-
Requiem
Kto się teraz jakoś broni w najbliższym czasie?
Przydało by się jakoś zgrać żeby wszyscy jednego dnia na przykład. -
Alka
Siemka. Ja planuję zdążyć na koniec października...
Rozmawiałam dziś z dziekanem i on zaproponował dwa terminy:
29 i 30, tylko oczywiście trzeba zebrać jakąś grupkę chętnych na wybrany dzień. -
rud
heja, ja pracę mam w 99,999% skończoną, ale nie w 100%, jeszcze promotor ma uwagi, więc nie wiem kiedy będzie upragnione 100%. mi recenzent wyjeżdża 22, więc do tego dnia najprawdopodobniej będę musiał się obronić. -
Requiem
Ja właśnie planuje tak 22/23 się bronić ale jak sam będe to nie wiem czy się komisja zbierze więc najwyżej ze wszystkimi bym się bronił. Prace mam już skończoną w 100% tylko jakieś dodatkowe pierdoły robie i cały czas te jebane, że tak to ujme papiery ale jutro już pownienem mieć wszystko załatwione. -
-
Angel
już mi w dziekanacie podali, że:
musi sie lista osób zebrać i podać w dziejkanacie propozycje dat
bo narazie 2 osoby złożyły że chcą juz sie bronić a komisja nie chętnie się zbiera,
już mi powiedziano że 1 osoba nie przejdzie, a ostatnio ze byly tylko 2 to też im nie pasiło-,
ja jeszcze mam korekty, to sama już nie wiem czego sie spodziewać
za każdym razem wymyślają mi co innego -
Alka
Słuchajcie moim zdaniem, skoro jest kilka osób, które mają jeszcze korekty, ale planują bronić się w październiku tak jak na przykład ja, Angelika i możliwe że jeszcze Iwa i Sajrus to powinniśmy się zebrać na te terminy co zaproponował Nowiński ( 29 i 30 ), bo chyba nie zrobi różnicy 1 tydzień tym co chcą wcześniej?? -
Requiem
-
Anonim
Rozmawiałem dzisiaj z Kalinowskim i Nowińskim , powiedzieli że mamy sobie sami wybrać termin i ustalić to z promotorem, potem ustalić to z ludźmi którzy muszą być na obronie. Powiedzieli że dla nich jest to obojętne kiedy, ważne żeby zdążyć przed 30 jeżeli nie chcemy płacić.
Jak się okazuje pani w dziekanacie która jest odpowiedzialna za nasze dyplomy złamała nogę i nie będzie jej do końca miesiąca . Oczywiście reszta osób w dziekanacie nie ma o tym zielonego pojęcia.
Ja chciał bym się bronić 30 i z tego co wiem to Kasia Sobol i Kalina Paszyńska też wiec jest już w sumie dużo osób żeby to rozłożyć może na 29 i 30. Ja obstawiam 30. -
Requiem
-
Alka
Dość istotne pytanie kto się w końcu teraz broni??? :)
Jutro idę na konsultację do Nowińskiego i zamierzam go przycisnąć do ustalenia konkretnej daty i godziny. Osobiście planuję załatwić czwartek i z tego co pamiętam Nowiński też go wolał.
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz