SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magic chick

tak zeby jeszcze troche pomarudzic - nie mam hasla, a nie mam legitymacji tez zeby dostac nowe... :)
  • z

nie trzeba sie logowac, zeby sprawdzic aktualnosci snm :p
  • Anonim

yyy bez sensu że na piśmie.. nie chce mi sie specjalnie jechać do Warszawy:/
  • rud

byłem dziś w dziekanacie, panie zgodziły się założyć karton na nasze pisemne deklaracje.
    ja bez problemu mogę wpaść do szkoły, ale jest sporo osób które na 100% nie mają szans przybyć na poniedziałek, jak np Janek, który jest teraz chyba w usa
  • magic chick

no wlasnie dlatego sie pytam czy albo mozna przesunac termin albo zalatwic calosc droga emailowa.
  • theD

a tak btw. to jak takie pismo ma wygladac; ) ?
  • .z.

Droga Komisjo Dyplomowa,

Pisze do Ciebie, bo duma mnie rozpiera z wybranych przez siebie tematów pracy praktycznej i teoretycznej, a są one jak następuje:
    -blalbllaa
    -blalala

Potem kto jest promotorem jednej i drugiej pracy, ze sie skontaktowales, konsultowales i masz akceptacje. I że oczekujesz owocnej współpracy.
  • SpydeRR

yo yo ma ktos moze numer na koma do Nowinskiego seniora? Bo cos mi na mejla nie odpisuje... :/
  • magic chick

pewnie cie nie chce :)
  • Czy ktoś już złożył te podanie?
    Jak jest w końcu z tym ostatecznym terminem? Bo ja od zeszłego tygodnia jestem na feriach i nawet nie mam jak się dogadać z promotorami :/
  • rud

mail ==> doganie ==> kartka w dziekanacie

ja dziś kartkę oddałem o 11 i byłem 4; )
  • Alusi

Ej, to jest śmiech na sali. Sami promotorzy nie zostali poinformowani na czym to w ogóle polega...
  • Anonim

>Alusi napisał
    >Ej, to jest śmiech na sali. Sami promotorzy nie zostali
    >poinformowani na czym to w ogóle polega...
    Ano mi Szczechura dzis odpisal:
    "Rozmawiać o dyplomie będziemy później.Chodzi o to źebyście się zdeklarowali w jakiej pracowni chcecie robić dyplom."
  • .

oj
  • johanna

Hej, byłam wczoraj w dziekanacie, deklarację oddało 27 osób!!!!!!!!!!! i bardzo proszę resztę o doniesienie do jutra !!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)