-
magic chick
tak zeby jeszcze troche pomarudzic - nie mam hasla, a nie mam legitymacji tez zeby dostac nowe... :) -
z
-
Anonim
yyy bez sensu że na piśmie.. nie chce mi sie specjalnie jechać do Warszawy:/ -
rud
byłem dziś w dziekanacie, panie zgodziły się założyć karton na nasze pisemne deklaracje.
ja bez problemu mogę wpaść do szkoły, ale jest sporo osób które na 100% nie mają szans przybyć na poniedziałek, jak np Janek, który jest teraz chyba w usa -
-
magic chick
no wlasnie dlatego sie pytam czy albo mozna przesunac termin albo zalatwic calosc droga emailowa. -
theD
-
.z.
Droga Komisjo Dyplomowa,
Pisze do Ciebie, bo duma mnie rozpiera z wybranych przez siebie tematów pracy praktycznej i teoretycznej, a są one jak następuje:
-blalbllaa
-blalala
Potem kto jest promotorem jednej i drugiej pracy, ze sie skontaktowales, konsultowales i masz akceptacje. I że oczekujesz owocnej współpracy. -
SpydeRR
yo yo ma ktos moze numer na koma do Nowinskiego seniora? Bo cos mi na mejla nie odpisuje... :/ -
magic chick
-
Czy ktoś już złożył te podanie?
Jak jest w końcu z tym ostatecznym terminem? Bo ja od zeszłego tygodnia jestem na feriach i nawet nie mam jak się dogadać z promotorami :/
-
rud
mail ==> doganie ==> kartka w dziekanacie
ja dziś kartkę oddałem o 11 i byłem 4; ) -
Alusi
Ej, to jest śmiech na sali. Sami promotorzy nie zostali poinformowani na czym to w ogóle polega... -
Anonim
>Alusi napisał
>Ej, to jest śmiech na sali. Sami promotorzy nie zostali
>poinformowani na czym to w ogóle polega...
Ano mi Szczechura dzis odpisal:
"Rozmawiać o dyplomie będziemy później.Chodzi o to źebyście się zdeklarowali w jakiej pracowni chcecie robić dyplom." -
.
-
johanna
Hej, byłam wczoraj w dziekanacie, deklarację oddało 27 osób!!!!!!!!!!! i bardzo proszę resztę o doniesienie do jutra !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz