-
Ania
Podobno lato sie skonczylo...
żyjecie?
Kto broni we wrzesniu?
Kto wybiera sie na magistra snm?
i co jeszcze ciekawego powiecie? -
Anonim
ja żyję i mam się bardzo dobrze - ciągle wakacyjnie..
na razie się nie bronię - jakoś tak nie wyszło mi robienie dyplomu;)
na magistra w tym roku się wcale nie wybieram, ze względów powyższych:P
kiedy są następne terminy obrony?:D
%) -
SpydeRR
-
macieja
// ja przekladam obrone na zime... a moze na przyszle lato... :P
I'll drink to that :)
//Ja zrobiłem w wakacje aż 2 sekundy mojego filmu, a teraz do końca października mam robotę :) -
-
rud
ja mam nadzieję że tym razem wyrobię się, mam prawie wszystko wyanimowane ostatecznie, kwestia liczenia tego :/
a'propos pracy, to kończę jeden filmik, zabieram się za następny, więc pewnie ostatecznie będę na raz montował licencjat i ten drugi filmik.
a ile kosztuje nie bronienie się teraz ? -
Anonim
-
rud
to że do końca września za free to na pewno, to normalny termin, chodzi mi ile kosztuje później. obiła mi się o uszy kwota 500zł, ale mogę się mylić -
Anonim
Pawełek dla czego teraz się nie bronisz ?? Przecież ty dużo miałeś zrobione już na tym pokazie !!! -
SpydeRR
ale od pokazu gowno zrobilem :P
@rud:
Przeniesienie dyplomu na zime, czyli de facto wziecie itn'a z pracowni dyplomowej kosztuje 600 zl/ semestr. Najpierw wplacamy, potem bierzemy podanie, spotykamy sie z promotorem, zeby napisal jak zaawansowane sa prace i idziemy z tym do dziekanatu :) -
z
he..no ja tak samo panowie, gowno mam zrobione i prace do grudnia, tez odkladam...a tak btw czy wogole cos wiadomo o magistrze? zdaje sie ze burdel szkolny nie zostal uporzadkowany
-
theD