-
rud
wygląda na to że 2 grupy są w czwartek na 9, może zrobimy tak że 1 grupa idzie na 9:00, a 2 na 10:30 ? żeby nikt nie czekał 1,5 godz na odpowiedź -
Anonim
-
SpydeRR
-
nalewajka
-
-
Anonim
-
Ania
-
SpydeRR
-
Pamiętajcie tylko że profesor prosił by nie zdarzyło się coś takiego, że będzie musiał czekać na studentów, bo któraś grupa przyjdzie trochę później. Ma jutro lub w piątek 200 osób do przeegzaminowania na ASP i ma mało czasu. Dlatego ma po 10-15 minut na osobę max.
-
rud
było naprawdę ok, najważniejszy jest tekst platona. całość wygląda bardziej jak rozmowa niż egzamin, a na koniec uścisk ręki prezesa i gratulacje;] -
SpydeRR
-
rud
3+ miałem ucztę i z tego spoko, ale zapytał się o 2 filozofów których niebardzo umiałem;) dobił mnie tekstem" niestety więcej niż 3+ to nie będzie " (a ja w duchu YES!!!!! zaliczyłem!!!!!!!!; ) -
Anonim
a ja dostalam 4 a prawie nic nie umialam (poza wybranym dialogiem)! :D
czytalam uczte i z tego bylo ok. balam sie pytania o filozofa bo w miare dobrze umialam tylko jednego z tych nowozytnych, bo stwierdzialam ze sie nie bede uczyc bo i tak za nieobecnosci mnie obleje (z 7 razy mnie nie bylo, z czego w styczniu ani razu nie bylam)
a on do mnie zebym mu opowiedziala o jakims nowozytnym filozofie :D -
Anonim
-
Ania
czyli..jak sie dobrze i ladnie opowie o dialogu platona, i cos wyduka na temat innego filozofa to zaliczy??
i jak szczegolowo trzeba odpowiedziec z "drugiego" filozofa? -
Ania
-
theD
>Sok z żuka napisała:
>aha, a od której do ktorej ThaW jutro bedzie???
no wlasnie :> ?
od 9 ?