zebym mu opowiedziala o jakims nowozytnym filozofie :D
  • Anonim

a ja mam 2 =P
  • Ania

czyli..jak sie dobrze i ladnie opowie o dialogu platona, i cos wyduka na temat innego filozofa to zaliczy??

i jak szczegolowo trzeba odpowiedziec z "drugiego" filozofa?
  • Ania

aha, a od której do ktorej ThaW jutro bedzie???
  • theD

>Sok z żuka napisała:
    >aha, a od której do ktorej ThaW jutro bedzie???

no wlasnie :> ?

od 9 ?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)